inzerce, prodej, prodám, bazar

Hýta a Batul - John Habberton

Kategorie: Pro mládež

Nabízím knihu pro děti a mládež z roku 1975 "Hýta a Batul", autor John Habberton, přeložila Antonie Malá, ilustrace Zdenka Vorlova.
Detaily o obsahu a stavu knihy v příloze.

Při odběru více knih z mé nabídky poskytnu množstevní slevu.
Hýta a Batul - John Habberton
Podobné inzeráty
Kniha Hledání Aljašky - John Green
Prodám knihu Hledání Aljašky od John Green, je jako nová. Předání je možné v Troubsku, Brno - Starý a Nový Lískovec, Bystrc, Bohunice případně mohu poslat poštou a přes zásilkovnu.
Kniha Papírová města - John Green
Prodám knihu Papírová města od John Green, je jako nová. Předání je možné v Troubsku, Brno - Starý a Nový Lískovec, Bystrc, Bohunice případně mohu poslat poštou a přes zásilkovnu.
Kniha Příliš mnoho Kateřin - John Green
Prodám knihu Příliš mnoho Kateřin od John Green, je jako nová. Předání je možné v Troubsku, Brno - Starý a Nový Lískovec, Bystrc, Bohunice případně mohu poslat poštou a přes zásilkovnu.
Savci +3x John Sinclair
Savci - téměř nová, nečtená, bohužel nemá obal, sleva v ceně - cena 49kč, krásné obrázky+ 3x neuvěřitelné a záhadné příběhy, starší, čtené - - John Sinclair - Pekelná svatba, Trumfy v ruce,Hroby se otvírají - cena dohodou
Strážce meče | John White | 1995
Kniha je o Johnovi Wilsonovi, která se dostane so země Anthropos a tam dostane nové jméno, Strážce Meče, i úkol – zabít prince Goblina. Spolu s věštcem Mabem se snaží dostat matmony a krále Bjorna s královnou Bjornmilou na ostrov Geburah, kde je věž Geburah a v ní jsou Regenti, vládci. Cestu jim stěžují různé nástrahy, ale oni je překonávají. Dostanou se na ostrov, obrní se, John zabije prince Goblina, potká svého otce (věštec Mab je ve skutečnosti jeho otec Ian MacNab) a oba se vrací domů. Kniha je ve výborném stavu. ► SLEVY: v případě odběru více zboží z mé nabídky. Podívejte se na všechny inzeráty. ► OSOBNÍ PŘEDÁNÍ: v Kroměříži nebo po předchozí domluvě v Brně. ► DORUČENÍ: Kamkoliv zásilkovnou na výdejní místo při platbě předem. Lze i na dobírku (platba doběrečné dopředu na účet). Ceny poštovného/doběrečného dle aktuálního ceníku zásilkovny.