inzerce, prodej, prodám, bazar

Hřeben,sběrač,česáček na borůvky

Kategorie: Ostatní

Prodám nový hřeben na borůvky,možno i více kusů,poštovné 99
Hřeben,sběrač,česáček na borůvky
Podobné inzeráty
Přepravka na houby, borůvky, zeleninu nebo ovoce.
Přepravka na houby, borůvky, zeleninu nebo ovoce. Jsme výrobcem krabic na houby, borůvky, zeleninu nebo ovoce. Černá nebo modrá barva. Na přání lze vyrobit v jakékoli barvě. Velikost: 40x30x11cm Hmotnost: 200 g / ks Minimální objednávkové množství je 5500 ks. Vystavujeme fakturu s DPH. Na novou černou skříňku se vztahuje čistá cena 0,22 EUR. Cena nezahrnuje náklady na dopravu - záleží na místě dodání. we speak English
Mentolové kuličky do filtru
Kuličky do filtru+ aplikátor, příchutí mentolu,borůvky a višně,v balení je 100 ks, snadná aplikace a dobré kouření, posledních 5 mentol a 2 borůvky. Možnost poslat zasilkovnou.
Sběrač kabelů pro pc stoly Liftor
Dobrý den. Prodám z důvodu nevyužití. Liftor Cobra - sběrač kabelů - černý, pro pc polohovatelné stoly značky Liftor. Dohoda možná.
Sběrač dešťové vody 120
Prodám automaticky sběrač dešťové vody na svod o průměru 120 mm. Obsahuje v sobě i vyjímatelné sítko proti padajícímu listí. Nasadí se na svod a sbírá vodu automaticky až po naplnění nádoby. Odbočka má průměr 50 mm. Staci na ni napojit odpadní trubku 50 mm běžně koupitelnou z hobymarketu a případně kulový ventil pokud by bylo potřeba.
česáček
rozměr 13x21x6cm , hroty z nerezového pružinového drátu , zakulacená špička
KARTÁČ - HŘEBEN NA VLASY HARRY POTTER: ERB NEBELVÍRU - GRYFF
✔️ Kartáč - hřeben na vlasy Harry Potter: Erb Nebelvíru - Gryffindor ✔️ Skvělý dárek pro nejlepší fanoušky Harry Potter ✔️ Velikost: 8,5x18,8x5 cm ✔️ Skvělý dárek