inzerce, prodej, prodám, bazar

Hra Mikádo XXL

Kategorie: Ostatní

Nepoužívané, perfektní stav. Délka 50cm

Celý svazek tyčinek se zarovná, sevře jednou z dlaní a pak se náhle z ruky uvolní na stolní desku či jinou podložku. Tyčinky dopadnou na stůl a soupeři pak vytahují z hromádky jednu za druhou. Pokud při vytahování dojde k pohnutí kterékoliv jiné tyčinky, ve hře pokračuje soupeř. Po získání tyčinky zvané Mandarin či Mikádo si ji lze při uvolňování ostatních pomáhat. Hra končí po rozebrání všech tyčinek. Vyhraje ten ze soupeřů, kterému se podaří nasbírat tyčinky s největším bodovým součtem.

Mohu zaslat přes balíkovnu (65,- Kč poštovné)
Hra Mikádo XXL
Podobné inzeráty
Prodám únikové hry EXIT
prodám - EXIT úniková hra: Strašidelná vila - 200,- - EXIT úniková hra: Temný hřbitov - 200,- Hry jako nové, nezničené. Nachystané na dalsi hru. Osobní odběr nebo zašlu přes zásilkovnu. ________________________________________ JIŽ PRODÁNO Hry Kronika zločinu - PRODÁNO Pandemic - PRODÁNO Únikové hry - Detektivní únikovka Leopold 3 díly - PRODÁNO - Detektivní únikovka Maria 3 díly - PRODÁNO - Únikovka: Únik z alcatrazu - PRODÁNO - Únikovka: Za oponou - PRODÁNO - Únikovka: Závod s časem - PRODÁNO - Únikovka: R.U.R - PRODÁNO - Únikovka: Prokletí sfingy - PRODÁNO - Únikovka: Záhada Eldoráda - PRODÁNO - Unlock! úniková dobrodružství - PRODÁNO - Únikové příběhy: potomci lesa - PRODÁNO - EXIT úniková hra: Zapovězený hrad - PRODÁNO - EXIT úniková hra: Zapomenutý ostrov - PRODÁNO - EXIT úniková hra: Osamělý maják - PRODÁNO - EXIT úniková hra: Tajemné muzeum - PRODÁNO - Escape room úniková hra 1 - PRODÁNO - Escape room úniková hra 2 - PRODÁNO - Escape room úniková hra 3 - PRODÁNO - Escape room úniková hra: Rodinná edice - PRODÁNO - Escape room úniková hra: Pro dva hráče 1 - PRODÁNO - Escape room úniková hra: Pro dva hráče 2 - PRODÁNO - Escape room úniková hra dobrodružné puzzle: Tajemství vědy - PRODÁNO
Dungeon Saga: Dwarf King's Quest (Základní hra + 3 rozšíření
Dungeon Saga: je nádherná výpravná semikooperativní fantsy hra. V jednotlivých scénářích se hrdinové postaví pánu zla, který ovládá monstra. Hra je opravdu skvěle zpracovaná, figurky jsou opravdu detailní a povedené (byť jsou nenabarvené). Hrát můžete samostatné scénáře nebo celou kampaň a díky nenáročným pravidlům jde o hru vhodnou i pro začínající dobrodruhy. Hra je od Mantic Games, která má na svém kontě mnoho úspěšných titulů a tato hra patří mezi ně. (Deadzone, King's of War, Star Saga...) Tato hra se již nedá sehnat. Rozšíření je bez krabiček. Bohužel takhle mi z Kickstarteru přišla. Hra nebyla hrána. Rozšíření: (podrobné popisy mohu zaslat) The Tyrant of Halpi The Return of Valandor Adventure The Adventurer's Companion Hodnocení: Zatrolené hry: 4,5/5 hvězd BGG: 7,2
Atraktivní černé mikádo
Prodám profesionální paruku - černé mikádo. Má velmi přirozený vzhled a je jemná na dotek. Paruka je pružná, prodyšná síťka v barvě kůže, tepelně upravitelná - kulma, žehlička, fén. Paruka je určena na denní nošení. Imitace lidského vlasu barvou, vzhledovou formou i střihem.
Merkur mikádo
Nabízím lokomotivu mikádo.
Mikádo
Nabízím staré Mikádo - nálezový stav K předání Praha 5 - kousek od metra Luka nebo zašlu zásilkovnou
Litinové mikádo WC
Nabízím historické litinové splachovadlo toalety vyráběné v letech 1930-1960 mimo jiné také ve slévárně Beskyd Frýdlant nad Ostravicí. Nádržka je asi typ "Neptun", nebo typ "Mikado" viz prospekt. Včetně mosazného napouštěcího ventilu, plováku a keramického táhla s řetízkem. Nádržka je uvnitř smaltovaná. Používané v historických budovách a také v armadních objektech (bunkrech). Nebylo nikdy použito - uloženka. Po dohodě mohu poslat.