inzerce, prodej, prodám, bazar

investiční strategie pro třetí tisíciletí 5. vydání

Kategorie: Hobby, odborné knihy

investiční strategie pro třetí tisíciletí 5. vydání
investiční strategie pro třetí tisíciletí 5. vydání
Podobné inzeráty
Prodám 10 knih vydání Zákoníku práce
Prodám 10 knih vydání Zákoníku práce, vydání rok 1968 = 515 stran, vydání rok 1975 = 605 stran, vydání rok 1985 = 457 stran, vydání rok 1989 = 285 stran, vydání rok 1991 = I +II díl, vydání rok 1997, vydání rok 2001 od L. Jouzy = 255 stran, vydání rok 2001 od J. Jakubka a vydání rok 2001 od M. Kubínkové = 297 stran, všechny knihy po 40 Kč / ks nebo všech 10 ks celkem za 350 Kč + poštovné.
Radovan Křejčíř
autorem: Radovan Krejčíř Z předmluvy autora: Tato kniha, která představuje milník na intelektuální cestě, po níž kráčím většinu svého profesionálního života, vyvěrá z mých výzkumů a z mé výuky ekonomie průmyslových organizací a konkurenční strategie. Konkurenční strategie, oblast, která je v popředí zájmu řídících pracovníků, je mimořádně závislá na citlivém chápání odvětví národního hospodářství a konkurentů. Nicméně ve sféře strategie jen stěží najdeme analytickou techniku, která by nám umožnila toto chápání, a ty, jež existují, postrádají dosud potřebnou šíři a komplexnost. Naopak; jelikož ekonomové se dlouho zabývali studiem struktury odvětví, avšak většinou z pohledu veřejné politiky, ekonomický výzkum se nezaměřil na problémy řídících pracovníků v podnikání.
Vojenská strategie, II. vydání, stran 504
Vojenská strategie, Praha 1964, II. vydání, stran 504, vydáno za redakce maršála SSSR V. D. Sokolovského. Kniha vázaná, jako nová, nečtené. Cena 199 Kč a poštovné doporučená pošta 80 Kč, nebo zásilkovna 85 Kč.
Auta: Design pro nové tisíciletí 1-Stephen Newbury, top stav
Prodám první díl fantastické publikace autora Stephena Newburyho Auta: Design pro nové tisíciletí od vydavatelství Knižní Klub. Stav nové knihy. PC: 1.390,- Popis: Poslední modely prestižních autosalonů l Nejnovější designové trendy l Světové značky a modely od A do Z l Nové tendence v uspořádání interiéru i exteriéru l Kresby funkcí motorů, designérské návrhy l Důležité technické a výkonnostní údaje l Medailony nejslavnějších designérů l Kompletní slovník automobilových výrazů l Aktuální seznam světových autosalonů l Přes 800 barevných fotografií Publikace poutavě přibližuje na 130 nových typů automobilů, zdůrazňuje stylovou inovaci a charakterizuje modely prostřednictvím technických specifikací. Jde o nejpřehlednější a nejobsažnější roční přehled nových trendů automobilového designu na světě. Váz., 288 stran, 24,5 x 28,5 cm, celobarevná publikace Cena: 700 Kč
Jak hrají poker profesionálové Phil Hellmuth Richard Carrasc
Nová nepoužitá kniha: Dan Harrington, Phil Hellmuth, Gus Hansen - pochyťte něco od světových špiček!  Phil Hellmuth: Jak hrají poker profesionálové kompletně v Češtině!  Poker, naučte se, jak hrají poker profesionálové od jednoho z nich! Není to jen zábava, není to ani hazard, je to sport, či chcete-li hra, která má jasně definovaná pravidla a prosadit se není zase tak jednoduché. Není přece náhodou, že velké turnaje (EPT, WSOP, WSOPE, WPT aj.) vyhrávají prakticky stále titíž lidé (a Phil Hellmuth mezi ně patří). Kniha se zaměřuje na většinu masově hraných variant pokeru, tedy nejen na Holdem Poker, ale i Omahu, 7 card stud a razz. Autor, devítinásobný vítěz světové série v pokeru a vítěz dalších více než čtyřiceti turnajů, milionář, který celé své jmění získal v této hře, vysvětluje, jak hrát poker, a hlavně jak vyhrávat. A to dostatečně jasně i těm, kdo nikdy nedrželi v ruce balíček karet. Jeho mnoha turnaji ověřené strategie se soustřeďují na moderní pokerové hry: Texas Hold'em, Omaha, Seven-Card Stud a Razz. Kniha začíná popisem pravidel a rozdáním pro tyto varianty a poté rozvíjí snadno srozumitelným stylem jak základní, tak pokročilé strategie. Učí přesně, která rozdání hrát, kdy blufovat a kdy zvyšovat sázky, a kdy složit karty. Navíc poskytuje techniky umožňující odhadovat hru protivníků a zachovat chladnou hlavu pod tlakem hry. Speciální kapitola vysvětluje, jak hrát on-line partie, a další přináší zasvěcený pohled na turnajová klání. Kniha, která přinejmenším zpestří vaše chvilky odpočinku; avšak předtím, než vyrazí do kasina nebo na turnaj, by ji měl číst každý. Název: Jak hrají poker profesionálové Autor: Phil Hellmuth Překlad: Martin Koska a Dominika Špačková.  Kniha je vázána.  Jedná se o nové, opravené vydání této oblíbené knihy. Možný je osobní odběr, nebo zaslání poštou či Uloženkou: Při platbě předem : Doručení na libovolnou pobočku Zásilkovna nebo Wedo (dříve ): 70,- Kč Doručení k Vám domů (Wedo/InTime): 110,- Kč Posílám Wedo na pobočku i na adresu i na dobírku, k ceně dopravy: + 100,- Kč. (Zásilkovnu na dobírku neumím) Nabídka platí do smazání. Poslední update: 27.5.2022