inzerce, prodej, prodám, bazar

Hustoměr autobaterií

Kategorie: Příslušenství

Prodám hustoměr cena za kus 100kč
Hustoměr autobaterií
Podobné inzeráty
Starý hustoměr
Nabízím k prodeji starý retro hustoměr. Nálezový stav (nový).
Hustoměr - zkoušečka
Prodám hustoměr pro měření hustoty elektrolytu (stavu nabití) autobaterie - akumulátoru. Nové, nepoužité, více kusů. Cena 70 Kč.
Autobaterie BRIT Skyway 12V 52Ah 480A
Prodám tuto úplně novou autobaterii. Poctivé silné olověné desky, které známe z dříve vyráběných kvalitních autobaterií a vysoká přesnost při výrobě jsou vlastnosti charakteristické pro BRIT Skyway. Nadstandardní záruční lhůta na výrobní vady 3 roky. Jako jediné na trhu mají kontakty chráněny tenkou vrstvou speciálního tuku, který zabraňuje oxidaci kontaktu ve vozidle. Autobaterii tak můžete rovnou namontovat do vozidla bez starostí čím kontakty namazat a jak moc. Oblíbené magické oko pro základní kontrolu stavu nabití baterie. Baterii jsem před zimou dal do auta, se kterým už jsem pak nejezdil, takže je použitá tak na jednu jízdu. V záruce do 22.9.2025. Cena nové baterie 2100 Kč, prodávám pouze za 1099 Kč. Možnost osobního předání v Ostravě nebo zaslání.
GPS Tracker Lokátor Bentech TK108B GSM/GPRS/GPS
Vydrž až 100 dni baterie 10000 mAh + Připojení na autobaterii !!! GPS lokátor TK-108 vám umožní snadno zjistit, kde se právě nachází vaše auto, karavan či jiný majetek. Lokátor je vybaven silnými magnety, takže ho je možné snadno připevnit například na podvozek vozu. okamžité zjištění polohy pomocí SMS extrémní výdrž až 100 dní v provozu silný magnet pro rychlé připevnění k podložce možnost rozšířených funkcí jako je sledování pohybu online v mapách včetně historie při zakoupení mapového podkladu Secutrack možnost sledování polohy online přes webové rozhraní či mobilní aplikaci (za příplatek) jednoduchá obsluha integrovaná nabíjecí baterie s kapacitou 10000 mAh rozměry: 107 x 62 x 37 mm Stav použity cca 5 měsíců Připojení na autobaterii !!!
Nabíječka autobaterií, udržovač, konzervátor, nabíječ
Prodám nabíječ konzervátor K-41224-1,5 sloužící k nabíjení a udržování autobaterií 12/24V třeba hasičské techniky JSDH Sloužil k nabíjení hasičské Avie, LIAZKY, PS12 a tuším, že nakonec i Renault Midlum. Jeden výstup je nefunkční. Zbylé tři fungují.