inzerce, prodej, prodám, bazar

Intex Pure Spa vířivka 79 Jet & Bubble Deluxe Octagon

Kategorie: Ostatní

Zdravím, prodávám nafukovací vířivku pro 4 osoby se solinátorem.
Cena 15 000 kč, cena je pevná!
Byla používána jedno léto, vše funguje jak má, je jako nová.
Důvod prodeje: přestavba balkónu, a kvůli kočce by nemohla být venku.
Zde máte odkaz na vířivku, je tam více info osobní předání, peníze na ruku a vířivku si odvezete, v případě zájmu mě kontaktuje na moje tel. číslo, nebo email.
Intex Pure Spa vířivka 79 Jet & Bubble Deluxe Octagon
Podobné inzeráty
Vířivka
Výřivka Intex Jet & Bubble Spa Deluxe.Dva roky stará, párkrát použita, ještě v záruce, při rychlém jednání solární panel zdarma. Součástí písková filtrace.
Zanzibar, pro 2 osoby, 10 dní
Prodám letenky a ubytování pro 2 osoby na Zanzibar. Pořizovací cena byla 75.000 Kč. Odlet z Prahy, termín odletu z Prahy 15.6.2023, termín příletu: 25.6.2023. Ubytování v hotelu Antonio Beach Tree House Hotel & Spa, strava: snídaně. Cena obsahuje letenky (tam i zpět) pro 2 dospělé osoby včetně tax a zavazadla 20 kg / osoba (přestup), voucher na ubytování pro 2 osoby, strava: snídaně pro 2 osoby, pojištění zavazadel, transfer na hotel a zpět. Cena je včetně přepisu původních cestujících. Cena je uvedena pro 2 dospělé osoby a je konečná. Vážní zájemci volat! Popis ubytování: Antonio Beach Tree House Hotel & Spa se nachází v obci Uroa, jen pár kroků od pláže Chwaka, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a barem. Tento 4hvězdičkový rezort nabízí turistické informace a úschovnu zavazadel. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v rezortu mají šatní skříň. Antonio Beach Tree House Hotel & Spa má pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma a výhledem na moře. Všechny pokoje mají klimatizaci a psací stůl. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. Antonio Beach Tree House Hotel & Spa provozuje restauraci, která podává africkou, americkou a kantonskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. V tomto 4hvězdičkovém rezortu si můžete zahrát kulečník a šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Rezort je vzdálený 33 km od Muzea míru a 13 km od národního parku Jozani Chwaka Bay. Na mezinárodní letiště Abeida Amaniho Karumeho je to 34 km.
Luxusní UUSPA vířivka pro 4-5 osob
Nabízím exkluzivně luxusní vířivku Českého výrobce USSPA-privat Persea; vyrobena v 04/2022, instalovaná v 11/2022, téměř od té doby nepoužívaná. Je stále v záruce. Případný servis, jakož i servisní úkony, zajištěno přepisem kontaktních údajů klienta u USSPA. Špičková kvalita a efektivní provoz Vám zpříjemní každodenní relaxaci. Produkty řady USSPA-privat jsou tím nejlepším, co můžete z vířivek mít. Když toužíte po dokonalosti, maximální technoligické výbavě a jste nároční, jsou vířivky USSPA-privat tím, co hledáte. S vířivkou USSPA-privat poznáte, v čem je kouzlo hydroterapie. Vířivka je s výškou cca 90 cm, s rozměry 201x 216 cm umožňuje instalaci téměř v jakémkoliv prostoru. Tato spa ale klame tělem, rozhodně není malá. Skrývá dostatek prostoru pro čtyřčlennou rodinu. Dokonce i pět osob si v této vířivce najde pohodlné místo. Rozmazlujte se hlubokým křeslem s masážní sestavou Shiatsu a objevte blahodárné účinky trysek ve vířivce PerseaiN. Skořepina je v barvě Gypsum, součástí nabídky je i Kabinet PerseaiN-Thermowood-lepený masiv, taktéž i Termokryt vinyl, v barvě Dark grey. Dokumenty ke stavební připravenosti k dispozici. Více na: Pořizovací cena: 427.069 Kč (aktuální prodejní cena 462.000 Kč, od 01.02.2023 údajně již cca 485.000 Kč)
Výbava fotoštúdia
Predám nasledujúce profi vybavenie, ktoré bolo použité maximálne 4 krát: Walimex Pro štúdiový blesk VE-400 (1x) Walimex CY-600k blesk Walimex Pro výbojka Walimex pilot light Colorama papierové pozadie biele Walimex pro Studio Set VE 4.4 (v rámci toho aj softboxy aj 2ls VE-400 blesk) Walimex Pro BeautyDish 50cm Walimex klapky, coština, farebné filtre Walimex univ. Komínok Set Pro&K Walimer Difuzor pre beautydish Walimex Pro štúdiový Set Quartz light VC-1000q - pevné svetlo Walimex Pro Mini Transculent Umbrella 91cm Walimex Pro voština pre dáždn. Softbox 60x90cm Walimex Pro Octagon Softbox Plus OL O90, Walimex Pro&K séria Walimex Pro Octagon Softbox Plus OL O90, bez adaptéra Walimex žeriavové rameno s vreckom na závažie 120-220cm Walimex speedring Walimex Pro&K Walimex rádiový odpalovač CY-A prijímač Walimex Pro Softbox Plus OL 30x120cm uni adapter Datacolor Spyder Cube Walimex speedring Walimex Walimex rozpínací tŕň s reťazou a ťažítkom čierny Colorama papierové pozadie čierne Walimex softbox adapter VC&K&VE series Walimex rádiový odpaľovač Set CY-A 2x prijímač Stojan - priamo na zem na svietenie zospodu minibox na produktové fotenie Elementrix stojan na fotenie 100x200 stojan na látkové pozadie látkové pozadie monopod yutong Pre svetlá sú aj stojany zvlásť Všetko v TOP stave Cena: 2700€
BABYMOOV dětská houpačka SWOON BUBBLE (modrá)
prodám BABYMOOV dětskou houpačka SWOON BUBBLE. Objevil jsem ji v garáži, při úklidu. Použitá byla jednou, houpačka je zabalená v originální krabici. Nová stojí cca 2800Kč Houpačka určená pro děti od narození do max. 9kg. - měkký, odnímatelný podhlavníček - 5-ti bodové bezpečnostní pásy - odnímatelná hrazdička se 3 závěsnými hračkami - lze polohovat do 2 pozic - 5 rychlostí houpání s možností nastavení doby na 8, 15 a 30 minut - přehrává 8 melodií s možností nastavení hlasitosti - vhodné pro děti od narození do max. 9kg - provoz na baterie (nejsou součástí) nebo síťový adaptér (součástí balení) Pro více informací klidně zavolejte, Možné předání na JE Dukovany.
MILNÍKOVÉ KARTIČKY BUBBLE
Prodám milníkové kartičky BUBBLE(). Balení obsahuje celkem 32 nepoškozených a nepoužitých kartiček. Cena: 100,-Kč + poštovné (ČP, Zásilkovna, Balíkovna). Možnost osobního předání v ČB, Třeboni a JH nebo zaslání na dobírku, kdy přepravné platí kupující.