inzerce, prodej, prodám, bazar

Hrob na Olšanských hřbitovech

Kategorie: Ostatní

Prodáme klasický hrob na Olšanech. Hrob se nachází poblíž kříže v oddělení 18a. Má číslo 118 a jeho plocha je 3,13 metrů čtverečních. Hrob je prázdný.
Pronájem je zaplacený do roku 2031. K dispozici jsou všechny důležité papíry o prodloužení nájmu atd. Cena hrobu je včetně započteného nájemného.
Hrob na Olšanských hřbitovech
Podobné inzeráty
Prodám hrobové příslušenství na Olšanských hřbitovech
Prodám hrobové příslušenství a přenechám hrobové místo na Olšanských hřbitovech Praha: Olšany 009 Oddělení 9 Č.hrobu 324 Plocha 3,31 m
PRODEJ HROBU - OLŠANSKÉ HŘBITOVY PRAHA 3
Nabízíme k prodeji hrob na Olšanských hřbitovech (Praha 3). Podrobnější informace poskytneme na telefonu. CENA: k jednání
Urnový hrob - Praha - Olšanské hřbitovy
Prodám urnový hrob a přenechám pronájem hrobového místa na pražském Olšanském hřbitově. Hrob je zachovalý, pěkný, vyžaduje jen menší úpravy (lampička má rozbité sklo, hrob je lehce nakloněný). Číslo hrobu 362f. Volejte: Irena Brejchová
Hluboký hrob
Prodám knihy Hluboký hrob - Dítě Útesů, Hluboký hrob - Mlha Moře,Hluboký hrob - Modrá Záře, cena za jednu 150, že tři 400 Kč.
hrob - hrobove prislusenstvi
Hrob na hřbitově Šárka, Praha 6, U Matěje. Velikost hrobu 3,32 m2, z toho ulička 0,76 m2. Hrob je urcen pro 3 rakve a cca 20 - 25 uren. Hrob II. kategorie.
Urnový hrob.
Prodám urnový hrob v Blatné ( Jihočeský kraj ) Hrob je nevyužívaný a celé roky prázdný. Cena 35 000,- při rychlém jednání sleva. Za místo se platí poplatek jednou za 5 let okolo 500,- .Hrob je minimálně na 12 uren. POUZE VÁŽNÝ ZÁJEMCI !!!