inzerce, prodej, prodám, bazar

Hvězdy z masa a kostí

Kategorie: Ostatní

Prodám knížku Hvězdy z masa a kostí-JIří Janoušek. Počet stránek-270. Rozhovory se všemi vyznámnými osobnostmi, které jsou vyobrazeny na titulní straně. Zachovalé. Běžné známky použití. Odběr osobně, nebo pošta a zásilkovna. Preferuji platbu předem na účet. Komunikace přes email. Děkuji.
Hvězdy z masa a kostí
Podobné inzeráty
Nový originál tenderizér Jaccard
Nový originál tenderizér ruční Jaccard - 48 jehel. Slouží na změkčení masa, u kterého naruší strukturu masových vláken. Díky tomu maso zůstane křehké a udrží veškerou šťávu. Tenderizér má ostré ocelové břity pronikají hluboko do masa, kde přetínají vazivovou tkáň, která dělá maso tuhým. Takto se zjemní struktura masa. Navíc jsou v mase vytvořeny "tepelné kanály", které napomáhají stejnoměrnému pronikání tepla do masa v průběhu přípravy. Umožňují tak zkrácení doby přípravy (až o 40%) a přispívají k rovnoměrnému propečení masa. Touto úpravou jsou navíc 100% zachovány všechny stavy v mase! Pokud maso ještě i marinujete, přispějete tenderizaci k lepšímu pronikání marinády do hloubky masa, čímž se zkrátí doba marinace a zvýší její účinnost. Možné osobní předání Praha Vršovice nebo Zásilkovna 85 Kc.
SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU NJ–ČJ a ČJ–NJ
Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba. 1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly: LEXIKÁLNÍ, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, a PŘÍLOHOVÝ, jehož textová část zahrnuje seznam látek s E číslem povolených v ČR, masné výrobky v německé oblasti, uzenářské výrobky v německy mluvících zemích (abecední seznam), hotová masová jídla (gastronomie), dělení jatečných zvířat, drůbeže a zvěřiny, obchodní dělení masa i etiketování masa v EU. Obrazová část přílohového oddílu na 53 stranách předvádí dělení masa (hovězího, telecího, vepřového, skopového, jehněčího, koňského, kuřecího, krůtího, králičího i zvěřiny) v Německu a Rakousku.
Comics - Vycházející hvězdy 01 - 02
Scénář: J.Michael Straczynski Kresba: Keu Cha, Ken Lashley, Christian Zanier Vycházející hvězdy 1 192 str. Vycházející hvězdy 2 144 str.
Tescoma DELÍCIA  Perníková Vánoční hvězda
Stav-nový, nepoužitý. Souprava pro přípravu perníkové hvězdy na vánoční stromeček, obsahuje velké plastové vykrajovátko ve tvaru vánoční hvězdy a nosník pro umístění perníkové hvězdy na špici vánočního stromečku. Vykrajovátko lze použít i samostatně pro přípravu vánočního cukroví. Návod a recept uvnitř balení. Cena bez pošty - zásilkovna za 79kč. Osobně - Brno.
Náramek / kosti - chirurgická ocel
Prodám náramek kosti : z oceli, nastaveno ve zlatnictví 4 cm prodloužení z Ag = stříbra, kvůli volitelnosti délky zapnutí. Zapínání drží velmi pevně. Max. délka je : 20,5 cm. Min. délka je : 16,5 cm. Velikost jedné kosti je 3,5 cm. Náramek je originální, umí zaujmout pozornost. Vhodný pro ženy i muže.
Knihy Máša a medvěd
Kniha Máša a medvěd za 220 Kč (nová), kniha zábavy Máša a medvěd za 100 Kč (jeden obrázek vybarvený, jinak kniha jako nová).