inzerce, prodej, prodám, bazar

Indonésie- stojánek na vonné tyčinky a miska

Kategorie: Doplňky

Prodám indonéské doplňky do obýváku - stojánek na vonné tyčinky a misku ve tvaru trojúhelníku. Pošlu zásilkovnou nebo předám osobně.
Indonésie- stojánek na vonné tyčinky a miska
Podobné inzeráty
Stojánek na vonné tyčinky
Stojánek, uzavíratelný, na vonné tyčinky. Stojánek na vonnou tyčinku. Vonné tyčinky viz foto.
Držák na tyčinky
Prodám dřevěný držák na vonné tyčinky.
Miska z vinné láhve
Miska z čiré vinné láhve klasického tvaru (0,7l) s pískovaným povrchem. Miska je kompletně opískovaná a působí mléčným dojmem. Vybroušená ploška na spodní straně zabraňuje misce v kolébání a miska je tak velmi stabilní. Řez láhve je vybroušen a zaleštěn. Tím pádem nehrozí poranění o hranu. Určeno do interiéru i exteriéru. Zboží balím do bublinkové fólie a kartonové krabice. Není vhodné do myčky. Cena: 120,-Kč + poštovné 85,Kč (zásilkovna)
Vonné tyčinky
Použila jsem 3 -> posílám dál.
Oboustranná miska bříza epoxid
Stylová tvorba z epoxidové pryskyřice, dřevo bříza, vydlabaná z obou stran, 1 strana velka miska hloubka 2,5cm , průměr cca 27cm 2 strana 3x miska menší hloubka 3,5cm, průměr cca 12x18cm Dřevo je ponechané v přírodním stavu proto neni jednotvárné průměr celého kusu dřeva je 30 az 34cm výška 8,5 cm.
Miska z vinné láhve
Miska z čiré vinné láhve klasického tvaru (0,7l). Vybroušená ploška na spodní straně zabraňuje misce v kolébání a miska je tak velmi stabilní. Řez láhve je vybroušen a zaleštěn. Tím pádem nehrozí poranění o hranu. Určeno do interiéru i exteriéru. Zboží balím do bublinkové fólie a kartonové krabice. Není vhodné do myčky. Cena: 110,-Kč + poštovné 85,-Kč (zásilkovna)