inzerce, prodej, prodám, bazar

Interiérová fontána

Kategorie: Ostatní

Interiérová keramická fontána. Cena je bez kytek, s kytkami 2700. Osobní vyzvednutí Ostrava-centrum
Interiérová fontána
Podobné inzeráty
Rochester Falls zahradní fontána - nová, zabalená
Rochester Falls zahradní fontána Díky materiálu, polyresinu, je fontána nejen vizuálním prvkem, ale je také mrazuvzdorná a extrémně odolná. Navzdory své relativně nízké hmotnosti pevně stojí i při větrném počasí. Kromě tichého klokotání vody má zahradní fontána Rochester Falls 3 LED diody, které působivě osvětlují scénu a dělají z fontány vizuální středobod v každém prostoru. V bytě má kromě relaxačního efektu i další pozitivní vliv na zdraví: Automaticky zvlhčuje vzduch, zlepšuje klima prostředí a umožňuje dýchání s pocitem osvěžení. Aby vodní hra nikdy neskončila, je udržována v neustálém oběhu silným čerpadlem. Spotřeba energie je přitom jen úsporných 6 W. V důsledku eliminace solárních modulů je fontána zcela nezávislá na slunečním záření a může být provozována po celý rok. * Ochranná třída čerpadla: IPX8 * Ochranná třída síťového zdroje: IP44 * Napájení: 220-240 V ~ / 50 H * Rozměry fontánycca 64 x 43 x 37 cm(Š x V x H) * Délka síťového kabelu: 200 cm * Hmotnost: cca 6 kg
Interiérová barva 2x Hobby Decor 2,5KG DECOR MEXICAN CHILI.
PRODÁM NOVOU NEPOUŽITOU Interiérová barva Hobby Decor 2,5KG BALENÍ 2X. BAREVNÁ INTERIEROVÁ DISPERSNÍ MALÍŘSKÁ BARVA. PRODÁM ZA 199,-Kč. POUZE OSOBNÍ ODBĚR OLOMOUC POVEL.
Fontana z parezu
Parez je provrtany, parezem je protazena hadice a pramen vody usti na vrchu parezu, voda steka po parezu do sberne nadoby, v ni je solarni cerpadlo, ktere pohybuje vodu v uzavrenem cyklu. Stekajici voda tvori krasny designovy prvek pro oziveni zahrady. Cena je kompletni, vcetne technologie a retencni nadoby. V pripade zajmu poslu video, jak fontana funguje. Fontana, parez, koren.
Velká fontána do interiéru
- prodám velkou fontánu do interiéru, fontána na vodu vše funkční - pálená keramika - čerpadlo do zásuvky - fontána noha/mísa keramika vypalovaná - přírodní kamínky, písek, pískovec - umělé rostliny
Luxusní interiérová barva (2,5l) - 20m2
NEOTEVŘENÁ - BEZ KONZERVAČNÍCH LÁTEK Interiérova barva značky stylecolor, odstín 23 - samet země. Vystačí na 20m2. Koupeno v Hornbach, původní cena 615,- czk.
Fontána interierova VELKA
Prodám velkou domácí fontánu, prumer 500 mm, výška 600 mm, nutná oprava čerpadla (jede - nejede) cena 499 Kč.