inzerce, prodej, prodám, bazar

Ikea velká skříň Hurdal - podobné hemnes leksvik

Kategorie: Skříně

Nabízím velkou šatní skříň z masivního dřeva - řada Ikea Hurdal. Pozor pouze ilustrační foto - moje skříň je po převozu rozložená a tak nemám foto v celku.. pěkný stav, několik oděrek a pozor levá okrasná lišta na horní desce je odstaněná tak aby mohla skříň stát přímo u stěny - výhodná cena 3500,- .Rozměry š109 v198 h59. Lze převézt i osobním autem - je rozložená.
Ikea velká skříň Hurdal - podobné hemnes leksvik
Podobné inzeráty
Komoda IKEA hemnes bílá
Prodá komodu hemnes bílý matný lak, né mořidlo. Rozměry v odkazu V jednom zadním rožku maličkatá oděrka, nejde vidět. Jinak v perfektním stavu.
Komoda IKEA Leksvik (antik)
Prodám prosklenou komodu Leksvik (IKEA), mořidlo antik. Velmi dobrý stav. Šířka: 95 cm Hloubka: 62 cm Výška: 75 cm. Pouze osobní předání (po Plzni dovezu).
Tv stolek/ skrinka Leksvik Ikea
Prodam tv stolek/ skrinku Ikea-Leksvik, z masivni borovice, v super stavu, bez poskozeni a oderku. Cena 2700 kc Osobni predani Pardubice Dubina. Jen seriozni jednani. Sirka 95 Vyska 75 Hloubka 62 cm
Rohová počítačová skříň ikea Hemnes
Rohová počítačová skříň ikea Hemnes. Barva černohnědá. Již se nevyrábí. Stála v pokoji pro hosty. Nikdo ji nepoužíval. Cena 15000,- Výška 210cm š 130cm
IKEA  HEMNES
Prodám skříň Ikea Hemnes (černohnědá), v pěkném stavu. Původní cena 21 000,- tato skříň se již do ČR nedodává. Velmi pevná díky tomu, že ve spodní části skříně jsou dva šuplíky a dvě výztuhy. Masiv.
Ikea Hemnes šatní skříň - masiv, žluté mořidlo
Nabízím šatní skříň z řady Ikea Hemnes. Masivní dřevo, žluté mořidlo. Velmi dobrý stav. Několik oděrek. Rozměry š120 v197 h60. Možnost osobního vyzvednutí nebo dopravy. Je zatím vcelku, mohu pomoci rozložit pro snadnou přepravu.