inzerce, prodej, prodám, bazar

IKEA EKTORP 3místná pohovka, světle béžová

Kategorie: Sedací soupravy

EKTORP
3místná pohovka, světle béžová.

Potah delux je rok starý ještě nepraný..

Platí do smazání.

SMS:
IKEA EKTORP 3místná pohovka, světle béžová
Podobné inzeráty
Sedačka IKEA EKTORP
Sedačka IKEA EKTORP 3 sedák - s lenoškou (jde přesunout vlevo nebo vpravo), odnímatelný potah Nová stojí 15 990,-Kč a více (podle barvy). rozměry: 170 x 253 cm , výška: 80 cm mohu i přivézt Nová pro zajímavost zde:
3-místná pohovka EKTORP
Pohovka je půl roku stará. Nábytek prodávám z důvodu stěhování. Originál:
Ikea pohovka ANGSTA 3 místná rozkládací
Prodám pohovku Ikea: ANGSTA 3místná rozkládací pohovka, při rychlém jednání možná sleva, původní cena 8990,- Kč
Pohovka 3mistna Ektorp
Nabizim krasnou neprosezenou pohovku Ektorp. Potahy snimatelne, pratelne. Vyplne polstaru z peny a ne z peri. Krasne do drzi tvar. Pohovka v TOP stavu. Po domluve moznost dovest.
3místná pohovka GRÖNLID (IKEA), Ljungen šedá
Pohovka GRÖNLID je měkká, pohodlná a přímo vyzývá, abyste si na ní na chvíli pohodlně odpočinuli. Hluboký sedák s taštičkovými pružinami, pěna a vrchní vrstva z polyesterových vláken posune vaše pohodlí na novou úroveň. Díky pohyblivým opěrným polštářům, které poskytují tělu podporu přesně tam, kde potřebujete, můžete sedět tak, jak vám to vyhovuje, a cítit se uvolněně po mnoho hodin. Upravte polohu opěrných polštářů podle své aktivity. Dejte si jich několik za záda, abyste měli vzpřímenější polohu, nebo použijte jeden nebo dva, abyste zajistili pohodlí pro váš krk během čtení nebo když si chcete lehnout. Hloubka pohovky zajišťuje dokonalé poležení – a dokonce je ideální na občasné zdřímnutí. Ljungen představuje odolný potah vyrobený z polyesterové látky s jemným, sametovým povrchem a mírně reflexním leskem. Potah snadno udržíte čistý. Je totiž odnímatelný a pratelný.
3místná rozkládací pohovka Holmsund IKEA,JAKO NOVÁ
3místná rozkládací pohovka (PC 16.990,-) bílo-šedé barvy, JAKO NOVÁ. Nepoužívaná (v pokoji pro hosty), včetně dokladu. Pohovka má pod sedákem velký úložný prostor. Lehce rozložitelná na postel velikosti 200 x 140 cm. Potah celé sedačky včetně 5 polštářů lze sundat a vyprat. Rozměry na foto. Pohodlná, moderní sedačka, celočalouněná. Možnost dokoupení dalšího potahu na celou pohovku v jiné barvě a pak střídat dle nálady a potřeby v interiéru.