inzerce, prodej, prodám, bazar

Hydroizolace Hasoft

Kategorie: Stavební materiál

Prodám nepoužitý sprchový izolant od Hasoft. Balení má 21 kg. Celkem k prodeji 3 balení. Cena 550 Kč/balení. Pouze osobní odběr.
Hydroizolace Hasoft
Podobné inzeráty
hydroizolační nátěr střechusprav 14kg + textilie
prodám zbytek (cca 90%) hydroizolačního nátěru STŘECHUSPRAV 14 kg + jeden a půl balení netkané textilie pro vyztužení nátěru. vyroben a otevřen 10/2022 - spotřebujte rok od otevření původní cena cca 3000,- kč více na: Možno předat osobně v Brně a okolí, případně zaslat na dobírku nebo s platbou předem na účet. Asi jen přes DPD kvůli váze balení. Inzerát platí do smazání.
Hasoft střechusprav,koupelnová izolace,spádobeton a těsnící
Prodám v celku nebo jednotlivě následující položky: Hasoft střechotex 200 mm/30 m - 80,- Kč (nepoužitý) Hasoft koupelnová izolace 8 kg - 740 Kč (nepoužitý) Hasoft těsnicí pás 120 mm/9 m profi červený - 400,- Kč (nepoužitý) Převzetí Stojslavice nebo Praha 9 Letňany (po dohodě)
2K HYDROIZOLACE HASOFT (Lepenka v kýblu)
NOVÁ, NEPOUŽITÁ dvousložková hydroizolace Hasoft. Vhodná do interiéru i exteriéru např. na balkóny a lodžie. Vhodná i jako izolace proti RADONU. Mrazuvzdorná, UV odolná Balení po 34kg x4 CENA ZA JEDNO BALENÍ á34kg Prodávám i jednotlivě po balení. Výroba 08/2022 Původní cena 3200,- Vážným zájemcům při platbě předem mohu i dovést dodávkou. Cena 8kč za 1km z Kladna
lepenka v prášku hydroizolace HASOFT
Prodám lepenku v prášku -hydroizolační nátěr zbytek ze stavby v perfektním stavu.Původní balení 18 Kg.za 2235 Kč.-zbytek 12 Kg.Stačí jen smíchat s vodou a je možno použít jako hydroizolační nátěr Cena za 12 Kg. 1000 Kč. viz odkaz na materiál:
Hydroizolace Ceresit CL 51 15 kg CL5115
Jednosložková hydroizolace pouze do interiéru (pro koupelny a kuchyně) pod keramické obklady a dlažbu. Jednosložková hydroizolace pouze do interiéru (pro koupelny a kuchyně) pod keramické obklady a dlažbu. Jednosložková elastická hydroizolace na cementové bázi pro hydroizolaci podkladu před lepením obkladů a dlažby, pro použití v interiéru. Jednoduché zpracování, aplikace ve dvou vrstvách. Lepení obkladů a dlažby již po 4 hodinách. Vhodná na podlahová vytápění. cena nového kýble 2500kč jedná se o nové zboží! tel
Hydroizolace Ceresit CL 50 Express 2-K 12,5 kg
Hydroizolace Ceresit CL 50 Express 2-K 12,5 kg Hydroizolace Ceresit CL 50 je určena k utěsnění podkladu proti vodě a vlhkosti před lepením obkladů a dlažby z keramiky a přírodního kamene v interiéru i exteriéru. Ceresit CL 50 je doporučena pro oblasti trvale či občasně namáhané vlhkostí, jakou jsou bazény, terasy, balkóny, veřejné sprchy, toalety či velkokapacitní kuchyně a prostory s odtokovými prvky v podlaze.