Inspirace pro každý den...
Kategorie:
Kuchařky
Jídla z jednoho hrnce
Drůbeží speciality
Cena za obě.
Drůbeží speciality
Cena za obě.
Podobné inzeráty
Prodám knihu České smoothie (Kateřina Kuranova). Stav: mírně poškozená (lehce ohnutý roh obálky), Nakladatel: Euromedia, 2016. Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin. Recepty jsou rozdělené podle ročních období a nechybí ani osvědčené rady a tipy. České smoothie je kuchařka pro každý den, plná energie, inspirace a pohody.
Osobní předání Praha 6, občas i Praha 4-Chodov nebo Rakovník, nebo možnost zaslání přes Zásilkovnu případně Českou poštu. Cena 100 Kč (+ případná doprava) Děkuji.
Recepty na každý deň (slovensky)-300 Kč
nevhodný dárek nepoužívaná
Univerzálny kalendár receptov na každý deň v roku. S využívaním tejto knihy môžete začať, kedykoľvek chcete, vyše 356 plnohodnotných a chutných jedál vám umožní naplánovať si jedálny lístok na celý rok. Jedlá na všedné dni aj sviatky, rozdelenie na 4 ročné obdobia zohľadňuje výber surovín dostupných v danej sezóne s vyznačeným časom na prípravu a stupňom obtiažnosti. Počet porcií uľahčí racionálne plánovanie potrebných surovín a nutričná hodnota jedál vám pomôže dbať o líniu.
Autor: Aszkiewiczová, Ewa; Chojnacká, Romana
Rok vydání: 2006
Jazyk: Slovenština
Vazba: viazaná
Počet stran: 382
Nakladatel: Belimex
TOP stav
Advent býval dobou zklidnění, kterou provázely nejrůznější lidové zvyky a lidová tvořivost. I dnes můžeme předvánoční těšení prožít v duchu tradic, které obohatíme o moderní trendy.
Výtvarnice Markéta Lukáčová nabízí třicet námětů, které pomohou vyplnit dobu mezi první adventní nedělí a koncem kalendářního roku. Provádí nás předvánoční i vánoční dobou a nabízí inspiraci pro tvorbu originálních ozdob, dárků, dekorací i vánočních dobrot. Autorka využila řadu výtvarných technik, např. malbu na hedvábí, enkaustiku, filcování, korálkování, práci s kovem, pletení z proutí.
Kniha je určena čtenářům se zájmem o výtvarné činnosti a ruční práce. Potěší všechny, kdo chtějí strávit předvánoční čas tvořivě a s radostí. Všechny techniky lze využít i při tvoření pro jiné než vánoční příležitosti.
Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli omezování. Je to též důkaz toho, že i život bez cukru může být skutečně sladký. Není to dieta, je to životní styl. Recepty v této knize jsou nízkofruktózové, většina z nich je také nízkosacharidová s větším obsahem tuků a všechny jsou zároveň bezlepkové.
Kniha je nová.
PLATBA: předem na BÚ
DOPRAVA: Zásilkovna od 79 Kč
Formát A5, 160 stran, brožovaná vazba.
5. vydání, 2018. Nová kniha.
Vydalo nakladatelství OSSIS Tábor
Jaroslav Bezděk (1903-1985) do své knihy zahrnul 170 receptur masných výrobků všech sortimentních skupin – drobných výrobků, salámů, klobás, trvanlivých salámů, vařených výrobků, paštik, huspenin, konzerv i salátů. Kromě receptur obsahuje Bezděkova kniha i množství rad, postupů a návodů pro uzenářskou výrobu. První vydání vyšlo již před válkou, druhé - rozšířené - krátce po ní v roce 1945. Nové vydání knihy nepochybně osloví i současné producenty masných výrobků, profesionální i amatérské uzenáře a milovníky výrobků z masa. Osloví je nejen jako důkaz vyspělosti české předválečné masné výroby, ale též jako zdroj inspirace a poučení, z jakých kořenů vzešla stávající uzenářská výroba. S knihou se vrátí do dob, kdy se masné výrobky ještě vyráběly z masa a kdy jedinými používanými přísadami byly voda, sůl, sanytr, koření, žemle a strouhanka.