inzerce, prodej, prodám, bazar

iPOD ADAPTÉR JACK 3,5MM

Kategorie: Příslušenství

nový, nepoužitý, nerozbalený

Univerzální adaptér pro připojení iPod / iPhone přehrávače do autorádia s AUX vstupem (JACK 3,5mm)
- umožňuje přehrávání hudby (ne video)

Cena: 100,-
osobní předání České Budějovice
pošta možná při zaslání částky 150,- předem na účet
iPOD ADAPTÉR JACK 3,5MM
Podobné inzeráty
XCarLink VW k originálním autorádiím VW / Škoda / Audi
Prodám digitální hudební adaptér XCarLink VW k OEM autorádiu s 8 pinovým konektorem. Aux in 3,5mm jack, připojení na iPod, iPhone. Jednoduchá a rychlá instalace prostřednictvím přímého připojení do portu na CD měnič. Přináší kvalitní zvuk přenášený přímo do vašeho audio systému přes port CD měniče bez ztráty kvality, která vzniká při kazetových redukcích a FM transmitterech. Zachovává možnost používání i originálního CD měniče. Xcarlink vám umožní ovládat váš iPod pomocí ovládacích prvků na vašem rádiu a volantu a zároveň ho dobíjí a udržuje stále nabitý. Interface pro vozy Audi, Vw, Škoda. Podpora iPod 3, iPod 4, Nano, Nano 3rd, Video, Mini, Touch, Classic, iPhone 5 , iPhone 5S, iPhone 5C iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE a případně také iPhone 7 a iPhone 7 Plus a všechny nové iPhony (pro iPhone 7 a novější vyžaduje originální Apple Lightning na 30pinový adaptér, který není součástí dodávky).
Autorádio Pioneer DEH-P 5900MP TOP stav.DO.
Velmi zachovalé značkové autoradiov Top stavu,made in Portugal,dálkové ovládání,oddělávací panel(tatranka),zesilovač mosfet 4x50W,český návod,původní cena okolo 6 tisíc,podrobné parametry níže v popisu. "Technické údaje""Tuner"* RDS s funkcí PTY * Digitální AM/FM Tuner D4Q + * PTY, TA, AUTO AF * Paměť pro 18 stanic * BSM"CD Přehrávač"* Rychlý posuv vpřed i vzad * Vyhledávání/opakování skladby * Ruční vyhledávání skladeb * Přehrávání skladeb v nahodilém pořadí * Poslední skladby v paměti * Paměť titulů disků * MP3 text, CD Text zobrazení * Přehrávání CD-R a CD-RW * Přehrávání kompresních zvukových dat MP3/WMA/WAV (ID3 Tag)"Zvuk"* Max. výstupní výkon: 4 x 50 W * Trvalý výstupní výkon (DIN45324, +B=14,4V): 4x 27 W * Přímé vybuzení subwooferu * LPF/HPF filtr * 3-pásmový parametrický EEQ Plus (PEQ) * FIE - zvýraznění výstupu předních reproduktorů * SLA * BMX – bitmetrický ekvalizér * BBE * Fader * 2RCA výstupy (P+Z nebo S/W)"Všeobecné"* ISO konektor IP Bus (ovládání CD/DVD changer, TV, iPod, USB, Bluetooth) * Vstup AUX zadní * Příprava pro adaptér iPod – CD-IB100 II * Podsvětlení: Dvouzónová barevná kombinace - možnost 10-ti barev displeje i tlačítek * Výstup pro externí displej * Možnost připojení továrního ovládání z volantu * Úplné ztlumení při telefonování * Odnímatelný přední panel s výstražným signálem * Standardní dálkové ovládání kartového typu * Otočný regulátor hlasitosti * Flexibilní úhel instalace 0-60st. * Ploché provedení rámečku kolem čelního panelu, Základní technické parametry výrobku: mute - ztišení při telefonování příprava pro Apple iPod 24 předvoleb pro uložení stanic 4 x 50 W MOSFET zesilovač RCA výstup - 2x (přední + zadní repro/subwoofer) Direct Sub Drive - přímé ovládání subwooferu možnost ISO konektor odnímatelný čelní panel mechanicky vyklápěný čelní panel možnost instalace v úhlu 0 - 60 stupňů podpora CD/DVD měniče zobrazuje CD-TEXT, ID3 Tag, WMA Tag podpora ovl. TV tuneru, DAB přijímače Parametry FM tuneru: RDS tuner (PI, PS, AF, TP/TA) ARC TUNER D4Q BSM (Best stations memory) rozsah 87,5 - 108 MHz selektivita 8 (0,7 µV) dBf/µV frekvenční odezva 30 - 15.000 Hz Parametry CD přehrávače podpora CD, CD-R/RW přehrávání formátů WAV, MP3, WMA opakované přehrávání skladeb náhodné přehrávání skladeb Parametry AUDIO / zesilovače HPF, LPF, EEQ+, 3-stupňový Loudness, FIE, EQ-EX, SFEQ, SLA, Fader.
MP3 kazetový adaptér do auta s 3,5 jack kabelem nový
Prodám tento nový (zabalený) kazetový adaptér do auta pro připojení své MP3/MOBILU/ATD přes 3,5 jack.viz: Adaptér do automobilu pro připojení CD,MP3,MP4 přehrávače nebo jiné zdroje zvuku na autorádio s kazetovým přehrávačem. Kazeta slouží jako adaptér a hudba je přenášena bez ztráty. * Barva: Černá * Kazeta převádí zvuk z jakéhokoliv přehrávače se sluchátkovou zdířkou * Poslouchejte v autě své oblíbené MP3 skladby * Umožňuje přehrávat MP3 skladby v jakémkoliv kazetovém přehrávači * Vhodné hlavně do autorádií a velkých hifi věží * Jednoduché a rychlé použití * Z kazetového adaptéru vede kabel s Jackem 3,5 (koncovka klasických sluchátek) * Délka přívodního kabelu je 120cm Fotky jsou ilustrační, jedná se o nový, nepoužitý kazetový adaptér. Kontaktovat spíše e-mailem nebo SMS. Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 140,-kč.
Bluetooth 5.0 přijímač s jack 3.5mm výstupem a ovládáním
Prodám Bluetooth modul pro poslech hudby / Handsfree volání / Hlasovou navigaci. Umožňuje pomocí tlačítek ovládat audio přehrávání a přijmout telefonní hovor. Vestavěná baterie na cca 10h provozu - provoz úplně bez kabelů. Bluetooth 5.0, rozhraní AUX jack 3,5mm - široká kompatibilita - lze použít pouze pro audio zařízení se vstupním rozhraním AUX 3,5mm jack. Po úspěšném připojení bude modrá kontrolka trvale svítit a mobilní telefon lze v budoucnu připojit automaticky.
USB s 3,5mm Jack zásuvka na palubní desku
Nová, nepoužitá USB s 3,5mm Jack zásuvka na palubní desku nebo na jiný povrch Tento produkt se snadno instaluje. Určeno pro použití v autě, ale lze jej použít pro jakoukoli aplikaci, jako je kolo, loď, motor ... Konektor: USB typu A samec na USB typu, Jack 3,5 mm AUX samici Délka spojovací šňůry 150cm
Propojovací kabel iPod/iPhone - MDI  Audi-VW-Seat-Škoda
Propojovací kabel pro iPod/iPhone - MDI k originálním autorádiům/vestavěným navigacím ŠKODA. Originál Škoda, obj. kód AZO800001 MDI = Audi AMI (Audi Music Interface)= VW MDI