inzerce, prodej, prodám, bazar

Hybridní IWB pouzdro pro Glock 19

Kategorie: Ostatní

Prodám hybridní IWB pouzdro pro Glock 19 od Šakal shop. Pouzdro má zezadu pár malých škrábanců viz foto, jinak ve velmi dobrém stavu, téměř nenošené. PC 1590,- Kč. Předání buďto osobně Brno-Řečkovice, nebo Zásilkovnou po předchozí platbě na můj účet, případně na dobírku po uhrazení ceny dopravy předem na účet. Cena dopravy je 64,- Kč, na dobírku je to 81,- Kč.
Hybridní IWB pouzdro pro Glock 19
Podobné inzeráty
IWB pouzdro RH holsters Glock 43
Prodám IWB pouzdro od RH holsters pro Glock 43. Bez škrábanců, jako nové, nenošené. PC 1650 Kč Předání buďto osobně Brno-Řečkovice, nebo zásilkovnou po předchozí platbě na můj účet, případně na dobírku po uhrazení ceny dopravy předem na účet. Cena dopravy je 64,- Kč, na dobírku je to 81,- Kč.
Streamlight TLR-1 HL Brown + IWB Glock 17
Dobrý den, prodám svítilnu Streamlight TLR-1 HL barva Brown + IWB vnitřní kydexové pouzdro na Glock 17 (Ulticlip). TOP stav, bez známek použití. Kontakt prosím přes formulář, děkuji. Možné předání Rakovník, Kladno, Praha Zličín, občas Praha 4, případně Zásilkovna.
Stehenní pouzdro Dasta glock 19 - cz 75 d compact
Prodám stehenní pouzdro Dasta pro Glock 19 nebo CZ75 D compact. Používané, nepoškozené.
Pouzdro BLACKHAWK SERPA na Glock 17
Prodám pouzdro BLACKHAWK SERPA na Glock 17. Téměř nepoužívané. Kompletní balení: - pouzdro, stavitelný sklon - platforma s pádlem - platforma s průvlekem na opasek, nastavitelná šíře Kompatibilní i s dalšími modely - Glock 22, 31, ale bez problému pasuje i 19 a 44. Původní cena 1 400 Kč. Nyní 999 Kč. Osobní odběr Poděbrady nebo dopravce.
Glock G17L,ráže 9 mm Luger,Gen 3
Nová pistole Glock 17L- výroba ukoncena- hlaven 150 mm!!!Zakoupena 27.2.2023,Gen 3- nezprznena výměnnými hřbety rukojeti.Vystřeleno 58 ks továrních nábojů různých výrobců,hmotnosti střel a výkonu a jak je vidět na terči při střelbě na 25 m s mojí střeleckou chybou zásahy i z této 150 mm hlavně kdy je výkon nekterych nábojů přes 600J se zásahy na terči nikterak neodlišují. Pistole Glock je dle mého názoru ta nejgenialnejsi konstrukce pistole,ale její nízká hmotnost a velikost a úhel rukojeti mě v mých větších rukou nesedi.Vracim se k P229S.V ceně je originál 2x zasobnik+ zásobník na 33 nábojů + 200 nábojů.Mozne nabídnout protihodnotou pistoli Sig Sauer P229S.
Kodak Ektra kožené pouzdro NOVÉ
Kožené, ručně šité pouzdro Kodak Ektra v černém provedení se pyšní unikátním retro stylem připomínající obaly pro zrcadlovky. Pouzdro je určeno pro smartphone Kodak Ektra, kterému poskytne jedinečný design a ochranu. Pouzdro je velmi pevné a ochrání váš telefon před nárazy, poškrábáním a nečistotami. Speciální odnímatelný kryt vystlaný mikrovláknem dokonale ochrání objektiv před poškrábáním. Celkový design pouzdra Kodak doplní také nastavitelný ramenní popruh s mosaznými přezkami, který zajistí praktické nošení. Klíčové vlastnosti černého pouzdra Kodak pro mobilní telefon Kodak Ektra Pouzdro Kodak v retro stylu připomínajícím speciální pouzdro na zdrcadlovky Kodak SLR Pouzdro poskytne speciální ochranu a jedineční design mobilnímu telefonu Kodak Ektra Pouzdro je kožené, pevné a ochrání telefon před nárazy, poškrábáním i pády Odnímatelný kryt chránící objektiv je vystlaný mikrovláknem Nastavitelný ramenní popruh s mosaznými přezkami pro praktické nošení