inzerce, prodej, prodám, bazar

Ikea Fornuft příbory nové

Kategorie: Doplňky

Nabízím než pojedeme znovu do Ikea a vrátíme. Nakonec neupotřebím. Zcela nové, nerozbalené, ještě skoro 2 roky v záruce atd. Nabízím za nákupní cenu. V balení je 24 kusů. Aktuálně PPL za 39 Kc
Ikea Fornuft příbory nové
Podobné inzeráty
Příbory v kufříku Solingen
Prodám příbory v kufříku. Z.T. INTERNATIONAL Solingen Design 18/10 Stainless Steel. Cena 5.000,-. Příbory jsou ve dvou patrech koženého kufříku. Jsou to dvě sady, 12 ks nožů,lžiček,lžíci,vidliček, plus další. K vyzvednutí Praha, Kladno, Mníšek pod Brdy. V případě zájmu volejte nebo pište: .
Vánoční mix: ubrus, běhoun a obaly na příbory
Prodám ubrus, běhoun s vánočním motivem a obaly na příbory. 
Rozměry: Ubrus 74x75cm; běhoun 1.40x28cm. 
Nové, bez vad. 
Cena za vše co je na fotce 220 Kč. Nerozděluji. Osobní odběr nebo předání u jakékoliv stanice metra (platba při předání). Nebo pošlu přes Zásilkovnu (+79 Kč) / Balíkovnu (+65 Kč). Platba předem na učet.
příbory Arthur Price
Nabízím sadu příborů od firmy Arthur Price, firma je víc než sto roků stará a vyrábí opravdu kvalitní kuchyňské doplňky, něco jako Zwilling Solingen, akorát v anglickém stylu. Příbory jsou nepoužité, akorát už nemám kufr, protože zabíral moc místa. Původní cena, byla 333,- liber, teď prodávám za zlomek ceny.
odkapávač na příbory
praktický odkapávač / stojan na příbory, používaný krátce. v pořádku. osobní odběr Praha-Vinoř nebo Zásilkovna 69,-
Rolety SKOGSKLÖVER z IKEA
Prodám 3 kusy rolet Ikea SKOGSKLÖVER v šedé barvě v perfektním stavu, jako nové. Je možné i jednotlivě. šířka: 60 cm, výška: 195, cena 349 Kč šířka: 120 cm, výška 195 cm, cena 699 Kč šířka: 140 cm, výška 195 cm, cena 749 Kč Prodávám z důvodu výměny za jiný typ (HOPPVALS), který lze uchytit do původních konzolí. Z tohoto důvodu také přikládám nepoužité konzole, které jsme neměnili. Info k zaměnitelnosti konzolí je na webu Ikea v části Detaily o výrobku: „Pokud měníte rolety, není třeba měnit kování ani vrtat nové otvory. Přiložené konzoly na stěnu / strop jsou vhodné pro rolety HOPPVALS, TRIPPEVALS a SKOGSKLÖVER.“ Více info o produktu zde: Pouze osobní předání na Praze 13
Dva stolky na kolečkách Ikea, psací stůl Micke Ikea
Dva odkládací stolky na kolečkách Ikea, černohnědé, už dost používané, ale určitě ještě poslouží, stav viz foto, za symbolickou cenu 450,- za oba, prodej pouze komplet. Stůl Micke Ikea, černohnědý, používaný, dál plně funkční, místy oděrky a oťuky od stěhování, nyní zašpiněný na půdě, nevyužijeme. Stav viz foto. = cena 450,- Vzhledem k povaze předmětu nutný osobní odběr po předchozí domluvě v Orlických horách. Prosím o kontakt JEN E-MAILEM na: amidalla@, děkuji. Nabídka je aktuální do smazání inzerátu.