inzerce, prodej, prodám, bazar

Ikea nyhamn postel platí do smazani

Kategorie: Sedací soupravy

Zachovalá (asi 7 let stará) rozkládací sedačka s úložným prostorem. Na potahu jsou dva fleky, mělo by jít vyčistit. Cena pevná.
Ikea nyhamn postel platí do smazani
Podobné inzeráty
Rozkládací pohovka ikea Nyhamn
Rozkládací pohovka ikea nyhamn. Nepoužívaná, stala v pokoji pro hosty. Cena 6900,- Součástí jsou i 3 polštáře.
DOPORUČUJEME pohovka ikea NYHAMN včetně 3-dílného polštáře
cena nové 9490 Kč rozkládací pohovka v velmi dobrém stavu cca 2 roky stará používaná minimálně info zde: včetně 3-dilneho polštáře předání a platba osobně
Rozkládací sedací souprava s úložným prostorem
Nabízím k prodeji rozkládací sedací soupravu IKEA s úložným prostorem, u které lze lenošku umístit na pravou i na levou stranu. K sedačce byly dokupovány 2 polštáře viz. foto č. 2. Sedací soupravu lze rozložit na postel o velikosti 140x204 cm. PC: 14 500 Kč. Rozměry viz přiložená foto. Sedací souprava byla používána rok. Důvodem prodeje stěhování. V případě rychlého a férového jednání možná sleva. Osobní odběr možný ve Fryštáku. Dále nabízím k prodeji postel 140x200cm.
Prodám koženou sedačku IKEA Kivik + podnožku
Prodám prostornou, velmi pohodlnou, koženou sedačku IKEA Kivik + podnožku s úložným prostorem. Barva tmavší béžová - pěkná útulná barva, která se hodí k šedé i krémové. Rozměr sedačky: délka 277 cm, šířka 90 cm, šířka s lenouškou 160 cm. Na rozměry se můžete také podívat na stránkách IKEA zde: Pořizovací cena je nyní 45 990 Kč bez podnožky. Naše cena včetně podnožky je 19890 Kč. Sedačka je v dobrém stavu s mírnými známkami opotřebení. Pouze vlastní odvoz. Děkujeme.
Sedací souprava Ikea Vimle + lednice, botník, police, stůl
Cena za celý soubor dle přiložených fotografií: sedačka: 249x249cm, kompletně prací potah, možný zakoupit i v jiné barvě náhradní potah. Stáří 4 roky, používaná 2 roky, domácnost bez dětí, nekuřácká. Lednice Candy, stáří 4 roky, botník Ikea, policový regál Ikea (na kolečkách), konferenční stolek Jysk(košíky opotřebené) stojací větrák. Uvedená cena za komplet. Osobní odběr Praha3, ul. Chvalova.
Ikea sedačka koženka nová, stolek, lampa, zrcadlo i zvlášť
prodám sedačku Ikea nová koženka stolek bílý sklo Ikea velké zdrcadlo lampa Ikea