Hovězí maso
Kategorie:
Potraviny
Prodám hovězí maso z mladých jalovic a býčků. Masná plemena. Vlastní výkrm, poraženo na jatkách, bouráno ve schválené bourárně. Vše pod veterinárním dozorem. Balíček o váze 10 kg obsahuje celkem 3 kg zadního bez kosti, 3 kg předního bez kosti, 3kg předního s kostí a 1 kg kostí na polévku + 1 kg kostí zdarma jako bonus. Cena za balíček 2000 Kč. Možno dokoupit samostatně pravou svíčkovou v ceně 500 Kč/kg. Aktuálně přijímáme objednávky na leden/únor.
Podobné inzeráty
Klokaní steak z Australie
Cena 555kč/kg.
Klokaní maso je červené a chutí připomíná zvěřinu. Je však mnohem křehčí a šťavnatější. „Důležité je, že obsahuje minimum tuku, a to 0,17 g na 100 g, má relativně vysoký obsah bílkovin, tedy 21 g, a je dobrým zdrojem železa a zinku.
Klokaní maso je všestranně použitelné červené maso, které obsahuje mnohem méně tuku a cholesterolu než běžně rozšířená masa jako je hovězí, vepřově nebo jehněčí a má dokonce nižší obsah tuků a cholesterolu než maso kuřecí, zároveň se pyšní vyšším obsahem proteinů a minerálů.
Díky těmto vlastnostem doporučují lékaři a experti na výživu konzumaci tohoto masa především lidem s nadváhou, vysokým obsahem cholesterolu v krvi a vyšším krevním tlakem, ale také diabetikům nebo sportovcům. Klokaní maso je rovněž vhodné zařadit do žlučníkové diety nebo jiných žaludečních obtížích.
Chutí a vůní připomíná klokaní maso srnčí zvěřinu, ale zároveň se jedná o maso velice křehké a šťavnaté. Jeho příprava není složitá, přičemž tento druh masa lze použít pro přípravu celé řady pokrmů od guláše přes steaky až po špízy. Stačí zkrátka vyměnit hovězí nebo vepřové za klokaní a použít své oblíbené recepty. Klokaní maso je možné nakládat také do marinád, grilovat nebo péci.
Tradiční, poctivé uzeniny zpod Tater, vyráběné podle rodinných receptu, bez chemických přísad, úzené na studeném dýmě z bukového dřeva. Z Vysokých Tater přímo na Váš stůl, rodinná tradice od roku 1919.
Nabízíme: foto 1 - Telgártska sušená klobása:vepřové maso 96%,sůl 2%, přírodní kořeniny 1%, česnek 1%.Bez alergenů, bez lepku. Průměrná hmotnost 1ks/180g. Cena 1kg / 400 kč .
Foto 2- Egerská sušená klobása : vepřové maso 76%,hovězí maso 19%, sůl 2%, přírodní kořeniny 2%, česnek 1%. Průměrná hmotnost 1ks/200g. Cena 1kg/430 kč .
Foto 3- Furkotská sušená klobása : Jelení maso 48%, hovězí maso 48%, sůl 2%, přírodní kořeniny 2%. Průměrná hmotnost 1ks/200g. Cena 1kg/550kč .
Foto 4- Oravská sušená slanina: vepřové maso 92%, sůl 8%, přírodní kořeniny. masitá, prorostlá, sušená slanina , s jemně slanou až máslovou chutí, vhodná na studenou i teplou kuchyni. Průměrná hmotnost 1ks/500g. Cena 1ks/ 250kč .
Trvanlivost výrobků je 30 dnů a teplota skladování je NEOMEZENÁ.
Doprava : objednané výrobky zasíláme kurýrem SK-CZ , cena dopravy : do 5kg - 210kč , do 10kg - 310kč, nad 10kg je doprava ZDARMA. Objednávky přijímáme na mailu : objednávky.ugazdy@ nebo WhatsApp +421911924076.
Minimální objednávka : 1kg.
V případě zájmu, kompletní nabídka výrobků mailem.
Děkujeme za Vaši objednávku, budeme se těšit na Vaši zpětnou vazbu mailem :).
Prodám hovězí maso z mladé jalovice plemene Limousine. Jedná se směsný balíček o váze cca 10kg. Složení přední , zadní, žebra, kosti, ořez. Odběr po objednání (2-3/2023).
Sušené maso, je z jelení kýty.
Jedná se o zvěřinu, žijící ve volné přírodě.
Dá se říct, že takové maso je v biokvalitě.
Balení obsahuje 40g (110kč) nebo 100g(265kč)
Příchuť Argentina, cayenský pepř, pečené maso, adamova žebra, sůl.
Při objednání 3 balení po 100g je pošta ZDARMA.
Nabídka Hereford hovězího masa.Prémium Hereford maso, býci poražení na jatkách, veterinárně prohlédnuto, stařeno, dodání možné v půlkách , čtvrtích,nebo rozbourané a vystařené 4 týdny dle dohody.Maso vykostěné, vyzrálé, vakuované v kuchyňské úpravě.