inzerce, prodej, prodám, bazar

infračervený bezkontaktní teploměr teplota tělesná i povrchy

Kategorie: Ostatní

Prodám lékařský bezkontaktní teploměr. Metric308 Smart, model HW-2 od firmy Cemio switzeland. Rozsah měření: tělesná teplota 35,5 - 42,9 C, povrchy: 0-118 C. Nepoužívaný.
Předání Brno (a okolí), nebo pošlu (pošta, zásilkovna, aj.) Standa
infračervený bezkontaktní teploměr teplota tělesná i povrchy
Podobné inzeráty
Kalibrovaný bezkontaktní teploměr BASETech IRT-350
Kalibrovaný bezkontaktní teploměr BASETech IRT-350. Teploměr je použitý nicméně plně funkční. Stav viz foto. Pošlu zásilkovnou. KOMPLETNÍ SPECIFIKACE Infračervený teploměr Basetech IRT-350 pro bezkontaktní měření teploty povrchu měřené objektu. Jedná se základní model s měřením teploty v rozsahu od -32°C do 350°C. Teploměr je vhodný pro měření teploty pohybujících objektů, měření teploty v rozvaděčích při vysokém napětí, v silných elektromagnetických polích nebo v blízkosti chemicky agresivních látek. Možnost zafixování naměřené hodnoty na displeji. Ukazatel minimální a maximální naměřené teploty. Teploměr disponuje laserem pro zaměření cíle, který pomáhá určit rozsah měřeného bodu.
Bezkontaktný teplomer s meracím rozsahom 32℃- 42.5℃
Bezdotykový infračervený teplomer ideálny na bezdotykové a rýchle meranie telesnej teploty v rozbedzí 32-42,5℃. Na displeji sa vám ukáže farebne oddelená vyššej nameranej teploty. Pre správne nameranie teploty namierte teplomer na čelo vo vzdialenosti 1- 15 cm. Hodnota nameranej teploty sa vám ukáže okamžite. ŠPECIFIKÁCIA: Názov produktu: Infračervený teplomer Model: IM-9001 Farba: Fialová Režim merania: Bezkontaktné Meranie vzdialenosti: 1 cm - 15 cm Rozsah merania telesnej teploty: 32 ℃ - 42. 5℃ Napájanie: 2 * AAA batérie (nie sú súčasťou balenia ) Veľkosť produktu: 150 x 95 x 44 mm (DxŠxV) Hmotnosť prístroja: 150 g Materiál: plast, kov Farebné odlíšenie teploty: 36 - 37 - normálna teplota - zelená farba 37 - 38 - zvýšená teplota / horúčka - oranžová farba 38 + - vysoká horúčka - červená farba Cena teplomera je 350kč. Preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku 150kč
infračervený ohřívač
Příjemné teplo pro relaxaci v koupelně. Infračervený topný panel Klarstein Hot Spot Crystal IR přináší příjemné teplo do každé místnosti velmi efektivním a prostorově úsporným způsobem. Výhodou jako držáku na ručníky je také to, že se můžete kdykoli příjemně osušit v teplém ručníku. Infračervený ohřívač Klarstein Hot Spot Crystal IR přináší revoluci ve vytápění díky pokročilé technologii IR ComfortHeat. Velmi plochý topný panel o rozměrech 45 x 120 cm se montuje přímo na stěnu a působí velmi nenápadně. Díky svému provedení odolnému proti stříkající vodě IP24 je ideální do koupelny. Jeho zaoblený povrch je zcela pokryt žáruvzdornou vrstvou bílého skla o tloušťce 0,8 mm, která dodá každé koupelně nádech luxusu. Infračervený ohřívač Klarstein Hot Spot Crystal IR poskytuje relaxační teplo v koupelně každý den!
Bezkontaktní teploměr Helpmation JXB308
Jako nove, v originalni krabici. Přesný bezdotykový teploměr Helpmation JXB308 bezkontaktně změří teplotu lidského těla dětí i dospělých, teplotu povrchu předmětů, teplotu lahví s dětskou výživou, teplotu koupele nebo pokojovou teplotu do 1 sekundy za pomoci nejmodernější infračervené technologie. Metoda měření, kterou využívá bezdotykový teploměr Helpmation tzv. „temporal artery (TA)“ je přesnější a rychlejší než měření teploty ušním teploměrem a komfortnější než měření teploty klasickým teploměrem. LCD display teploměru navíc mění barvy dle aktuálně naměřené teploty, normální teplota zelená, zvýšená teplota oranžová a vysoká teplota červená.
Digitální infračervený teploměr TOPCOM TH-4655
Multifunkční infračervený teploměr Topcom: změříte s ním pohodlně teplotu v uchu, na čele, ale také bezdotykově změří hladinu mléka nebo jiné stravy a také pokojovou teplotu. má zabudované měření data a času. Teploměr Topcom má omyvatelnou antibakteriální sondu, tedy jeho údržba je snadná. Je naprosto bezpečný, bez rtuti. K dispozici je 9 pamětí. Osobní předání v Praze. Parametry: -infračervená technologie -měří teplotu čela -měří teplotu v uchu -měří teplotu kapalin i potravin - např. kojenecké stravy, mléka, vody ve vaničce pro koupání -měří pokojovou teplotu -alarm při zvýšené teplotě nad 38 °C (displej změní barvu) -rychlý - určení teploty během 2 sekund -sekvenční měření - po 3 sekundách -9 pamětí -datum a čas -omyvatelná antibakteriální sonda s indikací nutnosti vyčistění -automatické vypnutí při nepoužívání -bezpečný, bez rtuti -provoz na 1 baterii CR 2025 -velký podstavec na pohodlné postavení
Novinka 2022: DuoWings - bezkontaktní liposukce
Prodám exkluzivní přístroj DuoWings pro bezkontaktní odstranění tuku. Revoluční selektivní vysokofrekvenční systém pro bezkontaktní neinvazivní odstranění tuku. Unikátní technologie umí přesně zaměřit pouze tuk a vytváří v něm požadovaný termální efekt. Využívá přirozený fyziologický mechanizmus odbourání tuku a je tedy šetrná ke klientovi. Efektivní i bez striktní diety nebo cvičení. Prodej z důvodu neotevření estetického centra (další pobočky) v zahraničí (náročné cestování kvůli covid). Přístroj je vhodný jak pro kliniky, tak pro kosmetické salony. Více informací na telefonu, emailu, či osobně.