inzerce, prodej, prodám, bazar

hradní výšivka

Kategorie: Ostatní

vyšívaný vlastníma rukama, velikost 30x40. Na obrázku je zámek s květinami a stromy. Cena je 2000
hradní výšivka
Podobné inzeráty
saténové župánky
Prodám tři saténové župánky s výšivkou černý výšivka na zádech na přední části viz.4 foto malá oděrka, pásek chybí cena 200Kč,červený dlouhý saténový župánek výšivka na zádech a na kapsách s páskem velikost M 400Kč a krémový saténový župánek s podšívkou velikost S výšivka vepředu ,vzadu a na rukávech pásek chybí cena 400Kč
ruční křížková výšivka růže povlak na polštářek
Krásná ruční křížková výšivka růže, vhodné na ušití povlaku na polštářek nebo jako obrázek. zažloutlá místa, jak leželo dlouho ve skříni. Nezkoušela jsem prát, ale myslím že se vypere. Rozměry: 51cm x 141cm. Cena 79 Kč. Osobní převzetí Chýně u Hostivic nebo poštou doporučeně 62Kč, zásilkovna 65Kč.
Výšivka
Výšivka s motivem Prodaná nevěsta rozměr 132 x 43 cm
Dárkové pokladničky a dózy - suvenýry, motiv Prahy
Dárkové plechové krabičky a dózy různých typů s motivy a designem Prahy: a) velká pokladnička na mince - historická tramvaj za 149 Kč, b) malá pokladnička na mince - cestovní kufřík za 125 Kč, c) 3x velikosti krabiček tj. malá, střední a velká dárková dóza se 3x různými portréty Prahy za 119 Kč a 139 Kč u velké dózy, d) středně velká pokladnička na mince - knížka za 115 Kč a za e) středně velká pokladnička na mince - Hradní stráž za 119 Kč. Cena je vždy za 1 ks vč. DPH, při osobním odběru. V případě doručení na Vaší adresu či na výdejní místo ve Vašem okolí hradíte pouze cenu za doručení již za 65-69 Kč dle objemu. V případě odběru po celých jednotlivých baleních - 1x balení obsahuje vždy 12 ks (pouze cestovní kufřík 1x balení 24 ks) je poskytnuta sleva 10 %. Vhodné jaké dárek či lze využívat pro skladování oříšků, perníčků, čokolád, sušenek, bonbonů, kávy či čaje. Kontaktujte nás na tel. či mail Na fotografiích jsou pokladničky a dózy zobrazeny.
Popelník a baterka MY DAY
Prodám 2 kusy - popelník zn. EUTIT - rozměr 9,5x10,5x3 cm. Baterku na plochou baterii zn. MY DAY. Cena uvedena za l kus.Poštovné hradní kupující.
Uniformy
Prodám uniformy Hradní stráže - vhodné pro sběratele.