inzerce, prodej, prodám, bazar

Hřebec IC 2,5 roku

Kategorie: Koně

Nabízím typového hřebce irský Cob. Na posledních fotkách rodiče. Matka Blue Bell 147cm vysoká 1premie WERK, otec Lexx of the Paradise,, 163cm vysoký, WERK, vítěz oblastní výstavy ( dědeček Axel van Tinkerstal Foubert) Charlie bude mohutný, okolo 150cm vysoký Gray fešák. Možnost domluvit kastraci u nás.
Hřebec IC 2,5 roku
Podobné inzeráty
Připouštění homozygotním hřebcem PEPSI SKIPPIN SCOTCH 2023
Nabízím připouštění plemenným hřebcem PEPSI SKIPPIN SCOTCH plemene PAINT HORSE (APHA) Nar: 29.5.2003 v USA otec: BOBS LITTLE POCO matka: DONSKIPTHESSCOTCH Hřebec je importovaný z USA Oklahoma - Bedonna´s Stallion Station Má velmi atraktivní barvu buckskin tobiano a je homozygotní na gen tobiano, tzn., že hříbě po něm bude vždy strakaté a to i z jednobarevných klisen. Má robusní stavbu těla a 148 cm v kohoutku. Hřebec předává na své potomky barvy buckskin, palomino, perlino i black. Jeho otec je poloviční bratr QT Poco Streke, který je otcem Pepsi Poco, tak že Pepsi má vynikající původ spolu se zárukou atraktivního strakatého hříběte. Hřebec byl v USA testován a je negativní na EVA virus a na syndrom bílého hříběte. K DISPOZICI CHLAZENÉ INSEMINAČNÍ DÁVKY Přirozené připouštění je možné po dohodě a to pouze do konce 6.měsíce, pak již jen inseminační dávky. Nutné krve a stěry, očkování Ustájení klisen je možné pouze za předpokladu, že klisna bude ustájená ve venkovním boxe (více info po tel/emailu). Na svá hříbata předává nejen barvu a konstituční tvrdost, ale zejména klidnou povahu a ochotu spolupracovat s lidmi. Jeho potomci jsou parťáci do nepohody, ale získali i mnoho ocenění na závodních kolbištích. PANEL 6ti NEGATIVNÍ Hřebec má velmi přátelskou velmi citlivý a ochotný spolupracovat bez jakékoliv známky agresivity. Hřebec se nachází u Hodonína (Jižní Morava) Připouštěcí poplatek pro rok 2023 činí 10.000,- Kč (pro klisny zapsané registrované v USA - APHA, QH, A1/1) Pro ostatní je poplatek 6000Kč Splatný před prvním připuštěním. Hřebec připouští klisny všech plemen. Pomůžeme i se zaregistrováním klisny i hříběte v USA GARANCE ŽIVÉHO HŘÍBĚTE Hřebec bude připouštět přirozenou plemenitbou v místě svého ustájení, garance živého hříběte, pokud klisna potratí a nebo zmetá je další připuštění zdarma --- smlouva platí 2 roky. Poslední 4 foto jsou potomci odchovaní u nás na plnokrevných kobylkách. Zde potomci od bývalé majitelky:
Quarter Horse - připouštění
Palomino QH hřebec GOLDEN LITTLE PEP. """"""""Blondák"""""""" je klidný vyrovnaný hřebec se skvělým smyslem pro práci u dobytka, který předává i na svoje potomky. Vynikající jezditelnost a ochota pracovat pro člověka. Hřebec žije ve společném stádě s ostatními valachy a to celoročně i v období připouštění. Předává na svoje potomky mohutnou stavbu těla, pohodlné chody a obratnost. V 80% předává barvu palomino nebo buckskin. Krevní línie - PEPONITA,DOC BAR,HOLLYWOOD JAC 86,TIDYS CHIRP,KING TRAVEL,FLICK BAR,THREE BARS,ZANTANON. Hřebec připouští z ruky. 5panel test N/N. Hřebec má licenci na QH,Paint,Appa. Cena 12000Kč. Připouští pouze registrované klisny.
3-letý oldenburský hřebec na prodej
Letos 3-letý oldenburský hřebec z matky Winnies Girl (Quidam's Rubin) po hřebci Stalypso (Stakkato).Vyniká velmi dobrým pohybem a výbornou skokovou schopností. Hřebec je zvyklý na přepravu, kováře, veterináře. Jedná se o potomka z velmi dobré rodiny, již tři koně úspěšně reprezentují tuto rodinu ve sportu: Hot Love (ČT, klisna po Hickstead White), 2017, výk.:115 cm Last Hope (ČT, klisna po Lantino), 2015, výk.: 125 cm ColaOne(ČT, hřebec po Cola Zero), 2013, výk.: 120 cm Ciricu (OS, hřebec po Couped'Or), 2012, výk.: 150 cm otec Stalypso vlast. výkonnost - 150 cm - RTG k dispozici - KVH nyní 164 cm - účastník dvou předvýběrů do plemenitby
Připouštění ČSP hřebec Fawn Tray - plavák 141cm
Připouštíme opět od ledna 2023 . Náš hřebec Fawn Tray po Golden Ray a Tracy v plavé barvě uchovněný ČSP s prémií, připouští tuto sezónu v rámci přirozené plemenitby!Hřebec má kohoutkovou výšku 141cm. Při předvýběru měl nejvyšší bodové hodnocení za skok a charakter. U nás hřebce obsedaly děti a je ježděn pouze dětmi na hřebce je klidný a hodný. Momentálně je hřebec přeježďován a chystá se na parkurové a drezurní závody.Má velké předpoklady do parkurového sportu. Cena za připuštění je 8000Kč platí se před skokem. Při nezabřeznutí nebo zmetání je opětovné připuštění klisny v danou připouštěcí sezónu zdrama. HŘEBEC PŘIPOUŠTÍ VŠECHNY KLISNY!!!Připouštěcí lístek bude vystaven všem! Připuštěním těchto plemen vzniknou původová hříbata: ČSP Typ pony(zápis do vedlejší knihy ČSP),veškeré pony i bez plného původu! Welsh pony, pony,Welsh part bred a malé klisny ČT,CS,MT,PK Kinských,A1,Ar1/1 a křížence arabského původu,dále plemena malých sportovních koní a evropská plemena jezdeckých pony,možnost zápisu hříběte do knihy ČSP. připouštěcí poplatek se platí celý při prvním připuštění. - v případě zmetání či potratu je další připuštění zdarma v danou sezónu. - u klisen požadujeme: infekční metritida klisen AIE ( infekční anemie koní) platné očkování proti chřipce. Možné u nás kobylku v rámci připouštění ustájit v boxe cena za den s krmením a místováním 300Kč za den. Nabízím i možnost dopravit Vaší kobylku naším vozíkem k nám na připouštění, cena za 1km je 18Kč.
Připouštění plemenným hřebcem AQH-buckskin-SM MITO COMMANDER
připouštění impozantním plemenným hřebcem AQH – SM MITO COMMANDER, barvy buckskin. Hřebec má po svém otci, kterým byl náš hřebec Mito Poke, špičkový exteriér, mohutný osvalený stabilní rámec, pevnou kostru a stavbu těla, atletické schopnosti a vynikající sportovní vlohy, včetně vysoce charakterní a spolehlivé povahy. Hřebec je 100% zdravý, 6 Pannel N/N. KVH 163 cm. Otec hřebce: Mito Poke zahájil svoji závodní kariéru v Německu, poté byl v roce 1997 importován do ČR, kde pokračoval ve své úspěšné závodní dráze jak sportovní (reining, halter ... - např. v roce 2000 3. místo Kůň Roku, 2000 Mistr SR Western Pleasure), tak i v kariéře plemenné (velké množství kvalitních potomků). Pochází z vynikající americké linie: otec: Jack the Hustler (grey) - po Mitos Hustler (grey) a Mito Commander (grey). matka: Pollyana Poke z linie po Doc Bar. Mito Commander byl hřebec, který působil na ranchi 6666 v Texasu. 258 jeho hříbat mělo vysoce úspěšnou sportovní kariéru. Jeho potomkem je také slavný Mito Cierra (v síni slávy AQH). Kontakt: tel.: +420 976 956,e-mail: info@, Right Decision Stables, okres Kroměříž. Garance živého hříběte. Výběr z vice hřebců.
Připouštění Welsh mountain pony
Pro připouštěcí sezónu 2023 nabízím připouštění hřebcem welsh mountain pony – Ysselvliedts Salvatore: O: Pinewell Jeronimo M: Dwee Serenade po Pendock Legend Tento mladý tříletý hřebec zapůjčený z hřebčína Ysselvliedts v Holandsku. Salvatore na sklonku minulého roku jako dvouletý absolvoval svou první výstavu, holandskou WinterFair kde skončil druhý ve své třídě. Letos se připravuje na výstavní sezónu na ruce a uvidíme ho na několika českých výstavách. Salvatore má úžasně klidnou povahu a je velkým přínosem pro český chov. Má hezkou ušlechtilou hlavu a vyniká svou velice výraznou a prostornou mechanikou pohybu! Jeho otec PINEWELL JERONIMO pochází z prověřené mateřské linie, vedoucí zpět ke klisně Gredington Judith. Gredington Judith byla špičkovou klisnou závěrečných let slavného hřebčína Gredington. Judith je mimo jiné matkou hřebce Gredington Calon Lan, šampiona hřebců na Royal Welsh Show v roce 1994. Jeronimo je zajímavým outcrossem, jeho otcem je hřebec Friars Golden Glory. Přičemž se hřebčín Friars vyznačuje naopak nízkým vlivem krve ze starého hřebčína Coed Coch. Tento outcross se ovšem ukázal být velice zdařilým, a navíc hřebce krevně přiblížil k většinové populaci velšských horských klisen v ČR. Hřebec Friars Golden Glory působil zejména v hřebčíně Thistledown. Dvojí babičkou hřebce Golden Glory je mimořádná klisna Friars Golden Charm, jejíž potomci hřebčín Friars svými výsledky proslavili. Matkou hřebce Salvatore je klisna DWEE SERENADE. V jejím původu vidíme důraz na staré linie dnes již zaniklého slavného hřebčína Revel. Otcem Serenade je vskutku legendární hřebec Pendock Legend po Revel Jeeves z Pendock Lilac Time. Pendock Lilac Time je po hřebci Twyford Juggler, který je z klisny Revel Jem, ta je po matce poloviční sestrou hřebce Revel Jeeves. Matkou Serenade je klisna Skellorn Janice po hřebci Revel Janus, který má ze strany matky stejnou babičku jako Revel Jeeves, a to klisnu Revel Jean. Skellorn Janice dala s hřebcem Pendock Legend několik kvalitních potomků, například plná sestra Serenade, Dwee Fanfair, je držitelkou bronzové medaile WPCS. Serenade byla z Velké Británie exportována do Nizozemska, kde byla využívána chovu v hřebčínech Turfhorst a Ysselvliedt. Salvatore v sezóně 2023 působí přirozeně na stanici v Ořechu, Praha-západ. Připouštěcí poplatek pro čistokrevné klisny je 5 000,- kč a pro klisny bez původu 8 000 kč. Možnost nechat klisnu ustájenou u hřebce po celou dobu říje nebo až do zjištění březosti. Požadujeme negativní vyšetření AIE, EVA a CEM. Kontakt: Ondřej Bláha: +420 130252