inzerce, prodej, prodám, bazar

IMMERGAS NIKE MINI (24 kW) Plynový kotel + Termostat

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Plně funkční
Každý rok byla revize kotle
v ceně Termostat Auraton 2025 RTH

MOŽNOST DOPRAVY A ZAPOJENÍ


info:
IMMERGAS NIKE MINI (24 kW) Plynový kotel 3.020852 Výška: 785 mm
Šířka: 440 mm
Hloubka: 240 mm

NIKE Mini 24 kW je nástěnný plynový kotel s otevřenou spalovací komorou o tepelném výkonu 6 - 24 kW, určený pro vytápění a průtokový ohřev TUV. Díky svým malým rozměrům a vysokému výkonu jsou tyto kotle předurčeny pro instalaci v nových bytech a všude tam, kde instalace vyžaduje minimum prostoru. Hloubka kotle je pouhých 25 cm a vzhledem k elegantnímu provedení je neobyčejně adaptabilní do každého bytu.
IMMERGAS NIKE MINI (24 kW) Plynový kotel + Termostat
Podobné inzeráty
Immergas NIKE MINI, Immergas NIKE STAR
Dva kotle značky Immergas. NIKE MINI elektornická deska, plynový ventil, čerpadlo, hydroblok, hořák. NIKE STAR hydroblok, snímač průtoku TUV, plynový ventil, elektronická deska, čerpadlo. Oba komínové verze. Cena dílů dohodou.
Kondenzační kotel immergas victrix tera 28 1
Nabízím kotel značky immergas victrix tera 28 1 skladem 3 kusy možnost odeslání na dobírku doklad a záruka samozřejmostí technické parametry: Immergas VICTRIX TERA 28 1 je nástěnný kondenzační kotel s uzavřenou spalovací komorou o tepelných výkonech 4,3 - 24,1 kW v režimu vytápění a 4,3 - 28,3 kW při ohřevu TUV. Kotel je určen k vytápění a k průtokovému ohřevu TUV. Kotel VICTRIX TERA 28 1 je vybaven modulovaným, energeticky úsporným čerpadlem. Po dopojení venkovní sondy (3.014083, volitelné příslušenství) je ekvitermní regulace v základní výbavě kolte. Nová elektronická výbava dovoluje připojit řídicí jednotku CARV2, která umožňuje monitorování kotle, dálkové ovládání a regulaci v závislosti na aktuálních klimatických podmínkách. Dále elektronika kotle umožňuje připojení zónových jednotek DIM ErP.
Immergas theta kaskádová regulace 3.015244
Použitá, funkční. Lze zaslat Detailní informace IMMERGAS regulace - Kaskádová a řídící IMMERGAS regulace THETA 3.015244 Tento regulátor lze aplikovat jako nadřazenou regulaci pro samostatně instalovaný plynový kotel nebo ho využít k ovládání kaskády a nezávislých topných zón kotlů Immergas. Regulace může ekvitermě řídit 3 samostatné topné okruhy a jeden okruh TUV. Každý okruh je možné naprogramovat zvlášť. Samozřejmostí je kompletní sledování a zpracování všech provozních parametrů kotlů nainstalovaných v kaskádě. - přehledný displej - jednoduché ovládání - řízení samostatného kotle - kaskádové řízení až 8 kotlů - 3 nezávislé ekvitermní topné okruhy - 1 okruh TUV - možnost připojení prostorové jednotky THETA RS - možnost připojení modulačního termostatu RFF Regulace je určena pro: - Vitrix Superior kW X - Vitrix 50/75/90/115
Plynový kotel Vaillant atmoTEC plus
Prodám 100% funkční plynový kotel Vaillant atmoTEC plus (120/3-5) K vyzvednutí ve Vodňanech. Koupil jsem nemovitost, co budu rekonstruovat, tak mi je tenhle kotel k ničemu. Detailní informace Plynový kotel Vaillant VU 120/3-5 atmoTEC plus Plynový kotel Vaillant VU 120/3-5 atmoTEC plus Základní charakteristika: - závěsný kotel pro vytápění na zemní plyn a kapalný plyn - propan s odvodem spalin do komína - jmenovitý výkon kotle je 12 kW s možností nastavení výkonu v rozsahu 40 až 100 % - kotel je vybaven elektronickým zapalováním a plynulou regulací výkonu - součástí kotle je dvouotáčkové čerpadlo, expanzní nádoba, pojistný ventil a spalinový senzor - kotle jsou zejména určeny pro připojení k nepřímotopným zásobníkovým ohřívačům Popis výrobku: - kotel se vyznačuje kompaktní konstrukcí s malou hmotností, minimálními nároky na prostor a nízkou hlučností, což umožňuje instalaci v obytných prostorech - předsíních, koupelnách, kuchyních apod - elektronická jednotka umožňuje plynule přizpůsobovat výkon kotle skutečným požadavkům na tepelnou energii a tím dochází až k 12 % úspoře ve spotřebě plynu - nastavitelná teplota topné vody je v rozsahu 35 až 87 oC a kotle lze použít i pro nízkoteplotní podlahové systémy - kotle mají vysokou účinností - 92 %, to je zaručeno použitím speciální konstrukcí primárního výměníku a chrom - titanových hořáků - v přerušovači tahu je zabudován dvojitý spalinový senzor, který zvyšuje bezpečný provoz plynového spotřebiče - v případě ucpaného komína, popř. špatných tahových podmínek dochází k úniku spalin do místnosti - tento stav zachytí ihned spalinový senzor a odstaví kotel z provozu - součástí elektronické jednotky je diagnostická jednotka s displayem, která zobrazuje číselně provozních stav kotle a zejména případnou poruchu důležitých funkčních prvků - tento diagnostický systém umožňuje dále servisnímu technikovi zjednodušené nastavení všech důležitých parametrů kotle při uvedení do provozu - nastavení teploty užitkové vody při připojení zásobníku se provádí na ovládacím panelu kotle v rozsahu 35 až 65 oC - pro přepínání režimů z topení na ohřev užitkové vody je zabudován motorický trojcestný přepínací ventil, který se vyznačuje minimálními nároky na servis a bezporuchovým provozem - přepínací ventil je již součástí kotle z výroby - ke kotli lze připojit jak prostorové termostaty, tak i ekvitermní regulaci v závislosti na venkovní teplotě - v každém případě je stále zajištěna plynulá regulace výkonu při použití této regulační techniky
Victrix Tera 24 plus + 120l nerezová nádrž TUV
Použitý kondenzační kotel s možností připojení nepřímotopného bojleru. Nerezová nádrž TUV immergas ub 120 INOX. Kotel použitý, v provozu dva roky. Záruka na vyzkoušení. Lze zaslat. Nádrž použitá NEREZOVÁ S NEREZOVÝM VÝMĚNÍKEM! Možno i samostatně. Immergas VICTRIX TERA 24 PLUS je nástěnný kondenzační kotel s uzavřenou spalovací komorou o tepelných výkonech 4,3 - 24,1 kW v režimu vytápění a 4,3 - 28,3 kW při ohřevu TUV, pokud je instalován nepřímotopný zásobník TUV. Kotel je určen k vytápění s možností ohřevu TUV v nepřímotopném zásobníku. Kotel VICTRIX TERA 24 PLUS je vybaven modulovaným, energeticky úsporným čerpadlem. Po dopojení venkovní sondy (3.014083, volitelné příslušenství) je ekvitermní regulace v základní výbavě kotle. Nová elektronická výbava dovoluje připojit řídicí jednotku CARV2, která umožňuje monitorování kotle, dálkové ovládání a regulaci v závislosti na aktuálních klimatických podmínkách. Dále elektronika kotle umožňuje připojení zónových jednotek DIM ErP. Stacionární nerezové nepřímotopné zásobníky TUV řady UB INOX jsou určeny k ohřevu TUV ve spojení s jiným tepelným zdrojem, nejčastěji s plynovým kotlem nebo tepelným čerpadlem. Soustava plynový kotel a nepřímotopný zásobník TUV svým výkonem zaručuje dostatečné množství teplé užitkové vody i pro velké bytové jednotky, provozovny a restaurace. I v případě zvýšeného odběru TUV zásobníky dohřívají vodu kontinuálně a pracují obdobně jako průtokové ohřívače. Stacionární zásobníky TUV řady UB INOX díky nerezovému plášti a nerezové spirále vynikají dlouhou životností a vysokým komfortem při ohřevu TUV. Inovovaná konstrukce spirál zásobníku TUV umožňuje připojit solární panely pro doplňkový ohřev TUV pomocí  sluneční energie.
Prodam novy plynový kotel Thermona THERM PRO 14 KX.A
Prodam novy plynový kotel Thermona THERM PRO 14 KX.A . Nikdy nepouzity novy se zarukou. Kupovan 12.7.2022, duvod prodeje koupily jsme slaby a zjistili jsme to az kdyz ho prisel plynar nainstalovat a uz se nedal vratit, protoze plynar prisel za mesic od koupi kotle. Malý nástěnný plynový kotel THERM PRO 14 KX.A disponuje vestavěným 55 l nerezovým zásobníkem. Svým výkonem je určen pro objekty s tepelnou ztrátou do 14,0 kW, tedy menších objektů jako byty a kanceláře. Integrované řešení přípravy teplé vody ve spojení s decentním designem umožňuje bezproblémové umístění zařízení v interiéru bytu či domu. Ohřev užitkové vody v nepřímotopném zásobníku zajišťuje vestavěný trojcestný ventil. Energeticky úsporné oběhové čerpadlo společně s nízkoemisním hořákem se stará o hospodárný a ekologický provoz. Náklady na spotřebu energií společně s emisemi do ovzduší jsme snížili na minimální hranici. Kotel je dostupný ve dvou modifikacích dle výběru typu paliva, tedy kotel spalující zemní plyn nebo propan. Výkon kotle se dokáže přizpůsobit okamžitým tepelným ztrátám objektu v rozsahu 35-100 % výkonu kotle. vice info treba tady: Je tam vydet i jeho cena za, kterou se ted prodava. Jako darek zadarmo jeste nabizim termostat taky uplne novy nikdy nepouzity, taky s fakturou. Elektrobock PT52 Termostat s OpenTherm komunikací link na nej je: kde je i jeho porizovaci cena.