inzerce, prodej, prodám, bazar

Hydraulické nůžky - ekologická likvidace

Kategorie: Ostatní

Nabízíme k prodeji hydraulické nůžky HOLMATRO, WEBER, LUKAS vhodné pro ekologickou likvidaci staveb, autovraků, kabelů. Geometrie nožů Holmatro vhodná zejména pro vystřihávání ocelových konstrukcí kde není možné použít otevřený plamen z bezpečnostních či hygienických důvodů (nebezpečí požáru, výbuchu, konstrukce pozink atd.)
Sada se dále skládá z velkého agregátu s velkým objemem oleje, díky čemu nedochází k přehřívání i při déle trvajících pracích, s dostatečné velkým průtokem oleje (l/min) který určuje pracovní výkon. Pohon elektromotor 220V pohon možný z přenosné elektrocentrály, na přání lze namontovat zcela nový spalovací motor. Propojovací hadice Holmatro CORE, je koaxiální hadice 2v1 která minimalizuje tzv. „uzlování“ hadice při práci. Délka hadice 15m! Na hydraulický agregát lze připojit druhý nástroj, např. druhé nůžky, nebo hydraulický rozpínák vhodný pro demolice . Nástroje pracují simultánně.
Nůžky WEBER, velké rozevření čelistí, možná výměna břitů čelistí, agregáty různých typů, 2x20m hadic, simultánní provoz. K dispozici máme i další sady vhodné pro jiné práce zn. Lukas, Hurst

Hasiči hydraulika nůžky rozpínák hydraulický válec autovrak katalyzátor ekologická likvidace demolice ocelové konstrukce kabely požární bezpečnost BOZP
Hydraulické nůžky - ekologická likvidace
Podobné inzeráty
Nůžky FISKARS, KDS, TESCOMA, ROSTEX
Prodám -vše nové, nepoužité,prodávám se slevou: - nůžky FISKARS 859445 cik-cak-- nepostradatelný pomocník při šití i ozdobném stříhání, nové pouze obal mírně přehnutý, cena ,- kč // - nůžky ROSTEX na drůbež z kvalitní nerez oceli, typ 2106 za 580,- kč// -FISKARS 859487 nůžky holičské na domácí stříhání vlasů- udrží ostří, za 360,- kč// -nůžky KDS 4045 kvalitní nehtové ohnuté- na stříhání nehtů- 145,-kč // -BABY nůžky s kulatou špičkou proti poranění(i na chloupky v nosu a uších) nerezové matné- 85,-kč// -seřezávač zrohovatělé kůže na chodidlech, nerez matný, s oboustrannou žiletkou(možno dokoupit náhradní v drogerii) 118,-kč// -dětské nůžky TESCOMA pro předškolní věk a prvňáčky, cena 56,- kč// K ceně bude připočteno zásilkovné, balíček posílám po zaplacení peněz předem na účet.
Nůžky na šrot do kovošrotu - Hydraulické nůžky typu kajman
Prodám aligátorové hydraulické nůžky (kajmany) na šrot a podobné věci. Nůžky poháněné elektromotorem s hydraulikou jsou vhodné do kovošrotu. Nůžky jsou značky McIntyre Model 640E U nás podobné kajman mistra, silnější než 600ky. 180 tun ve střihu. Elektromotor - 15 HP - 11 kW motor Váha 3080kg Cena 300tis plus DPH.
Nůžky Tupperware - nepoužité
Ergologics nůžky - lze rozložit, nůžky na drůbež už nejsou. Efektivní a dobře vyvážené kuchyňské nůžky, které se pohodlně drží a používají. Jsou vhodné ke stříhání lepenky, provázků, ale i ke stříhání potravin: pršutu, rybích ploutví, čerstvých těstovin a bylinek. Mají ergonomicky tvarovanou rukojeť. Jsou vhodné pro praváky i leváky. Rozměry: 9 x 22 cm. Značka: TUPPERWARE Poštovné a balné: dle poštovních tarifů Kč
Kontejnery, likvidace odpadů, zemní práce
Provádíme odvoz stavebních odpadů jako jsou stavební sutě, výkopová zemina , směsné a objemné stavební a demoliční odpady. Přistavení kontejnerů na odpad, nakládka bagrem, odvoz a ekologická likvidace. Potvrzení o likvidaci odpadů. Dovoz stavebních materialů jako jsou lomové drtě, štěrky všech frakcí, písek, kačírek, namíchaný zavlhlý nebo suchý beton , cementové potěry, suťové a betonové recykláty ,tříděnou prosetou zeminu , trávníkové a zahradní substráty a další. Zemní a výkopové práce bagrem, výkopy základů stavby , skrývky před zahájením stavby, výkopy pro přípojky , nakládka sypkých materiálů atd. Pro více informací volejte nebo zde:
UNIVERSÁLNÍ  NŮŽKY
ROUBOVACÍ NŮŽKY - 5 1 NÁSTROJ V RUCE NA 4 RŮZNÉ TECHNIKY Ořezávej nepotřebné větve, stonky nebo listí a připrav roub pomocí 3 ostří. DOKONALÉ ŘEZY I PRO ZAČÁTEČNÍKY v sadařství. Snadno a rychle ke správnému řezu roubu jen jen jedním střihnutím. BEZPEČNÉ POUŽITÍ BEZ PORANĚNÍ Skvěle chrání tvé prsty před nepředvídatelnými noži. Materiál: nerezavějící ocel vysoké kvality, ABS Roubovací nůžky s 3 různými ostřími Vhodné k ořezávání a roubování stromů, keřů, vinné révy 3 nástavce na různé druhy řezů (V, U, Ω)
Nerezové nůžky na bylinky - NOVÉ
Prodám nerez nůžky na bylinky české značky ORION. Nůžky jsou absolutně nové, ani jednou použité. Mají 5 velmi ostrých břitů. Délka 19,5 cm. Původní cena 179,- Kč. Nyní prodávám za 100,- Kč. Možnost poslat i přes Zásilkovnu!