inzerce, prodej, prodám, bazar

IKEA Norsborg rohový díl

Kategorie: Sedací soupravy

Koupím rohový díl sedací soupravy Ikea Norsborg, případně sedačku s rohovým dílem. Ideálně barva tmavě šedá.
IKEA Norsborg rohový díl
Podobné inzeráty
Rohový díl sedačky IKEA Vimle
Prodám rok starý rohový díl sedačky IKEA Vimle.
Kožený, relax, rozkládací, rohový gauč + taburet. TOP stav.
Nabízím velmi krásný, kožený, rohový, rozkládací gauč s taburetem a polštářkem, zánovní stav. Gauč je polohovatelný, polohování opěr zad a podsedáků, velmi příjemné posezení. Gauč i taburet mají úložný prostor. Kůže je krásná, nezničená v top stavu, barva sytě oranžově hnědá. Rozkládání je velmi snadné, spaní je celokožené. Gauč je také celokožený, vhodné do otevřených prostor. Z nekuřáckých prostor, bez zvířat. Rozměry: roh 235/170cm, spaní: 120/200cm, H: 90cm, V: 111cm, taburet: 64x58cm. Gauč je dvoudílný. Rohový gauč se nachází: Strojetice 43986, okres Louny. Po domluvě možný dovoz.
Rohový díl gauče
Nabízím za odvoz rohový díl gauče. Vnější rozměry cca 150x80x80.
Rohový rozkládací gauč
Prodám černý rohový rozkládací gauč. Rozměry jsou uvedeny na poslední fotce. Nemá žádné fleky,ani není nějak poničený,jen na pár místech trčí nitky. Jsou k němu malé černé polštářky. Původní cena =>
Rohový gauč
Rohový gauč, bez úložného prostoru, koženkové čalounění nese známky opotřebení. Rozměry: 260x210 cm, výška v sedu 42cm, opěradlo pro čtení. V ceně sada originálních polštářů. Pořizovací cena činila 18000kč, vyrobeno ve Švýcarsku. Obě části lze snadno rozpojit (bajonetový zámek) a použít samostatně. Po zakoupení a dohodě mohu gauč i přepravit do přijatelné vzdálenosti.
gauc rohovy
prodam gauc rohovy v velmi dobrem stavu,dase rozebrat na 2 casti