inzerce, prodej, prodám, bazar

IKEA Hemnes vitrína - bil. mořidlo

Kategorie: Skříně

Prodám zachovalou vitrínu Hemnes , bil. mořidlo, známky užívání , k vyzvednuti na Praze 8, Kobylisy, nebo lze za 500 Kč dovést po Praze.
IKEA Hemnes vitrína - bil. mořidlo
Podobné inzeráty
Komoda IKEA hemnes bílá
Prodá komodu hemnes bílý matný lak, né mořidlo. Rozměry v odkazu V jednom zadním rožku maličkatá oděrka, nejde vidět. Jinak v perfektním stavu.
IKEA Hemnes komoda se 2 zásuvkami - bíl . mořidlo
Prodám noční stolek IKEA Hemnes se designovými úchytkami a grafickou úpravou na jednom z šuplíků - zlatý rám,. K vyzvednutí na Praze 8, Kobylisy, nebo lze za příplatek dovést po Praze.
Ikea Hemnes šatní skříň - masiv, žluté mořidlo
Nabízím šatní skříň z řady Ikea Hemnes. Masivní dřevo, žluté mořidlo. Velmi dobrý stav. Několik oděrek. Rozměry š120 v197 h60. Možnost osobního vyzvednutí nebo dopravy. Je zatím vcelku, mohu pomoci rozložit pro snadnou přepravu.
Komoda Ikea Hemnes
Prodam komodu Ikea Hemnes, barva bílé mořidlo. Bílá komoda. Jedna se o nove zbozi poskozene pri preprave. poskozeni viz foto. zlomena zadni sololitova deska. Nicmene neomezuje uzivani. Osobni odber Nelahozeves Plati do smazani
Komoda Hemnes
Prodam pouzitou,ale bez jakychkoliv vad komodu Hemnes se sesti zasuvkami. 108x131,bile moridlo,masiv!
VITRINA - MODEL BELLUNO - VÖLKER DESIGN - NĚMECKO
Prodáme atypický celoskleněný nábytek od prestižní německé firmy VÖLKER DESIGN v sestavě - vitrína - na lakovaných kovových sloupech - velmi kvalitní a příjemné provedení (jedná se o jediný kus vzorkového nábytku z prodejního showroomu firmy) PROVEDENÍ: sklo kalené/matné + čiré provedení korpusy z lakované MDF, sloupy z kovu lakované do odstínu hliníku SPECIFIKACE: 1/ VITRINA - 2x korpus s dvoukřídlými dveřmi 2x sklo police, 4x sloupy (nohy) velká skleněná krycí deska a/ ROZMĚR: 1180x520x1960mm Pořizovací cena: VITRINA - Kč 169 000.- NOVÁ PRODEJNÍ CENA: VITRINA Kč 11 000.- (kontakt: antonin.brezina@ )