inzerce, prodej, prodám, bazar

Hymer Nova/erbia S 545 Alde, Mover, Klima, Markýza Zimní kar

Kategorie: Karavany, vozíky

HYMER ERIBA NOVA-S, rok 2009, Klima, Alde, mover,
Špičkově vybavený celoroční karavan.
Karavan je po celkovém servisu provedeném u autorizovaného prodejce Hymer Caravan Metropol. Připraven na sezonu.
Celoroční karavan s kvalitní sendvič izolací, izolovaná podlaha, thermální dvojitá okna, thermální stínění na oknech.
Alde teplovodní topení s termostatem a 8,5l boilerem na vodu plyn/220v, podlahová klimatizace s možnosti topení na dálkové ovládání i přes Wi-Fi, podlahové el topení, mover.Velká lednice a samostatný mrazák, plyn trouba, otočná televize, sprcha, chemické WC, vnitřní nádrž na 60l s ukazatelem hladiny, připojení na odpad v kempu , přípojka na vodovod venkovní, přípojka plynu na gril, venkovní zásuvka 220v, trakční baterie, baterii je možné dobíjet za jízdy z vozidla přes 13p zásuvku, vestavěné rádio s CD, osvětlení led včetně ambientního, venkovní led pod markýzou, hlásič plynu a kouře , sítě proti hmyzu i ve vchodových dveřích. Seřízená nájezdová brzda, nové třecí desky stabilizátoru.
V ceně příslušenství:
Bočnice k markýze 1 rok staré
Zimní předstan se zimní výstuhou 1 rok starý, kryt oje, univerzální nástavce zrcátek na auto, a mnoho drobného příslušenství.

hmotnost 1600/1900kg, délka 780cm, šířka 250cm, pro 4 osoby velké sezení tvaru U a francouzská postel.
Jedná se o luxusní řadu Nova-S, karavan je odzkoušený v top kondici. Stojí za vaši návštěvu k vidění v Chlumci nad Cidlinou
Hymer Nova/erbia S 545 Alde, Mover, Klima, Markýza Zimní kar
Podobné inzeráty
Hymer B 678, Alde, AL-KO, LifePo4, Top stav
Nabízíme k prodeji našeho Hymera B 678. R.v. 2014, do provozu 5/2014. Motor objem 2 287 cm3, 150 PS – Euro 5 s manuální 6ti stupňovou převodovkou. Rozvody včetně vodní pumpy, olej a filtry měněny 2022. Ujeto 51 600 km. Podvozek Fiat, AL-KO. Automatická klimatizace. Pilotní, otočné sedačky Aguti. Airbagy, ABS, ASR, ESP, Traction +, asistent rozjezdu do kopce. Komfort paket II - AL-KO péra a tlumiče přední nápravy - navýšení světlé výšky, zvýšená nosnost, rozšíření přední nápravy o 60 mm - Goldschmitt, AL-KO ALC - Level control zadní nápravy. Tažné zařízení AL-KO – bylo používáno pouze k přepravě jízdních kol. Mlhovky, denní svícení. Tempomat. Zadní kamera Dometic. El. ovládaná a vyhřívaná zrcátka, el. okno řidiče. Jízda i spaní pro 4 osoby. Délka: 7 500 mm, šíře: 2 350 mm, výška: 2 860 mm. XXL garáž. Registrované do 3,5 tuny ale na Heavy podvozku s možností kdykoliv navýšit na 4,5 tuny. Vodní topení Alde 3010 - provoz na plyn, elektřinu včetně výměníku k vytápění po dobu jízdy od motoru. Výměna Alde kapaliny 2022. Dvojité zasklení předních, bočních oken v kabině + originál venkovní zimní kabát včetně uchycení. Velké střešní okno nad sezením a nad zadní postelí, malé střešní okno nad přední spouštěcí postelí, ve sprše a na wc, nad kuchyní ventilátor Fantastic Vent s teplotním čidlem a foukáním dovnitř i ven. Elektricky výsuvné schůdky Thule u obou dveří. Markýza Thule Omnistor 8000 5 m. Solární panel s regulátorem (2020), Booster pro co nejefektivnější dobíjení za jízdy a bateriový monitoring Büttner. Nástavbová baterie LifePo4 150 AH Solarfam včetně BMS a připojení přes Bluetooth (2020). Měnič napětí 12/230V na 2 000 W (2019). DuoControl CS s EisEx, plynové filtry, venkovní vývod plynu. USB zásuvky. WC Thetford s odsáváním SOG pod auto (po dohodě mohu dodat i druhou, nepoužitou kazetu). Lednice Dometic s AES, odděleným mrazákem a ventilátory za lednicí s termostatem. Přední zatemňovací a izolační elektrická roleta. Autorádio Alpine X902D-DU s 9ti palcovým displayem, navigací, AppleCarPlay, AndroidAudio, dálkovým ovládáním, anténním zesilovačem a zobrazením obrazu z kamery (2018). Subwoofer se zesilovačem (2018). Automatický satelit Cytrac DX Vision III, TV Alphatronics (2017). LED osvětlení. Nosič 2 jízdních kol Thule na zadní stěně + nosič 2 jízdních kol v garáži (2020). GFK překrytí střechy jako ochrana proti kroupám a jinému poškození. Thermo izolace, bezdřevá konstrukce, dvojitá, vyhřívaná podlaha včetně obrovských úložných prostor, podlaha z GFK. Skládací stůl. Venkovní sprcha v garáži. Alarm s GPS Jablotron, přídavné zámky na dveřích (2019). Dvě sady kol. Auto je v perfektním stavu, nebylo nikdy havarované, poškozené, je celoročně schované pod střechou a nikdy nebylo půjčované. Odpočet DPH není možný. STK platná do 12/2024. Více fotek pošlu.
Hobby Excellent 540 UL- MOVER, ALDE, PŘEDSTAN
Rok výroby: 2008 Celková hmotnost: 1500 kg Celková délka: cca 750 cm Šíře: 230 cm Max. rychlost: 100 km/hod Provozní hmotnost: 1279 kg Počet lůžek: 4 Karavan je vhodný pro 2-4 osob. Velké rozkládací sezení ve tvaru U, dvě oddělené postele - možnost dokoupení roštu pro vytvoření velkého letiště, kuchyň, WC s umyvadlem - plynovo - elektrické teplovodní topení ALDE - ohřev vody plynem i elektricky - kazetová chemická toaleta THETFORD- splachování na12V - lednice 12V/230V/PLYN - tříhořákový nerezový plynový vařič se skleněným krytem - nerezový dřez se skleněným krytem - všechna okna s termoroletkou a moskytiérou - nájezdová brzda se stabilizátorem STŘEŠNÍ NOSIČ ORIGINÁL KOBEREC MOVER PŘEDSTAN ALDE Hmotnost prázdného karavanu 1192 kg Záruka 1 rok na skryté vady. Provádíme prodej a montáže veškerého příslušenství a následný servis.
Lunar Quasar, mover, markýza,
Anglický karavan LUNAR QUASAR 544,samostatná koupelna,mover, markýza Samostatná koupelna . R.v.2016 Váha 1120kg,celková valná 1350 kg. Délka 5900 mm, celková délka 0 mm Šířka 2250 mm, výška 2570 mm FRANCOUZSKÁ POSTEL (POSTEL 185 x 135 cm SEZENÍ (POSTEL 200 x 150 cm) možnost za pomocí roštu rozložit na letiště Koupelna : Velký sprchový kout Kazetové WC THETFORD,koupelnové umyvadlo, KUCHYŇ: Sporák se 4 plotýnkovým hořákem, grilem a troubou Lednička ELECTROLUX PEVNÁ NÁDRŽ NA VODU Vysouvací schůdky KOMBINOVANÝ Bojler /Topení Truma KOBERCE DRŽÁK TV RÁDIO všechna okna s roletami Sáčková MARKÝZA THULE MOVER BATERIE ALU KOLA Rezervní KOLO STABILIZÁTOR AL-KO VENKOVNÍ Světlo BEZPEČNOSTNÍ ZÁMEK 2 x Heki okno Provádíme veškerý servis a montáže doplňků na karavany. Nabízíme prověřené , suché, nezateklé karavany různých značek. Možnost domontováni soláru , moveru Solár 10000,-vč montáže. Mover 19690- bez montáže. Montáž 4400,- Kč více karavanu na Podobné karavany jako Hobby,Knaus,, Anglicky karavan.
Hymer Eriba Nova 540 SL KLIMA, MOVER, LUXUS TOP
Prodám krásný, prostorný, luxusní a nadstandardně vybavený karavan TOP německé značky HYMER ERIBA 540 SL, r.v. 2017, 120 km rychlost, hmotnost 1450 kg doložnost 550 kg, max. hmotnost 2000 kg. Karavan je ideální i pro rodinu s dětmi! Pohodlné spaní až pro 6 osob. Délka 7705 mm, šířka 2400 mm, výška 2600 mm. V zadní části velké sezení / spaní - do U - rozkládací spaní pro 2 osoby a v pření části velké 2 postele s úložným prostorem a středovým spaním. Komfortní velká kuchyně s velkou lednici s mrazákem automatic TheTford 12V, 220V, plyn, plynový 3 vařič, nerez dřez, všude LED osvětlení + ambientní osvětlení. Spousta úložného prostoru, plynové topení UltraHeat Trumatic s rozfukem po karavanu, elektrický bojler Truma. Kazetové WC vč. SOG! Všechna okna mají moskytiéru a thermo roletku, velké střešní okno HEKI, 2x malá střešní okna, centrální ovládač karavanu, velká nádrž na vodu 50l, rozkládací roleta THULE. Střešní klimatizace DOMETIC, mover EasyDrive - plný automat, DuoControl, Thule nosič 3 kol na óji, elektronický stabilizační systém AL-KO ATC Trailer Control, trezor, přídavná ventilace lednice, TV + SAT, originální koberec, externí přípojka plynu, vlastní schůdek Hymer, před stan Brand, při vážném zájmu zašlu více fotek nebo video. Karavan, caravan, rodinný karavan, luxusní karavan, obytňák, bydlík, obytné auto, hobby, adria, knaus, dethleffs, burstner, atd.
LMC Lord Ambassador 560 ~ Mover ~ Markýza ~ Mover~
Dobrý den rádi bychom vám nabídli tento krásný karavan LMC Lord Ambassador 560 pro 4-5 osob . Rok výroby : 2005 Celková váha : 1.700kg Provozní váha : 1.200kg Nova STK - přepis pouze 800kč Délka obytné plochy : 5.6m Šířka obytné plochy : 2.5m Výbava : - Markýza - měnič 12v - 220V plne soběstačný karavan ! - Mover - Alde topení a ohřev vody - velké rozkládací sezení do tvaru U - velká lednice s mrazakem 220V 12V plyn - dělené postele - nádrž na vodu - venkovni přípojka na plyn - 3 plotynkovy vařič - sprchový kout - kazetové wc - velká Koupelna - velké množství úložného prostoru - mikrovlna trouba Nabízíme možnost financování Karavan je v perfektním stavu suchý a čistý připraven na sezónu . - Garantuji původ karavanu ! - Každý karavan je na miste odzkoušen před zákazníkem - Na každý karavan dáváme záruku na původ a funkčnost ! - Zabýváme se dovozem karavanů ze zahraničí
LMC 520 - PŘEDSTAN, MOVER, ALDE, PODL.TOP, SAM.SPRCHA,NOSIČ
LMC Dominant 520 HTD Rok výroby: 2007 Celková hmotnost: 1600 kg lze na 1500 kg Celková délka: cca cm Šíře: 230 cm Max. rychlost: 100 km/hod Provozní hmotnost: 1310 kg Počet lůžek: 4 Karavan je vhodný pro 2- 4 osoby. Velké rozkládací sezení ve tvaru U, francouzská postel, kuchyň, VELKÁ KOUPELNA VZADU- WC, toaletní koutek, SAMOSTATNÁ SPRCHA - kazetová chemická toaleta- splachování na12V - velká lednice, mrazák zvlášť 12V/230V/PLYN - tříhořákový nerezový plynový vařič se skleněným krytem - plynová trouba - nerezový dřez se skleněným krytem - všechna okna s termoroletkou a moskytiérou - dělené vstupní dveře s moskytiérou - nájezdová brzda se stabilizátorem NOSIČ KOL VENKOVNÍ PŘÍPOJKA NA MĚSTSKOU VODU VENKOVNÍ PLYNOVÁ PŘÍLOJKA NA GLILL/VAŘIČ ATD.. MIKROVLNNÁ TOUUBA PLYNOVÁ TROUBA S GRILEM A ROŽNĚM PŘEDSTAN MOVER PODLAHOVÉ TOPENÍ SAMOSTATNÁ UZAVŘENÁ SPRCHA ALDE - TEPLOVODNÍ TOPENÍ NA ELEKTRIKU I PLYN PLYNOVO - ELEKTRICKÝ BOJLER NA TEPLOU VODU BATERIE - NEZÁVISLÝ PROVOZ MĚNIČ Z 12V NA 230V Hmotnost prázdného karavanu 1180 kg.