inzerce, prodej, prodám, bazar

Ingenuity Podsedák na jídelní židli

Kategorie: Ostatní

Prodám dětský podsedak. Top stav, vyčištěný.

Podsedák zajišťuje dokonalý komfort pro dítě
Odjímatelný tříbodový bezpečnostní pás pro menší děti
Barevná sedací část a bezpečnostní popruhy jsou omyvatelné
Podsedák lze pomocí popruhů připevnit k židli
Vhodné pro děti od 2 let
Odnímatelná vložka

Při rychlém jednání možná sleva.

Původní cena 1200kc

Plati do smazání.
Ingenuity Podsedák na jídelní židli
Podobné inzeráty
NOVÁ Houpačka Ingenuity Wimberly 2v1
Dobrý den, nabízím k prodeji dětskou houpačku Ingenuity Wimberly 2v1. Hlavní funkce: - Automaticky houpe v několika rychlostech. - Je do zásuvky a nebo na baterie. - Lehátko má zabudované vibrace. Vibrace jsou pouze na baterie. - 12 melodií a 4 přírodní zvuky (možno měnit hlasitost). - Časovač na 30, 45 a 60 minut. - Houpačka má 5ti bodový bezpečnostní pás. - Vhodné od narozené do 9ti měsíců. Houpačku jsme kupovali na , veškeré informace zde: Houpačku jsme reklamovali a prodejce nám ji vyměnil za úplně nový kus. Je tedy nepoužitá a NEROZBALENÁ. Možno tedy dát i jako dárek. Záruka u prodejce je do 22.1.2024. Faktura samozřejmostí. Důvod prodeje: bez houpačky jsme během reklamace nemohli být a proto jsme koupili jinou. Cenu si představuji 2.499,- Osobní vyzvednutí na Praze 6, případně v blízkém okolí po dohodě. Možno zaslat přes Zásilkovnu za 119,- (jedná se již o nadrozměrnou zásilku, cena je dle jejich ceníku). Z důvodu nepravidelné pracovní doby prosím reagujte přes kontaktní formulář, nebo pište SMS. Ozvu se ihned, jak jen to bude možné. Děkuji a přeji hezký den Čermák
Dětský podsedák na židli Little Tobi
Prodám podsedák na židli ke stolu, zn. Little Tobi. Podsedák kupovaný nový,po jednom dítěti.Ve velmi pěkném stavu. Preferuji osobní odběr,nicméně mohu zaslat přes Zásilkovnu (+79Kč za zásilkovné).
Dětský podsedák na židli Babybjörn
Nabízím podsedák Babybjörn Booster Seat, barva světle modrá, bílá a šedá. Je lehký a má protiskluzový gumový pruh na spodním okraji. Pro děti od 3 let. Rozměry: 35,6 × 36,8 × 14,2cm. Podsedák je používaný a bez poškození. Původní cena 1150 kč.
Prodám cestovní podsedák na židli SAFETY
Prodám cestovní podsedák na židli SAFETY. Pouze volat.
podsedák na rostoucí židli
Prodám podsedák na rostoucí židli, nový, my nakonec nevyužili.
Dětský podsedák Cooshee Smart Classic
Používané, ale jako nové. Dětský podsedák Cooshee Smart Classic na jídelní židli.