inzerce, prodej, prodám, bazar

Hydrafit 400g + lahev zdarma - balíček

Kategorie: Vše ostatní

Hypotonický nápoj jako jeden z mála bez stimulantů vhodný i pro mládež ! Balení vystačí na 10 litrů hotového nápoje. S optimální dávkou hořčíku a draslíku. Hypotonický nápoj jako jeden z mála bez stimulantů vhodný i pro mládež ! Balení vystačí na 10 litrů hotového nápoje. S optimální dávkou hořčíku a draslíku.ýrobce NAMEDSPORT, Itálie. Možno převzít v Praze 6 Bubenči nebo po platbě předem zašlu do Zásilkovny dle běžných tarifů.
Hydrafit 400g + lahev zdarma - balíček
Podobné inzeráty
Střelecký balíček Duo start Standard (9 zbraní a 80 nábojů)
3hodinový zážitek na střelnici, během kterého vás čeká: Seznámení se zbraněmi Školení bezpečnosti Náhled do historie a zajímavosti světa střílení Střelecký balíček Duo start Standard (9 zbraní a 80 nábojů) Pistole Walther ráže .22LR – 20 nábojů Pistole Glock ráže .22LR – 10 nábojů Revolver ráže .22LR – 12 nábojů Pistole Beretta ráže .22LR – 12 nábojů HK 416 ráže .22LR – 10 nábojů Puška ráže .22LR – 10 nábojů Pistole Glock ráže 9mm Luger – 2 náboje Samopal MP5 ráže 9mm Luger – 2 náboje Brokovnice ráže .12 – 2 náboje Balíček může využít jedna osoba nebo se můžete podělit ve dvou. Zbrojní průkaz nepotřebujete!
Sportovni lahev na piti nova
Prodam novou lahev na piti Zasilkovna 79kc penize predem K dispozici 2ks
Láhev Closca Bottle
Láhev je vyrobena z borosilkátového skla, jednoho z nejsilnějšího a nejtvrdšího skla na trhu. Sklo dokonale respektuje vodu a nezanechává žádnou chuť ani zápach. Dvojitý otvor (ve vrchní i spodní části) umožňuje jednoduché čištění i v myčce. Flexibilní pásek  je vybaven magnetickým systémem TM, který vám umožní připojit lahev na batoh, na kolo, kufřík nebo kočárek. Objem 420ml. PC 1200 Kč.
Kimono 120
Prodám nové kimono na judo. Velikost 120. Kabát+kalhoty+pásek Kimono určené pro mládež pro trénink i turnaje Zesílené vícenásobné šití na ramenech, pod paží a ve spojích V límci je použita výztuha z bělené bavlny Kalhoty jsou v oblasti kolen zesíleny (dvě vrstvy) U kalhot je v pase guma Rozměry odpovídají požadavkům pravidel judo Materiál: 100% bavlna, bělená a samforizovaná, látka gramáž 400g
Sportovní balíček za neuvěřitelných 1499,-
Nabízím sportovní balíček, který obsahuje: 1x Hrudní pás Polar M10+ M-XXL - použitý 1x Rukavice na MMA velikost M - použitý 1x FitBit Inspire 2 černý - skoro nepoužitý - krabička na horní straně je roztržena --------------------------------------------- A to všechno jen za 1500 Kč. Samotný Samotný Hrudní pás běžně stojí kolem 2000,-, rukavice dalších 800,- a fitness náramek jsem zakoupil za 1399,-. ------------------------------------------------- Děkuji Vám za pozornost !!!!
Dvoustěnná termoska, lahev 1000 ml
Dvoustěnná termoska, lahev 1000 ml, ušlechtilá ocel 1000 ml.,metalická.Vhodná na teplé i studené nápoje.Obsah balení termolahev,neoprénový obal,houba s násadou na čištění vnitřku lahve. Stav nová viz.foto Poštovné dohodou nebo osobní odběr Praha 8