inzerce, prodej, prodám, bazar

Indiánské příběhy

Kategorie: Pro mládež

Indiánské příběhy. 281 stran. Různí autoři
Indiánské příběhy
Podobné inzeráty
Nejdůležitější komiks na světě: Příběhy, které zachrání svět
Komiksová antologie: The Most Important Comic Book on Earth: Stories to Save the World / NEČTENÁ INTAKTNÍ ! formát 22,5 x 19,5 cm 352 stran 1. vydání Penguin Random House 2021 Vizuálně skvělá antologie ! Pronikavé, poutavé a inspirativní čtení, nejen pro děti a mladež, kteří se chtějí dozvědět více o tom, co mohou udělat pro záchranu planety, kde budou v budoucnu žít . Stodvacet poutavých příběhů o životním prostředí je celosvětovou spoluprací různorodého týmu předních ekologů, umělců, autorů, herců, filmařů, hudebníků a dalších, kteří nám formou krátkých komiksů představují příběhy na záchranu světa. Ať už jde o inspirativní příběhy od slavných jmen, jako jsou Cara Delevingne a Andy Serkis, zábavné webové komiksy od War and Peas a Rickyho Gervaise, výtvarná díla předních ilustrátorů Davida Macka a Tuly Lotay, výzvy k akci od aktivistů George Monbiota a Jane Goodall nebo silné příběhy Briana Azzarella a Amy Chu. Každý z komiksů v této antologii podporuje projekty a organizace bojující za záchranu planety. Prodám za 400 Kč Osobní předání zdarma možné v Praze, jinak + poštovné (ČP ČP balíkovna 65 Kč, Z. 79 Kč, Z. Slovensko 85 Kč) po platbě předem na účet. Kniha na Amazonu stojí 12 liber, na ebay 21 dolarů, nebo 840 Kč
Zdeněk Burian-katalog díla a kniha Indiánské příběhy
krásný stav,bohatě barevně ilusttrováno cena 149 Kč za kus,cena za obě knihy je 199
Temné dědictví Příběhy rodiny Smrtičovy
1. díl ze šesti dílné série Příběhy rodiny Smrtičovy od Haralda Tonnola. Kniha má 117 stran a najde se v ní i pár obrázků. Kniha není nějak poškozená a nechybí žádná stránka. Je určena pro mladší čtenáře.
Jaroslav Foglar - Svorní Gambusíni a jiné příběhy
Koupím knihu Svorní Gambusíni a jiné příběhy od Jaroslava Foglara, vydavatelství Olympia 2003 (viz.obrázek, ne sešit z roku 2013)
Kniha Moje první čtení- Příběhy pro malé čtenáře
Kniha Moje první čtení- Příběhy pro malé čtenáře, 2x čtená, dobrý stav. Možné osobní předání - Praha. Zaslání možné po úhradě poštovného předem. Detily o knize zde:
Deník Mimoňky - Příběhy nerozumný poradkyně
Prodám knížku pro mládež 5. Deník Mimoňky - Příběhy nerozumný poradkyně. Je jako nová, neponičená. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)