inzerce, prodej, prodám, bazar

HUHUBAMBOO taška pro domácí mazlíčky tyrkysová. TOP STAV

Kategorie: Psi

Prodám pouze párkrát použitou tašku pro domácí mazlíčky HUHUBAMBOO pro domácí mazlíčky v tyrkysové barvě. Taška je jako nová. Jedná se o velikost S. Taška je z odolného, nepromokavého a snadno omyvatelného materiálu, takže se dobře udržuje a v případě potřeby lze vyprat v pračce. Pro větší pohodlí uživatele tašky je taška vyztužená a měkce polstrovaná a na dně má vložku, která má z jedné strany příjemný kožíšek, z druhé nepromokavý materiál, takže lze podle potřeby otočit.

Osobní převzetí v Brně či zaslání přes Zásilkovnu.
HUHUBAMBOO taška pro domácí mazlíčky tyrkysová. TOP STAV
Podobné inzeráty
Huhubamboo kanape L tmavě šedá + světle šedá (pelíšek)
Prodávám tmavě šedý pelíšek pro psa značky HUHUBAMBOO (česká výroba). Je opravdu velmi pohodlný, měkký s odolným povrchem. Velké pozitivum je, že se dá snadno udržovat díky vyjímatelnému polštáři. Navíc má i vyjímatelné vnitřní polštáře(viz. foto), takže se dá prát v pračce. Rozměr: výška 22 cm, šířka 92 cm, hloubka 68 cm Pelíšek nikdy nebyl počůraný ani jinak poskvrněný. Hlavní polštář je z jedné strany světle šedý (jako nový) a z druhé strany tmavě šedý ( jeví běžné známky použití, viz foto). Původní cena byla 1802,- , ráda bych prodala za polovinu, ale na ceně se dá určitě domluvit. Pouze osobní předání v: Praha-stodůlky. Zde je na pelech odkaz, bohužel jsem nenašla stejnou barevnou kombinaci, ale vše ostatní sedí: V případě zájmu, nebo dotazu mi můžete napsat na whatsApp nebo sms. tel.č.:
Taška pro psa Huhubamboo - Zdarma nové reflexní vodítko.
Taška pro psa Huhubamboo S (rozměry vnitřní vložky 28x16cm), po straně praktické kapsy, vyndavací oboustranná vložka, poutko na připnutí k obojku. Zdarma nové reflexní vodítko.
Pet bary pro domací mazlíčky
Dobrý den, rádi bychom vám nabídli naše ručně vyráběné pet bary pro domácí mazlíčky. Váš domácí mazlíček si zaslouží mít krásné prostředí na krmivo, které zmenší nepořádek. Pet bary přispívají ke zdraví vašeho mazlíčka, snižují tlak na klouby. vyrábíme pro vás 2 základní rozměry: 1: 550x170x160mm Průměr misky: 130 mm cena - 1 600,- 2: 550x300x250mm Průměr misky: 250 mm cena - 1 800,- JE MOŽNÉ VYROBIT BAR PŘÍMO DLE PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA A POTŘEB VAŠEHO MAZLÍČKA. (jméno domácího mazlíčka, vzor, nebo jakýkoliv další váš nápad) S veškerými otázkami se na nás nebojte obrátit, jsme tu pro vás a vaše mazlíčky. Spokojený mazlíček spokojený páníček ;)
Dvě nerezové misky pro psa Huhubamboo Designer 27cm
Dvě nové misky pro psa HUHUBAMBOO DESIGNER - nerezové, fialové, 27 cm. Miska Designer je vyrobena z nerezu, výhodou nerezových misek je snadná údržba, dlouhá životnost, odolnost a stálá čistota. Hmotnost 0.44g, spodní rozměr 33,5 cm. PC 500 Kč za jednu. Uvedená cena za obě. Osobní předání Děčín, Ústí nad Labem nebo zaslání přes zásilkovnu (+ poštovné).
Prodám vodítko Huhubamboo
Prodám krátké vodítko značky Huhubamboo. Nepoužité. Vypolstrované držení.
Taška pro menší psy a kočky
Úžasná bytelná pevná taška pro pejsky nebo kočičky. My jsme tašku využili pouze když byl náš pes štěně, tím pádem je taška jako nová. Teď už se do ní bohužel nevejde. Jediná "vada" je trochu okousaná vnitřní šňůrka se skobou k připevnění vodítka. Tašku lze využít jako provizorní pelíšek, ale především jako přenosku. Taška má odnímatelný pevný síťovaný vrch, který lze zcela odepnout pomocí zipu. Vrch má 2 otvory pro vstup/manipulaci se zvířetem - ze shora a z boku. Vnitřní pelíšek lze také zcela odejmout pomocí zipu z pevné zelené konstrukce. Pelíšková část lze otáčet na zimní/letní variantu - 2 druhy látek. Látka se dá odepnout a vyprat. Tento pelíšek byl 1x praný. Taška má úchyt v síťované části tzv. jen do ruky, anebo lze k tašce z boku připnout popruh s nastavitelnou délkou. Taška má ještě 2 boční kapsy. Nosnost pelíšku je dle výrobce až 25 kg, ale velikostně by se tam tak velký pes nevešel. Rozměr celkového pelíšku je cca: D 46 x Š 44 x V 35 cm Dno má průměr cca Ø 38 cm Tím, že je taška bytelná a pevná, její váha je vyšší, cca 1930g. Koupena na Zoohit jako taška Sandy. Ideálně osobní předání v Havířově, nebo zasílám přes Zásilkovnu (nutno doplatit dopravu)