inzerce, prodej, prodám, bazar

HUGO BOSS PENĚŽENKA ITALIAN FABRIC

Kategorie: Doplňky

Prodám novou nepoužitou HUGO BOSS peněženku, důvod prodeje nevhodný dárek.

RFID Protect - ochrana proti krádeži elektronických dat

Design a Styl
Jiné: Peněženka v krabičce výrobce
Kapsy na mince: 1
Kapsy na kreditní karty: 8
Barva: Černá
Přihrádky na peníze: 2
Větší ploché kapsy: 3

Velikost a přizpůsobení
Rozměry: 11.5 x 9.5 x 2 cm
HUGO BOSS PENĚŽENKA ITALIAN FABRIC
Podobné inzeráty
Peněženka Hugo boss
úplně nová peněženka Hugo boss. puvodni cena 5290 kč.
Kožený náramek Hugo Boss (HUGO)
Prodám Kožený náramek Hugo Boss, nikdy nenošený špatná velikost. Mohu zaslat podle vašeho přání, nebo osobní vyzvednutí v Brně.
dámská červená peněženka Grosso v dárkové krabičce
GROSSO Kožená dámská peněženka v motivu motýlů, červená, v dárkové krabičce,je úplně nová,bohužel nevhodný dárek... je vyrobená z kvalitní lakované pravé kůže .je vybavená bezpečnou technologií RFID . Peněženka poskytuje maximální úložné prostory a sloty pro Vaše kreditní karty, mince, bankovky, fotky a průkazy. 4x slot na kreditní karty, 1x foto, mincovník na zip, 3x přihrádka na bankovky, na zadní straně velká kapsa a další úložné prostory... Eleganci jí dodávají kovové doplňky zlaté barvy . RFID peněženka je peněženka s RFID stíněním, které ochrání vložené bankovní a kreditní karty před neautorizovaným bezdrátovým přečtením dat. Dokud se Vaše platební karty nachází v této peněžence, nedojde k žádnému odcizení dat. Velikost: 18,5 x 10-12 cm Vnější zapínání: kovový druk.......mohu poslat zásilkovnou za 79 kč nebo osobní přezetí
Peněženka se jménem Ďáblík - nová
Udělejte svým dětem radost dětskou peněženkou s věnováním. Všem bude hned jasné, komu úspory a jiné poklady v této peněžence patří. Pozor, nesahat! Majitelem této peněženky je malý Ďáblík! Peněženka je na suchý zip, má přihrádky na papírové peníze, malé přihrádky na různé kartičky a kapsičku na drobné uzavíratelnou na zip. Tato dětská peněženka je skvělý dárek k svátku či narozeninám. Neutralní praktická textilní peněženka s originálním designem. Popis: - peněženka s přihrádkami na průkazy - mince a papírové bankovky - velikost kapsy na průkazku 100mm x 80mm - zapínaní na suchý zip Velikost peněženky: rozložená šxv 188 mm a 95 mm ( složená šxv cca 95mm x 132 mm ) Materiál: 100% Polyester Možnost prát na 30 stupnů. Doporučuji se podívat i další mé nabídky kvůli případné hromadné slevě především při posílání poštou. Převážně posílám přes zásilkovnu, ale po domluvě je možný i osobní odběr v Karlových Varech či v Plzni.
Nový náramek Hugo Boss
Nový náramek Hugo Boss, vhodný jako dárek, v původním balení, - 22 cm délka, - cena včetně doporučeného poštovného po platbě předem, - nebo na dobírku + 100,- jako záloha na poštovné předem. Odesílám do druhého dne nejlépe přes Zásilkovnu nebo Českou poštou.
HUGO BOSS - CELOKOŽENÁ DÁMSKÁ TAŠKA
PRODÁM ÚPLNĚ NOVOU,ORIGINÁLNĚ ZABALENOU A NEPOUŽITOU,NEPOŠKOZENOU,CELOKOŽENOU,JEDINEČNOU TAŠKU OD ZNAČKY HUGO BOSS,KULATÉ KOŽENÉ UŠI, VELIKOST 43X46CM