inzerce, prodej, prodám, bazar

Hypoalergenní mléko Nutramigen 2 LGG

Kategorie: Ostatní

Prodám 12ks Nutramigen 2 LGG, nové, neotevřené, 5ks expirace 08/23 a 7ks expirace 01/24. Nutramigen 2 LGG je hypoalergenní výživa pro děti ve věku od 6 měsíců. Nutramigen 2 LGG se silně hydrolyzovaným kaseinovým proteinem je určený speciálně pro kojence s alergií na kravské mléko. Nutramigen také obsahuje Lactobacillus GG, kombinaci, díky které se lépe výživově zvládá alergie na kravské mléko a která pomáhá kojenci k rychlejšímu přechodu na normální stravu*. Silně hydrolyzovaná výživa má v porovnání s běžnou kojeneckou stravou odlišnou chuť a vůni. Nechte dítěti čas, aby si na ni zvyklo. Chuť výživy Nutramigen 2 LGG byla vyvinuta speciálně tak, aby chutnala kojencům starším 6 měsíců. Nutramigen 2 LGG dodává všechny živiny, které dítě potřebuje jako součást pestré stravy. Balení obsahuje 400g. Možno zaslat či předat v Praze.
Hypoalergenní mléko Nutramigen 2 LGG
Podobné inzeráty
Prikrmy, mleko a mlecne kase
Pro alergii na mleko a hovezi maso prodavam vyfocene. Je tu 1 pokracovaci mleko BIO Hipp. Mlecna kase Sunar a Dm Bio. Presnidavky 4x obs. mleko a ostatni jsou prikrmy s hovezim. Vse Bio kvalita. Lze koupit i jen cast.
Hypoalergenní deky
Vyrobím ručně Hypoalergenní deky, certifikát kvality: Oeko-tex, které jsou bezpečné pro miminka od prvních dnů života. Velikost, barva a vzor můžou být libovolné, udělám dle Vašeho přání)) Mám aktuálně tyto: Růžová velikost 85x85 cm - 850 Kč. Béžová 90x90 cm - 900 Kč. Odeslání je možné přes zasilkovnu, nebo osobní předání v Táboře.
3D otiskovací sada DeLuxe
Tato sada českého výrobce odlitek nabízí kombinaci otisku i odlitku. Vytvořte pro Vás či Vaše příbuzné originální dárek, který bude věčnou památkou na první měsíce života Vašeho děťátka a na jeho droboučké ručičky či nožičky. Tvorba otisku a odlitku není náročná, veškeré potřebné informace jsou součástí sady. Používané materiály jsou přírodní, hypoalergenní a pro dítě zcela bezpečné. Tato sada je vhodná pro otisky a odlitky dětí přibližně do věku 4 let. Výrobek je zdravotně nezávadný a byl testován u Státního zdravotního ústavu v Praze Obsah sady 160 g hypoalergenní otiskovací hmoty 150 g bělené a tvrzené sádry dárková dóza (průměr 15 cm) lepidlo smirkový papír návod k použití
Ohřívač dětských lahví/dětské stravy/Rozmrazování
Ohřívač dětských lahví, Rychlý ohřívač dětské stravy 8 v 1 Rozmrazování Ohřívač bez BPA s LCD displejem Přesná regulace teploty mateřského mléka nebo kojenecké výživy MULTIFUNKCE 8 v 1: Rychlé ohřívání/Vaření v páře/Ohřívání jídla/Udržování tepla po dobu 24 hodin/Rychlé rozmrazování/Konstantní rozmrazování/Časovač/Nastavitelná teplota podle potřeby. Rychlé ohřívání a napařování: 30 ml vody vytvoří dostatek páry na zahřátí mléka mezi 3-7 minutami, vypijte kdykoli, aby dítě neplakalo. Uchová dětskou stravu teplou do 6 hodin. Pro kojence je zdravější ohřívání dětské stravy s vodní izolací . Automatické vypnutí po dokončení ohřevu nebo vaření v páře. Otevřený nastavitelný kryt je ideální pro všechny druhy lahví, ať už jsou široké, úhlové, můžete ohřívat mléko a jídlo současně. Dokáže rozmrazit mateřské mléko, láhve a dětskou vidličku a lžičku; Snadné použití jednou rukou při nošení dítěte Vestavěná snímací teplota & Polovodičová snímací sonda & Externí sonda& Externí NTC sonda pro řízení teploty. Ohřívač lahví přesně udržuje mléko, vodu a jídlo na cílové teplotě po dobu 24 hodin, aby vyhovovalo preferencím každého dítěte a zabránilo se přehřátí nebo přehřátí příliš studený. Vyrobeno z potravinářského bezpečnostního materiálu PP. Dokonale utěší hlad a plačící dítě v noci, dopřejte rodině dokonalý spánek. Světelný displej usnadňuje noční provoz a zvyšuje jeho bezpečnost.
Tělové mléko pro miminka
DR. C. TUNA TĚLOVÉ MLÉKO PRO MIMINKA 200 ml Tělové mléko chrání citlivou pokožku miminka před vysoušením díky speciálně vyvinutému složení. Hydratuje a zjemňuje pokožku, nezanechává ji na pocit mastnou a rychle se absorbuje. Vlhkost pokožky udržuje v rovnováze díky obsahu brutnákového oleje, zjemňuje ji a zanechává příjemnou vůni. Použití: Jemně vmasírujte do pokožky miminka. Používejte podle potřeby. Nové, originál zabalené.
Separátor mléka, odstředivka na mléko
Dobrý den, prodam novu odstředivky na mléko (celokovova, elektricka). Produkce mléka - 100l/h, kapacita nádoby na mléko je 12 litrů.