inzerce, prodej, prodám, bazar

I. Sviták - Devět životů

Kategorie: Ostatní

Ušpiněné desky, jinak dobrý stav.
I. Sviták - Devět životů
Podobné inzeráty
Na brzkou shledanou Teheráne, Devět částí touhy......
Prodám knihy: A. Ameri-Siemensová - Na brzkou shledanou, Teheráne (Práh, r. 2010), G. Brooks - Devět částí touhy (KK, r. 1999), D.Al-Nahi - Hrdinka pouště (Ikar, r. 2004) a N. Abdi - Slzy v písku (Ikar, r. 2005). Knihy jsou v pěkném stavu. Cena za každou je 50 Kč + poštovné, za celek 75 Kč při zaslání doporučeně, 135 Kč dobírkou. Lze zaslat i přes Zásilkovnu.
Cesta k novému životu – Deník budoucí maminky.
Cesta k novému životu – Deník budoucí maminky. Autor: Bridged Gordon. Místo vydání Liberec Stav velmi pěkná Rok vydání 1999 Strany 93 Jazyk česky Přebal ne Vazba vázaná celoplátěná Autor Bridged Gordon Nakladatelství NewWave Publications Použitá, bez vady. Osobní převzetí na Praze 15. Poštovné: ČP: dobírka: 130,- platba na účet: 70,- Zásilkovna: dobírka na výdejnu 102,- na účet 79,-Balíkovna 65,-
Místa, která vás děsí
Vždycky máme volbu, říká Pema Chödron: buď dopustíme, aby nás životní okolnosti zatvrdily, a my v sobě nechali narůstat vztek a strach, nebo jim dovolíme, aby nás obměkčily, a my se tak stali laskavějšími. V této knize nám Pema Chödrön poskytuje nástroje, s jejichž pomocí lze zvládat obtíže, které život člověku staví do cesty. Ukazuje, jak v sobě probudit základní dobro a spojit se s ostatními, abychom přijali sami sebe i druhé včetně našich nedostatků a abychom setrvali v přítomném okamžiku tím, že prohlédneme všechny strategie našeho ega, které má na svědomí to, že odporujeme životu tady a teď. Utrpení je v lidském životě nevyhnutelné, není však bezpodmínečně nutné se jím nechat ničit. K tomu, jak se s ním vyrovnávat, nám může překvapivě napomoci, když zapomeneme na sebe a budeme v maximální možné míře rozvíjet soucit s druhými. „Až příliš často komunikujeme jako plaší ptáci, kteří se neodvažují opustit hnízdo. Sedíme si ve svém hnízdečku, které už pořádně zasmrádá a svůj účel ztratilo již dávno. Nikdo nepřilétá, aby nás nakrmil. Nikdo nás nechrání a nezahřívá. A my přesto pořád doufáme, že ptačí máma přiletí. Mohli bychom sami sobě prokázat nejvyšší dobrodiní a konečně ono hnízdo opustit. Je jasné, že to vyžaduje odvahu. Rovněž je zřejmé, že můžeme použít určité nápomocné rady. Nemusíme věřit tomu, že se kdy budeme cvičit v tom, být bojovníkem. Můžeme si však položit otázku: „Dám přednost tomu, vyrůst a vztahovat se k životu přímo, nebo si zvolím to, že budu žít a zemřu ve strachu?“
Kniha Životem na zelenou - McConaughey Matthew, TOP STAV
NABÍZÍM KNIHU Životem na zelenou (McConaughey). 1x čtená, zcela v pořádku, top stav. Velmi čtivá, zábavná, přitom jednoduše pochopitelná myšlenka autora, autobiografie. Kniha získala velmi kladná hodnocení. V případě zájmu pište prosím SMS, e-mail. Děkuji. Možno zaslat přes Zásilkovnu , Balíkovku (79Kč) nebo osobní odběr. Více o knize: Nekonvenční memoáry držitele Oscara jsou plné šťavnatých historek, originálních postřehů a neotřelých návodů, jak v životě dosáhnout větší spokojenosti. Ze svého života jsem si odkroutil už padesát let, z toho jsem se dvaačtyřicet roků snažil odhalit jeho tajemství a posledních pětatřicet si formou deníků zapisoval každou nápovědu, která by mi tu hádanku pomohla rozlousknout. Zaznamenával jsem si své úspěchy i pády, radosti i stesky, věci, nad kterými jsem žasl, i ty, u nichž jsem se nahlas zasmál. Pětatřicet let poznávání, ukládání do paměti, zkoumání, shromažďování a zapisování všeho, co mě cestou dojalo nebo povzbudilo. Poznámek o tom, jak žít čestně. Jak nepodléhat stresu. Jak se bavit. Jak méně ubližovat druhým. Jak nechat méně ubližovat sobě. Jak se stát dobrým člověkem. Jak dosáhnout toho, po čem toužím. Jak v životě nacházet smysl. Jak být víc sám sebou. Teprve nedávno jsem sebral odvahu si deníky prolistovat. Objevil jsem příběhy, které jsem zažil, lekce, jež mi život uštědřil a na něž už jsem zapomněl, básničky, modlitby, rady, ujištění o tom, na čem záleží, a spoustu drobných samolepek. Našel jsem spolehlivé téma, přístup k životu, který mi přináší uspokojení, kdysi i dnes: Pokud víte, jak a kdy se vyrovnat s životními výzvami — jak se poprat s nevyhnutelností —, pak se můžete těšit dlouhodobému úspěchu, nebo jak já říkám, ‚chytnout zelenou‘. A tak jsem si koupil jednosměrnou jízdenku do samotky v poušti a sepsal knihu, jež právě držíte v rukou: album, dlouhohrající desku, příběh mého dosavadního života. Shromáždil jsem v ní padesát let mých postřehů a ponaučení, pocitů a poznatků, pochval i potup. Ctností, skutečností a krás brutálnosti. Toho, co mi kdy prošlo, při čem mě přistihli, i toho, když jsem zmokl, neboť jsem se snažil tančit mezi kapkami deště. Doufám, že vám tahle medicína nepřijde moc hořká, že bude jako pár aspirinů, a ne jako cesta rovnou do špitálu, že to bude raketa na Mars, ke které není třeba pilotní průkaz, že to bude kostel, do něhož vás pustí i bez křtu, a že vám za slzami vyčaruje úsměv. Tohle je milostný dopis. Věnovaný životu. Je to také průvodce, jak chytit co nejčastěji zelenou — a jak si uvědomit, že i oranžové a červené se jednou změní na zelenou. Hodně štěstí.
Náramek z léčivých minerálů (Onyx a Opál)
Náramek z léčivých minerálů (Onyx a Opál) Ruční výroba, dámské provedení s obvodem zápěstí 18-18,5 cm. Lze vyrobit i v pánském provedení : ) Navlečeno na elastické pružence doplněno o kroužky z chirur.oceli. ONYX je silný ochranný kámen, který vytváří jako by štít nad vaší myslí i tělem. Dodává životní sílu a je velkým pomocníkem nejen v těžších obdobích. Ve stres.situacích nám pomáhá zachovat klid, nadhled i pozitivní přístup. Ukazuje nám správný směr a podporuje nás, když máme strach z neznámého. Posiluje ego, logické a analytické myšlení. Zvyšuje sebevědomí a pomáhá nám nebát se vyjádřit a prosadit svůj vlastní názor. Podporuje nás v obdobích smutku, melancholie a splínu a už odpradávna se věřilo, že do života přináší štěstí a lásku. Zlepšuje koncentraci a soustředění a pomáhá nám v sebekontrole a asertivitě. Léčivá síla onyxu působí na kosti, zuby, kostní dřeň, léčí krevní poruchy, oční problémy a nohy. Chrání nás před těžkými nemocemi. Posiluje vlasy, nehty a zlepšuje pleť, zpevňuje kosti, zmírňuje bolesti srdce, zklidňuje nervovou soustavu a prokrvuje ruce a nohy. Snižuje horečku, má příznivý vliv na léčbu zánětů moč.měchýře a moč. cest a pomáhá při onemocnění ledvin, žaludku a cukrovce. OPÁL pomáhá při identifikaci starých ran, hněvu a strachu, aby se úspěšně uzdravily. Vnáší radost do života nositele. Je také symbolem trvalé lásky, která může být použita pro zvýšení sebelásky nebo pro přivedení nové lásky. Tato láska pak bude pociťována z obou stran na neuvěřitelně hluboké úrovni. Opál má obecně pozitivní zdrav. účinek, protože posiluje vůli k životu. Je zejména prospěšný pro zdraví vašich očí. Posiluje vaši paměť, čistí krev a ledviny. Opál posiluje touhu, erotismus a sexualitu. Vzbuzuje v nás emocionální a nekonvenční lásku k životu a zvyšuje náš optimismus. Pomáhá posílit pokožku, vlasy a nehty. Je vhodný na kožní poruchy včetně ekzému, psoriázy a růžovky. Léčí Parkinsonovu nemoc, infekce a horečky. Osobně Praha 11, Říčany u Prahy. Zásilkovna.
I. Sviták - Budoucnost bez komunismu
Velmi dobrý stav, včetně podpisu autora.