inzerce, prodej, prodám, bazar

Indiánské šperky a doplňky

Kategorie: Umělecké předměty

Vše pro milovníky indiánské kultury a divokého západu na
Indiánské šperky a doplňky
Podobné inzeráty
Indiánské chřestidlo
Prodám indiánské chřestidlo ve výborném stavu,funguje na způsob bubínku,otáčením naráží špalíčky na nataženou kůži.Pěkný kousek pro sběratele a milovníky amerických indiánů.Osobní odběr nebo poštou po zaplacení na účet.
DDDS3_Šperkovnice - stojánek na šperky (se šuplíky)
Nabízím ručně vyráběný, vyřezávaný, jedinečný, originál - stojánek na šperky ze dřeva. Nejedná se o žádnou dřevotřízku, ale pravé dřevo, které je lakované a snadno udržovatelné. V případě nečistot stačí setřít vlhkou hadýrkou a stojánek bude opět jako nový. Stojánek je v perfektním stavu. Šperkovnice obsahuje 4 šuplíky, do kterých se nepráší, také na ramenách je krytý prostor pro šperky, dokonce na ramena můžete zavěsit třeba náhrdelníky a nakonec do vrchu (připomínající střechu) můžete opět vložit nějaké cennosti, které opět budou chráněny. Do "střechy" je možné vložit i více objemnější předměty - prostor ve střeše je největší. DORUČENÍ: → osobní odběr: preferuji osobní odběr v obci Sivice. → poslat: Pokud byste trvali na poslání kurýrem, nenesu odpovědnost za to v jakém stavu zboží dorazí. Pojistím jej u kurýra na hodnotu šperkovnice (pravděpodobně bude vyšší poštovné), ale případnou reklamaci u kurýra si vyřídíte Vy. Před odesláním šperkovnici natočím i to, jak je umístěná v balíku a video Vám poskytnu. Zde bližsí info o doručení: Na tomto webu Prodej7 jsou i další předměty, které nabízím. Více fotek, popř. videa zde:
DDDS4_Šperkovnice ručně vyřezávaná - stojánek na šperky
Nabízím ručně vyráběný, jedinečný, originál - stojánek na šperky ze dřeva. Nejedná se o žádnou dřevotřízku ale pravé dřevo, které je lakované a snadno udržovatelné. V případě nečistot stačí setřít vlhkou hadýrkou a stojánek bude opět jako nový. Stojánek je v perfektním stavu. Konstrukce je otočná, takže výběr šperku je o to snažší. Na fotkách je možné vidět, jak lze šperky na stojánek například zavěsit. Prodávám ho však bez špeků. DORUČENÍ: → osobní odběr: preferuji osobní odběr v obci Sivice. → poslat: Pokud byste trvali na poslání kurýrem, nenesu odpovědnost za to v jakém stavu zboží dorazí. Pojistím jej u kurýra na hodnotu šperkovnice (pravděpodobně bude vyšší poštovné), ale případnou reklamaci u kurýra si vyřídíte Vy. Před odesláním šperkovnici natočím i to, jak je umístěná v balíku a video Vám poskytnu. Zde bližsí info o doručení: Na tomto webu Prodej7 jsou i další předměty, které nabízím. Více fotek, popř. videa zde:
šperky-šmuky
prodám šperky,šmuky,brože...vhodné i k masopustním či karnevalovým maskám či kostýmům..
Prodám originální šperky
Různé originální šperky, cena 20Kč za kus
Korálkované obrazy
Ruční práce, co kus to originál, vše po jednom kuse, není druhý stejný. Indiánské a kovbojské (cowboy) motivy. Na 3 a 4 fotce je jeden a ten samí, ale je oboustranný. Ceny vyšší a na vyžádání