inzerce, prodej, prodám, bazar

Interiérová elektricka kamna

Kategorie: Doplňky

Prodám interiérová elektrická kamna imitující skutečně plánování ohně. Možné použít jen jako příjemně uklidňující kulisu jako osvícení a nebo i současné jako topení( teplý fukar ve spodní casti). Ovládání manuálně i dálkovým ovladačem.
Interiérová elektricka kamna
Podobné inzeráty
Zatemňovací interiérová roleta 3ks, šíře 42 cm
Prodám 3ks zatemňovací interiérové rolety šíře 42 cm, šedé barvy, včetně zavěšení na rám oken (bez vrtání). Nepoužívané.
Klika
Klika interierova možnost koupit 2 kusy cena za jeden 200 Kč
Ztroskotana plachetnice - Interierova Dekorace
Prodam krasny do detailu propracovany model ztroskotane plachetnice Esperanza. Delka 87cm, odhadem caa 8 let a min. 800hodin mravenci prace neznameho cloveka. Kdysi plne funkcni model s dalkove ovladanym kormidlem a navijenim plachet, nyni spise jako dekorace.
Jedna velká vertikální žaluzie a jeden závěs/přehoz
Nová vertikální interiérová žaluzie světlounce krémové barvy, šířka 200 cm, výška 250 cm. Je v původním nákupním balení, nebyla vybalená a použitá. Cena 1200 Kč. Nový jednobarevný světlezelený přehoz se žakárovým vzorem, rozměr 210 x 280 cm, materiál 100% pevný PES, praní na 30°C. Lze použít jako závěs, přehoz nebo i jako velký ubrus. Je v původním nákupním balení. Cena 300 Kč. Pište prosím přes odpovědní okénko, ne sms, děkuji.
Sklo pod krbová kamna
Prodám sklo pod krbová kamna. Rozměry 100cmx100cm.
Tvrzené sklo pod krbová kamna
Tvrzené sklo čiré tloušťky 10 mm. Rozměry 400x1423 mm. Sklo je úplně nové, bez poškrábání. Bohužel má ale uštíplou hranu viz foto. Jeho funkčnost to neovlivní.