inzerce, prodej, prodám, bazar

hrob - hrobove prislusenstvi

Kategorie: Ostatní

Hrob na hřbitově Šárka, Praha 6, U Matěje.
Velikost hrobu 3,32 m2, z toho ulička 0,76 m2.
Hrob je urcen pro 3 rakve a cca 20 - 25 uren.
Hrob II. kategorie.
hrob - hrobove prislusenstvi
Podobné inzeráty
Urnovy hrob Olšany,hrobove misto
Přenechám Urnovy hrob na Olšanech. Hřbitov 9.oddíl 8. Prodam hrobove přislušentstvi,tj.pomník s podstavcem a sloupkem pod Lucernu ,vše z přírodního kamene. Hrob bude zcela prázdný. Cena dohodou.
Hrob a hrobové místo
Prodám hrob a hrobové místo obci Čerčany.Velký hrob pro 3 zesnulé.Pomník je z prvorepublikového mramoru.Krásná práce starých mistrů.Cena 46 000.Dohoda možná.
Prodám hrobové místo
Přenechám hrob a hrobové místo na městském hřbitově v Litoměřicívh. Ul. Žernosecká. Hrob se nachází v blízkosti vstupu horní brány (caa 20m) plocha:1.89m2 , Číslo hrob. místa: 1718/III-21-007
Hrobové místo
Prodám hrobové zařízení a přenechám hrobové místo na hřbitově v Praze 7 Holešovicích. Místo má zaplacené nájem do konce roku 2022. Materiál je leštěná žula, vrchní deska je nová, r.2017. Hrobové místo samotné 89cm široké, 145cm hluboké/dlouhé, celková výška 120cm. Přesné rozměry na vyžádání. Přepis na nového nájemce v ceně.
Urnové hrobové místo, hřbitov Malvazinky, Praha 5
Prodám urnové hrobové místo, hřbitov Malvazinky, Praha 5. Hrobové místo v levé přední přední části hřbitova Malvazinky. Na uvedeném místě se nachází epitafní deska, zčásti poškozená. Orámování hrobu je z leštěné žuly. Hrob je zarostlý vegetací. Stavební povolení do konce roku, lze bez problémů prodloužit. Případní zájemci, prosím pište e-mail, SMS. Děkuji. Os. prohlídka možná. Cena 10000,- Kč
Hrobové místo + dvojhrob
Prodám hrob a současně přenechám hrobové místo na hřbitově v Holýšově (Plzeň-jih)č.105.Místo je hned za kapličkou vlevo. Desky jsou zachovalé, sloupky ošuntělé. Za hrobové místo se platí jednou za rok nájemné. Deska se jménem je sundaná. Při rychlém jednání sleva.