inzerce, prodej, prodám, bazar

ilustrovaný životopis Madonna od Debbi Vollerové

Kategorie: Ostatní

kniha je v perfektním stavu, velikost A4, ,spousta fotografií, celkem 104 stran.Knihu předám osobně v Praze na Barrandově, nebo zašlu poštou po platbě předem na účet. Poštovné 70,-Kč. Prodávám více knih, podívejte se případně na mou nabídku.
ilustrovaný životopis Madonna od Debbi Vollerové
Podobné inzeráty
Madonna – Životopis od Debbi Vollerové
Slovart, cena 40+pošt., kniha je v 100% stavu, 1 čtená
PRODÁM 2 KNIHY O MADONNĚ,ŽIVOTOPIS A KNIHA, PRAHA 17 I ZAŠLU
PRODÁM PŘEDÁNÍ: PRAHA 6-ŘEPY, POSÍLÁM ČESKOU POŠTOU ČI ZÁSILKOVNOU - PLATBA PROSÍM PŘEDEM I S POŠTOVNÝM A BALNÝM NA ÚČET. CENA JE ZA OBĚ 1. MADONNA - JULIA EDENHOFER Genezis, Bratislava 1991, 128 STR., SOUČÁSTÍ KNIHY barevné a čb. fotografie, Vazba: Brožovaná Životopisná kniha o Madonně, s černobílými i barevnými fotografiemi. STAV: ZACHOVALÁ ------- 2. TĚLO JAKO DŮKAZ (VE FILMU HRÁLI v hlavní roli Willem Dafoe a Madonna) FILM.NAKLAD. CINEMA: 1993 - 180 str., 180 STRAN + 8 STRAN FOTOGRAFIÍ Z FILMU, PEVNÁ LAMINOVANÁ VAZBA, stav: zachovalá
Madonna plakáty
2 x velký plakát Madonna (kus za 120Kč, dohromady za 200Kč)
ČESKÝ SVĚT - ILUSTROVANÝ ČTRNÁCTIDENÍK, KAREL HIPMAN
Prodám ČESKÝ SVĚT - ILUSTROVANÝ ČTRNÁCTIDENÍK, KAREL HIPMAN. Osobní předání Mělník nebo zašlu přes Zásilkovnu.
Reklamní plochy
Prodám volné reklamní plochy pro vaši firmu ( umístění na pódiu, velkoplošné obrazovce, billboardech, plakátech, letácích aj. ) při realizaci velkého koncertu světoznámé německé zpěvačky Sandry s "předskokankou" "DEBBI" ( 20. května 2023 ) v Praze na Štvanici ( Koloseum ). Ostatní možnosti dohodou.
13x KNIHA O HUDBĚ, ZPĚVÁCI, MUZIKANTI, pop, rock..
- Dorůžka - Panoráma populární hudby 1918/1978 - pěkná kniha o hudbě. Cena 35,- - Sheveyová - Známý neznámý Lennon. Jednou čtená, jako nová - 45,- - Bezr - Vladimír Mišík Letní rozhovor s Ondřejem Bezrem. Jednou čtená, jako nová - 145,- - Berteaut - Edith Piaf - pěkná kniha o šansonu - 35,- - Edenhofer - Madonna - 35,- - Thompson - The Cure - obrazový dokument - 35,- - K. Gott - životopis 35,- - Sachs - Soukromé životy hvězd 35,- - Koubková - Zutí provádím s chutí - Kniha + CD. Jednou čtená, jako nová. Cena 145,- - H. Zagorová - ...než to zapomenu 35,- - Novotný - Víc než jen hlas (P. Simon, J. Brel, B. Okudžava, L. Cohen, J. Mitchellová, Donovan, B. Dylan). Jednou čtená, jako nová 35,- - Matzner - Beatles 35,- - Matzner - Golden Kids (40 let s legendou Trio ve složení H. Vondráčková, M. Kubišová a V. Neckář) 35,- Při koupi všech knih najednou je cena 299 kč + doprava. Zašlu Poštou, Balíkovnou nebo Zásilkovnou.