inzerce, prodej, prodám, bazar

Hrnec z ušlechtilé nerezové oceli 5,5 l.

Kategorie: Ostatní

Hrnec velikosti 5,5 l, o průměru 22x14 cm je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli. Vhodný na všechny typy vařičů včetně indukce a do myčky na nádobí.
Hrnec z ušlechtilé nerezové oceli 5,5 l.
Podobné inzeráty
Hrnce z ušlechtilé nerezové oceli.
Hrnce z ušlechtilé nerezové oceli. Stav: Použité – jako nové Material: Nerezová ocel. Hrnec o průměru 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32. cm je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli. Vhodný na všechny typy vařičů včetně indukce a do myčky na nádobí. Hrnce jsoj různé velikosti. Objem od 1,5 litrů do 7 litrů. Výška/šířka 10x16, 12x16, 12x20, 14x24 a jiné. Cena za 1 ks. začíná od 300 Kč. Cena záleží na velikosti hrnce. Poklici skleněnou na hrnec zamluvte zvlašť. Cena za 1 ks. poklici je 100 Kč.
ZWILLING TWIN Classic hrnce 5ks + poklička 4ks
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu 5 značkových hrnců od Fa ZWILLING TWIN. Vrstvené dno hrnců je vyrobeno z nerezové oceli s hliníkovým jádrem, které účinně absorbuje teplo a přenáší ho rovnoměrně po celé ploše. Hrnce jsou vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčních desek. Sada nádobí obsahuje hrnec o průměru 20 cm a objemu tří litrů, který můžete použít k pomalému vaření větších kusů masa. Velký hrnec o průměru 24 cm a objemu sedmi litrů je vhodný pro přípravu polévek a dušených pokrmů i pro vaření knedlíků nebo nudlí. Sada doplňuje i hrnec o průměru 16 cm a objemu dva litry, další hrnec o průměru 20 cm a objemu čtyři litry a kastrol o průměru 16 cm a objemu 1,5 litru. Vlastnosti: Vysoce kvalitní povrchová úprava z nerezové oceli 18/10, hygienická a chuťově neutrální Sendvičový základ SIGMA Classic Velmi dobrá retence a distribuce tepla Vhodné pro použití na indukčních varných deskách
Hrnec 7 l. Teskoma, nerezová ocel z nástavecem na těstoviny
Teskoma Hrnec velký 7 litrů, TESKOMA z ušlechtilé nerezové oceli z nástavecem na těstoviny a na vaření na páře. Tento hrnec je velký 7 litrů, výška 21 cm, šířka 22 cm. Také má speciální nástavec na těstoviny a na vaření na páře a pokličku. Je ve velmí dobrém stavu, skoro nepouživaný.
ZWILLING TWIN Classic hrnce 4ks + poklička 3ks
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu 4 značkových hrnců od Fa ZWILLING TWIN. Vrstvené dno hrnců je vyrobeno z nerezové oceli s hliníkovým jádrem, které účinně absorbuje teplo a přenáší ho rovnoměrně po celé ploše. Hrnce jsou vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčních desek. Sada nádobí obsahuje hrnec o průměru 20 cm a objemu tří litrů, který můžete použít k pomalému vaření větších kusů masa. Velký hrnec o průměru 24 cm a objemu sedmi litrů je vhodný pro přípravu polévek a dušených pokrmů i pro vaření knedlíků nebo nudlí. Sada doplňuje i hrnec o průměru 16 cm a objemu dva litry, kastrol o průměru 16 cm a objemu 1,5 litru. Vlastnosti: Vysoce kvalitní povrchová úprava z nerezové oceli 18/10, hygienická a chuťově neutrální Sendvičový základ SIGMA Classic Velmi dobrá retence a distribuce tepla Vhodné pro použití na indukčních varných deskách
BERGHOFF NEREZOVÁ PÁNEV 26
Vysoce kvalitní nerezová pánev značky BERGHOFF vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli v kvalitě 18/10 maximálně hygienická a vhodná pro zdravé vaření super sendvičové dno ***** skvěle rozvádí teplo a získanou teplotu pak udržuje po celém povrchu a značně zvýší úsporu energie pevná ergonomická rukojeť a ucho pro snadnější manipulaci nádobí z ušlechtilé nerezové oceli zaručuje dlouhou životnost pánvička je vhodná na téměř všechny druhy sporáků nádobí se velmi snadno čistí nádobí BERGHOFF vyniká prémiovými materiály, perfektním zpracováním a vysokou užitnou hodnotou Výrobce: BERGHOFF Solingen Německo Model: ***** Kategorie: Nerezová pánev Materiál: ušlechtilá nerezová ocel 18/10 Velikost: 26 Poklice sklo: 1 Hmotnost: cca 2 kg Běžná cena: 1219,-Kč Cena k jednání 390,-Kč Stav: velmi dobrý, plně funkční, viz reálné foto, bez zjištěných vad či poškození, prodej pozůstalosti. Kontakt, dotazy k vystavené nabídce, prosím prostřednictvím e-mail zprávy. (Fiktivní telefon) Způsob platby a přepravy: Platba převodem na účet. Česká pošta, TopTrans dle ceníku. (Dobírka pouze po předchozí domluvě) Vyloučení EU záruky podle nového závazkového zákona: Od 01.01.2002 odpovídá prodávající za věcné vady dva roky. Mimochodem, to platí pro každého prodejce, nejen pro komerční obchodníky! Pro každou položku máte záruční dobu 24 měsíců. Výjimka: Soukromí prodejci mohou tuto záruku vyloučit, ale musí to výslovně uvést v popisu položky! Proto: Všechny mé nabídky jsou soukromé. Všechny informace, obrázky a odkazy na článek nepředstavují zaručené vlastnosti, slouží pouze k obecnému popisu, ale jsou učiněny podle našich nejlepších znalostí a přesvědčení a co nejpřesnější. Prodej je soukromý a probíhá s vyloučením jakékoli záruky, záruky odpovědnosti za škody, za věcné vady, opětovného vyjednávání nebo snížení ceny a bez vystavení faktury nebo potvrzení. Koupí vystaveného zboží berete na vědomí toto oznámení a bez výjimky se vzdáváte jakýchkoli záručních a souvisejících nároků. Zboží je zásadně vyloučeno z možnosti navrácení a výměny. Přejeme Vám spokojený nákup.
Cleaner - Odstraňovač kávy a čaje z nerezové oceli BRAVILOR
Prodám Cleaner - Odstraňovač kávy a čaje z nerezové oceli BRAVILOR BONAMAT AKCE 15x sáček 25g Výprodej Použití: Pro odstranění kávy a čaje na nerezové oceli. Naplňte nádoby s horkou vodou. Dávkování: 1 sáček na 5 litrů horké vody. Nechte působit přibližně 30 minut. Opatrně kartáčkem očistěte nádobu a důkladně opláchněte čistou vodou. Tento čistící prášek lze použít také pro skleněné a porcelánové nádoby. c-kavy-z-nerezove-oceli/ PC 460 Kč, nyní 220 Kč.