inzerce, prodej, prodám, bazar

Hřebeček Appaloosa

Kategorie: Koně

Prodám 9ti měsíčního hřebečka, 5 panel čistý, americké papíry i český průkaz. Přes den ve stádě, na noc box. Na ošetřování hodný.
Matka po Drest To Impress.
Otec FF Rock Me Baby ( posl.foto)
Hřebeček Appaloosa
Podobné inzeráty
Appaloosa valach po Ima Legal Impack
Pokud hledáte koně z kvalitního prověřeného chovu, přijeďte se podívat! Appaloosy chovám už 21 let, více o nás najdete hlavně na Facebooku: Gabriela Ahmed Appaloosa farm. Jack se narodil 9.5.2021, je to hodný, zdravý a krásný kluk, který je připraven na nové zážitky s budoucí rodinou. Jack je synem jedinečného appaloosa hřebce Ima Legal Impack, importovaného z USA, několikanásobného světového, evropského a českého šampiona ve třídách Halter, Most Colorful at Halter a dále také v jezdeckých třídách. Matkou Jacka je charakterní, hodná a pohodová appaloosa GW Impressive Bride, klisna s korektní stavbou těla a krásnou jemnou hlavou. Jejím otcem je jedna z legend českého chovu appaloos, hřebec Drest To Impress, který byl mezi prvními appaloosami dovezenými z USA. Jack was born 9.5.2021, he is a good, healthy and beautiful boy who is ready for new experiences with his future family. Jack is a son of the unique Appaloosa stallion Ima Legal Impack, imported from the USA, multiple World, European and Czech champion in Halter, Most Colorful at Halter and in a number performance classes. Jack's dam is the characterful, kind and easy-going Appaloosa GW Impressive Bride, a mare with correct conformation and a beautiful soft head. Her sire is one of the legends of Czech appaloosa breeding, the stallion Drest To Impress, who was among the first appaloosas imported from the USA. For more follow us on Facebook: Gabriela Ahmed Appaloosa farm. Pokud máte zájem se na Jacka přijet podívat, neváhejte nás kontaktovat. Tel: 635344 Cena 115.000 Kč
Appaloosa hříbátka
Nabízíme krásná hříbátka plemene Appaloosa. Nekřížená s jinými plemeny, čistokrevná- přímí potomci původních indiánských koní. Všechna naše hříbátka mají skvělé rodokmeny po obou rodičích bez příbuzenské plemenitby. Koně do chovu jsme si pečlivě vybírali a importovali z USA i Evropy. Naleznete zde potomky mistrů světa, Evropy a ty nejlepší původní krevní linie nefalšovaných indiánských Appaloosa koní, kteří mají své obrovské kouzlo a hlavně naprosto skvělé bezkonkurenční povahy. Původní Appaloosa je vynikající všestranný kůň se kterým se můžeme vydat mnoha směry, je to kůň nenáročný a houževnatý a nejlépe je mu v přirozených podmínkách na pastvinách. Díky svojí velmi kontaktní povaze je vyhledávaným rodinným společníkem, partnerem, mazlíčkem. Protože u nás chov koní vznikl na základě celoživotní lásky ke koním od útlého dětství, jsou koně a jejich celková spokojenost, přirozené potřeby s čímž se snoubí i pevné zdraví prioritou, vybíráme budoucí domov našich hříbat pečlivě. Naše hříbata by měla vyrůstat jak je jim přirozené, celoročně na pastvinách ve společnosti jiných koní a to nejlépe vrstevníků. Pro Ty, kteří to cítí stejně, ale nemají možnost takové podmínky pro hříbě poskytnout, můžeme nabídnout odchov u nás. Pokud Vás náš chov zaujal a rádi byste si vybrali Vašeho budoucího kamaráda u nás, napište e-mail nebo zavolejte, představte se nám a domluvte si návštěvu! S výběrem rádi poradíme. Na SMS nereaguji. Uzavřený chov, chov výhradně Appaloosa x Appaloosa. Na foto jeden z našich plemenných hřebců.
4 léta klisna Appaloosa
Pokud hledáte koně z kvalitního prověřeného chovu, neváhejte nás navštívit. Maids Shine Impack se narodila 8.4.2019, je to dobře vychovaná, zdravá mladá klisna, v základním výcviku pod sedlem. Po rodičích zdědila perfektní chody pro široké spektrum all-aroundových disciplín. Oba rodiče mají čistý 5panel test. Je samozřejmě registrovaná v ApHC USA, navíc zapsaná v programu FPD pro appaloosy s vysokým podílem původní krve, český PP. V roce 2022 se zúčastnila New Generation Horse Show s těmito úspěchy: - Hunter in Hand Mares Open – 1. a 3. místo - Hunter in Hand Mares Non Pro – 1. a 3. místo - Halter Open Three-Year-Old Mares – 1. a 1. místo - Halter Open FPD Mares – 3. a 3. místo - Halter Non Pro Mares All Ages – 3. a 3. místo - Western Showmanship Novice Non Pro – 3. a 4. místo - Western Showmanship Non Pro – 1. a 2. místo Shine je dcerou jedinečného appaloosa hřebce Ima Legal Impack, importovaného z USA, několikanásobného světového, evropského a českého šampiona ve třídách Halter, Most Colorful at Halter a dále také v jezdeckých třídách. Matkou Shine je výjimečná appaloosa klisna Sheila Maids Dream, která za svůj dosavadní život získala více než 30 bodů ApHC, a to zejména ve třídách Halter, Hunter in Hand a Hunter Under Saddle. Kromě Shine již její hříbata získala body v halteru a jezdeckých třídách, jeden kůň je dokonce držitelem ocenění ROM. Maids Shine Impack was born April 8, 2019, she is a well bred, healthy young mare, in basic training under saddle. She inherited from her parents perfect gaits for a wide range of all-around disciplines. Both parents have a clean 5panel test. She is of course registered with ApHC USA, plus enrolled in the FPD program for Appaloosas with a high percentage of native blood, Czech papers. She competed in the 2022 New Generation Horse Show with the following accomplishments: - Hunter in Hand Mares Open - 1st and 3rd place - Hunter in Hand Mares Non Pro - 1st and 3rd place - Halter Open Three-Year-Old Mares - 1st and 1st place - Halter Open FPD Mares - 3rd and 3rd place - Halter Non Pro Mares All Ages - 3rd and 3rd place - Western Showmanship Novice Non Pro - 3rd and 4th place - Western Showmanship Non Pro - 1st and 2nd place Shine is a daughter of the unique Appaloosa stallion Ima Legal Impack, imported from the USA, multiple World, European and Czech champion in Halter, Most Colorful at Halter and in a number performance classes. Shine's dam is the exceptional Appaloosa mare Sheila Maids Dream, who has earned more than 30 ApHC points in her lifetime, especially in the Halter, Hunter in Hand and Hunter Under Saddle classes. In addition to Shine, her foals have already earned points in halter and performance classes, with one horse even is ROM awarded. Pokud máte zájem se přijet podívat a klisnu vyzkoušet, neváhejte nás kontaktovat. Cena odpovídá kvalitě, prosím jen vážný zájemci! Tel: 63534 email: g.
hřebeček appaloosa
Prodám hřebečka appaloosa, otec qh. Je to velice milý kluk, narozen 5/22, odchován ve smíšeném stádě v režimu 24/7. Je zdravý, otužilý, pravidelně strouhaný, odčervovaný, očkovaný. Rodiče 5 panel testy N/N. Ricky je velice mírný, ochotný a pracovitý, bez problémů zvládá běžnou manipulaci. Bude z něj velký, silný kůň. Matka: First Colored Rose(u nás k vidění)je nádherná 100% zdravá kobyla, využívaná pro výuku dětí. Předposlední foto. Je sestrou plemeníka Shados BOBO Bandit (3x EUROPEAN Gold Champion, 3x EUROPEAN Silver Champion, 3x EUROPEAN Bronze Champion 2021). Otec: Wyos Ringo Hancock (QH) Fotky z podzimu, hřebeček s potenciálem do sportu i chovu, prodám zodpovědnému chovateli, dohoda o ceně možná při osobní návštěvě a dle podmínek do kterých by hřebeček šel.
Miniappaloosa/ Minihorse hřebeček
Podívejte se na toho malého plyšáčka! Není kouzelný? Miniappaloosa/ Minihorse hřebeček 2022. Hřebeček s nádhernou hlavičkou, po mamince SB’S TREASURE V.D. D&D HOVE- krev AMHA. Tatínek CHEVEYO FLYIGHT EAR. Hřebeček je zdravý, celoročně na pastvině. Hřebeček bude vhodný do chovu! Hledáme nový krásný domov ve společnosti dalších koní (mini). Více informací v emailu pouze těm zájemcům, kteří se představí. Děkuji. Děti nepište, na SMS nereaguji!
Appaloosa hřebeček
Appaloosa hrebeček palomino, nádherný bezvadný s úžasnou povahou,velmi klidný a milý konik. Vše se učí v klidu, bez problémů, kovář v pohodě. Nar. 13.5.2021. České i USA /VIP/ doklady už máme. Oba rodiče 6ti panel NEG. Možnost ustájení v případě kastrace.