inzerce, prodej, prodám, bazar

hydraulický vyklápěč MEVATEC 1093

Kategorie: Ostatní

k prodeji nikdy nepoužitý hydraulický vyklápěč mevatec ... viz odkaz cena dohodou
hydraulický vyklápěč MEVATEC 1093
Podobné inzeráty
Nástěnný držák pytlů Mevatec PC:1.590,-
Prodám nástěnný kovový držák pytle o objemu 120 l s plastovým víkem. Mám 2ks se žlutým víkem/plasty/ 2ks s modrým víkem/papír/ Cena za KUS. Platné do smazání. Osobní předání Turnov, zaslání po dohodě. Víko je vyrobeno z plastového materiálu. Konstrukce je tvořena kovovou trubkou. Vybaveno přidržovacím rámečkem na pytle. Povrchová úprava provedena práškovou barvou. Vhodné pro umístění v interiérech i exteriérech. Parametry Délka [mm] 450 Šířka [mm] 600 Výška [mm] 250 Hmotnost [kg] 2,5 Materiál Plast Povrchová úprava Lakováno práškovou barvou Objem [l] 120 Barva víka Modrá nebo žlutá
Použitý hydraulický jeřáb HIAB 166 B2 CL
Prodám použitý hydraulický jeřáb 2x hydraulický výsuv Manuální ovládání Rok výroby 2005 Řídící systém SPACE 3000
Hydraulické nůžky - ekologická likvidace
Nabízíme k prodeji hydraulické nůžky HOLMATRO, WEBER, LUKAS vhodné pro ekologickou likvidaci staveb, autovraků, kabelů. Geometrie nožů Holmatro vhodná zejména pro vystřihávání ocelových konstrukcí kde není možné použít otevřený plamen z bezpečnostních či hygienických důvodů (nebezpečí požáru, výbuchu, konstrukce pozink atd.) Sada se dále skládá z velkého agregátu s velkým objemem oleje, díky čemu nedochází k přehřívání i při déle trvajících pracích, s dostatečné velkým průtokem oleje (l/min) který určuje pracovní výkon. Pohon elektromotor 220V pohon možný z přenosné elektrocentrály, na přání lze namontovat zcela nový spalovací motor. Propojovací hadice Holmatro CORE, je koaxiální hadice 2v1 která minimalizuje tzv. „uzlování“ hadice při práci. Délka hadice 15m! Na hydraulický agregát lze připojit druhý nástroj, např. druhé nůžky, nebo hydraulický rozpínák vhodný pro demolice . Nástroje pracují simultánně. Nůžky WEBER, velké rozevření čelistí, možná výměna břitů čelistí, agregáty různých typů, 2x20m hadic, simultánní provoz. K dispozici máme i další sady vhodné pro jiné práce zn. Lukas, Hurst Hasiči hydraulika nůžky rozpínák hydraulický válec autovrak katalyzátor ekologická likvidace demolice ocelové konstrukce kabely požární bezpečnost BOZP
Diskový podmítač hydraulicky rozkládaný EM BTCH 5M
Diskový podmítač hydraulicky rozkládaný EM BTCH 5M - 12.5. - 01:07 Prodám plně profi diskový podmítač o záběru 5m s válcem Packer, hydraulicky rozkládaný masivní podmítací stroj, velmi robusní konstrukce,disk o půrůměru 610mm,boční plechy,hydraulická regulace pracovní hloubky.Možnost výběru:válce,možnost SKF uložení disku,transportní šíře 2,9m,rozchod řady disků 1050mm,váha 2800kgP Podvozek lze dokoupit i následně a rozšířit stroj na polonesenou verzi.Možnost osvětlení. Plně profesinální stroj od firmy Euro Masz.Možnost záběru od 4 do 6m po 50cm. Více info na tel.!!!
Hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků (nový)
Hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků, foliovníků, pařníků (nový) Nabízím k prodeji zcela nový hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků, foliovníků, pařníků. Zvedák je v perfektním stavu bez jakéhokoliv poškození (zcela nový). K dispozici mám 2 kusy. Možnost osobního převzetí v Praze. V případě zaslání poštou +150Kč (Česká pošta) nebo +100Kč (Zásilkovna) nebo +80Kč (Balíkovna).
Prodám Fritovací olej, mám i hydraulický olej
Prodám použity Fritovací olej kanystr 25L. Cena za litr 15kc. Mám i použity hydraulický olej, cena je 20kc/L. Ještě mám i úplně čistý hydraulický jak novy olej cena 25kc/L.