inzerce, prodej, prodám, bazar

Infrasauna Corinna SEK-H1N-BROWN

Kategorie: Ostatní

Prodám Infrasaunu Corinna SEK-H1N-BROWN o rozměrech 1950 x 900 x 950 cm v bezvadném stavu - nevyužitá. LED osvětlení, vyhřívání do 60°C. Součást infra panely, rádio, USB, časovač, nastavení intenzity světla, Ozon+větrání.
Sauna má skleněné dveře.
Infrasauna Corinna SEK-H1N-BROWN
Podobné inzeráty
Solárium Ergoline Excellence 880 Smart Power
Predám repasované solárium Ergoline Excellence 880 Smart Power v oranžovej farbe. Solárium obsahuje nové trubice značky be brown®. Trubice sú namiešané s hybridnými trubicami ktoré nie len opaľujú, ale aj pomáhajú v tvorbe kolagénu s čím revitalizujú Vašu pokožku. Moderný dizajn, dokonalé opálenie, hybridné trubice! To všetko ti ponúka Ergoline s trubicami be brown®! Parametre solária: Trubice: 51 x 160W značky be brown® Šírka solária: 235cm Hĺbka: 120cm Istenie: 3 x 25A Príkon: 12,5kW Obsahuje exkluzívnu výbavu: - Vodná hmla - Osviežovač vzduchu - Audio Surround System - Klíma - LED osvetlenie Hybridné trubice šetria Vašu pokožku a pomáhajú v tvorbe kolagénu! Solárium je vybavené s najmodernejšími trubicami v Európe značky be brown® PREMIUM a be brown® HYBRID! Cena už zahrňa nové trubice dopravu aj montáž! Na solárium poskytneme 12 mesačnú záruku.
Infrasauna Hanscraft Constance Plus
Infrasauna Constance plus pro dvě osoby je vyrobena ze dřeva kanadského jedlovce. Čelní sklo infrasauny je děleno na jednu pevnou - menší část, a na dveřní část, přičemž poskytují dostatek prostoru a opticky infrasaunu zvětšují. Použité dřevo na infrasaunu patří k nejkvalitnějším a nejvhodnějším k saunování. Dřevo infrasauny se vyznačuje velmi nízkou kazovostí, sukovostí nebo obsahem smůly, což zaručuje odpočinek bez jakéhokoli nepříjemného zápachu. Hlavními komponentami infrasauny Constance plus pro dva lidi jsou samozřejmě karbonové zářiče o napětí 230V o příkonu 1820W. Infrasauna Constance plus je z řady samoinstalačních modelů - její instalaci zvládne skutečně každý. Pouze do sebe zacvakáte klipy, zapojíte do zásuvky a relax může začít. Parametry: Velikost 1200x1050x1900 cm ( š x h x v ) Určena pro 2 osoby Interiér: Kanadský jedlovec Exteriér: Kanadský jedlovec 6x karbonové infrazářiče Výkon zářičů 1820 W (380*2+380*2+300*1) plus podlahový zářič 120W Kontrolní panel Čtecí lampa 6 mm temperované sklo Ionizátor Suana audio systém - AUX, USB, Mp3
Infrasauna Marimex Trendy 2001 M
Prodám infrasaunu Marimex Trendy 2001 M. Koupena v lednu 2021. Minimálně využívaná.
Infrasauna
Prodám saunu viz odkaz níže, nutný vlastní odnos a odvoz. Sauna párkrát použitá, výborný stav.
obklady a dlažba KANJIŽA GLAM
prodám obklady a dlažbu KANJIŽA GLAM Cappuccino/Brown + ICE stránky výrobce: rozměr obkladů: 25 x 75 cm rozměr dlažby: 45 x 45 cm obklad Cappuccino/Brown: 2 balíky = 2,25 m2 obklad ICE: 6 balíků = 6,75 m2 dlažba Cappuccino/Brown: 8 balíků = 8 m2 matný povrch, otěruvzdornost PEI 3
Tlakový hrnec Banquet Premium Dark Brown 5l
Prodám úplně nový nepoužitý nerezový tlakový hrnec PREMIUM DARK BROWN 5 l, je opatřen pákovým uzávěrem, dvěma ventily a sendvičovým dnem. Tlakový hrnec má moderní barevné prvky na uzávěru a rukojeti v matově hnědé barvě. Hrnec je určen pro všechny typy sporáků. Bez záruky, při rychlém jednání sleva. Prosím o kontakt přes mail.