inzerce, prodej, prodám, bazar

Hry pro Sony PS5

Kategorie: Herní konzole

Plně funkční hry pro PS5
Far Cry 6 Limited Edition - 350 Kč
Tom Clancys Reinbow Six - 200 Kč
Spider Man Miles Morales - 500 Kč

Osobní předání Kladno
Zásilkovna 105 Kč - poštovné předem
Hry pro Sony PS5
Podobné inzeráty
Sony PlayStation 5 BluRay, herní konzole PS5 nerozbalený, CZ
Sony PlayStation 5, herní konzole PS5, nerozbalený, faktura, záruka, Blu-Ray (s mechanikou), součástí balení je ovladač DualSense + 2 hry (GRAN TURISMO 7 CZ + FIFA 23 CZ). Nový, nerozbalený, záruka 24 měsíců. CZ distribuce (). Faktura včetně DPH. Osobní odběr je možný v Českých Budějovicích a okolí. Sony PlayStation 5 Blu-Ray (s mechanikou) Možnost zakoupení také v našem e-shopu (s certifikátem Heureka - Ověřeno zákazníky):
Sony PlayStation 5 BluRay, herní konzole PS5, nerozbalený
Sony PlayStation 5, herní konzole PS5, nerozbalený, faktura, záruka, Blu-Ray (s mechanikou), součástí balení je ovladač DualSense + 2 hry (Demon"""'s Souls + Horizon Forbidden West CZ). Nový, nerozbalený, záruka 24 měsíců. CZ distribuce (). Faktura včetně DPH. Osobní odběr je možný v Českých Budějovicích a okolí. Sony PlayStation 5 Blu-Ray (s mechanikou) Možnost zakoupení také v našem e-shopu (s certifikátem Heureka - Ověřeno zákazníky):
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!
PS5 s mechanikou
Prodám PS5 + PS5 Pulse 3D Wireless Headset + dok + PS5+ účet ze spoustou her (předplatné ps+extra do 8/23) ,v záruce do 5/24 (pouze osobní předání) stav jako nové, popřípadě samotné PS5(13,500,-)
Sony PlayStation 5, herní konzole PS5, nerozbalený, faktura
Sony PlayStation 5, herní konzole PS5, nerozbalený, faktura, záruka, Digital Edition (bez mechaniky) Nový, nerozbalený, záruka 24 měsíců. CZ distribuce (). Faktura včetně DPH. Osobní odběr je možný v Českých Budějovicích a okolí. Sony PlayStation 5 Digital Edition (bez mechaniky) Možnost zakoupení také v našem e-shopu (s certifikátem Heureka - Ověřeno zákazníky):
Playstation 4 a ps5 hry v top stavu velky vyber
Prodam ps4 a ps5 hry velký výběr ceny sou od 200kc do ??Kč domluvou..hry je možné odkoupit osobně v Poličce možnost vyzkoušení na předání.. Platí do smazání !!předání osobně v Poličce nebo odesílám doporučeně po platbě na účet mám zde hodnocení.. Dělám servis konzoli ps4 a ps5 řeším různé závady, dělám kompletní čištění s pastovaním a výměnou Thermal pad po tomto servisu je vaše konzole ticha a rychlejší ,nehrozí přehřátí!! Více info na tel nutné se domluvit dopředu!!