inzerce, prodej, prodám, bazar

hrabě pro minibagry

Kategorie: Stavební stroje

Prodám bytelné hrábě, na minibagr,mikrobagr,traktorbagr,nakladač,vyvázecku ,atd. upínac traktorbagr ,cat,unc, Caterpillar, Takeushi, takeuchi ,Wacker neuson, menzi muck, Volvo,Bobcat, Kubota,yanmar, JCB 3cx,4cx,unc,Bobík, Case ,mecalac,Fiat,nakladač, Terex , new holland ,loctus, locust , čelní nakladač,upínac Bobcat,takeushi, cat, Volvo, a další jen s deskou pro vlastní upínac,fungují jako třídící lopata,svahová,rypna lžíce, kořenová, rozryvak , svahovka, nakládací, radlice, vybírání zámkové dlažby,vhodné na klest, Dohoda. Možnost i o víkendu.
hrabě pro minibagry
Podobné inzeráty
Drapáky na minibagry, na kameny, dřevo, odpady
Drapáky na minibagry Univerzální drapáky na minibagry od 1 do 5 tun, třídící, na kameny, dřevo, klády odpad. Robustní zpracování ze švédské pevnostní oceli, možnost rotátoru, nízká hmotnost, více info na vyžádání
Hrábě na minibagry
Hrábě jsou ideální na provzdušnění zeminy, narušení zeminy nebo třeba na hrabání klestí a hrabanky po těžbě dřeva. Šířka 1250 mm.Mezera mezi zuby 80 mm. Ideální pro bagry do 3,5 t. Zadní břit pro uhlazení či svahováni. Úchyt dodám dle vašeho typu stroje. Zasílám po celé ČR na dobírku Mrkněte i na mé další inzeráty.
Hrabě na minibagr
Nabízím hrabě vyrobený pro mikrobagr. Délka 1m, výška zubů 24cm, síla 12mm, rychloupínák s roztečí 120mm, průměr čepu 25mm. Hrabě jsou nové. Možnost výroby jiných délek. Možno výroby i lopat.
Rovné zuby do lopat pro minibagry kolem- 1,5 tun
rovné zuby do lopat od Italské fa. ESTI určené pro minibagry celkové váhy kolem 1,5 tun. Rozteč šroubu je 40 - 45 mm Zuby jsou určené pro břit tl.10 - 16mm Cena rovného zubu je 188 s DPH. cena je včetně šroubu a matek. Zuby jsou pro stroje ; smykový nakladač ; minibagr, minirypadlo; malotraktor ;pásový bagr;Kráčivé rypadlo Rozměry zubu: Rozteč šroubů v zubu 40 mm - 45mm průměr šroubu 12 mm hloubka zářezu je 100mm x v. 15 mm délka zubu 184 x š 50 mm.
Hydraulický přidržovač pro minibagry
Prodám hydraulický přidržovač pro minibagry od 1 do 6 tun. Pro více info volejte
Lžíce, lopata pro minibagry
Dobrý den, prodám lžici pro bagry a minibagry 0,5-8,5t. Tel:.