Hovězí maso
Kategorie:
Potraviny
Prodám hovězí maso z mladých jalovic a býčků. Masná plemena. Vlastní výkrm, poraženo na jatkách, bouráno ve schválené bourárně. Vše pod veterinárním dozorem. Balíček o váze 10 kg obsahuje celkem 3 kg zadního bez kosti, 3 kg předního bez kosti, 3kg předního s kostí a 1 kg kostí na polévku + 1 kg kostí zdarma jako bonus. Cena za balíček 2000 Kč. Možno dokoupit samostatně pravou svíčkovou v ceně 500 Kč/kg. Aktuálně přijímáme objednávky na leden/únor.
![Hovězí maso](https://www.inzeraty-bazar.cz/images/no-photo.png)
Podobné inzeráty
![Klokaní steak z Australie](https://www.inzeraty-bazar.cz/images/no-photo.png)
Klokaní steak z Australie
Cena 555kč/kg.
Klokaní maso je červené a chutí připomíná zvěřinu. Je však mnohem křehčí a šťavnatější. „Důležité je, že obsahuje minimum tuku, a to 0,17 g na 100 g, má relativně vysoký obsah bílkovin, tedy 21 g, a je dobrým zdrojem železa a zinku.
Klokaní maso je všestranně použitelné červené maso, které obsahuje mnohem méně tuku a cholesterolu než běžně rozšířená masa jako je hovězí, vepřově nebo jehněčí a má dokonce nižší obsah tuků a cholesterolu než maso kuřecí, zároveň se pyšní vyšším obsahem proteinů a minerálů.
Díky těmto vlastnostem doporučují lékaři a experti na výživu konzumaci tohoto masa především lidem s nadváhou, vysokým obsahem cholesterolu v krvi a vyšším krevním tlakem, ale také diabetikům nebo sportovcům. Klokaní maso je rovněž vhodné zařadit do žlučníkové diety nebo jiných žaludečních obtížích.
Chutí a vůní připomíná klokaní maso srnčí zvěřinu, ale zároveň se jedná o maso velice křehké a šťavnaté. Jeho příprava není složitá, přičemž tento druh masa lze použít pro přípravu celé řady pokrmů od guláše přes steaky až po špízy. Stačí zkrátka vyměnit hovězí nebo vepřové za klokaní a použít své oblíbené recepty. Klokaní maso je možné nakládat také do marinád, grilovat nebo péci.
![Tradiční uzeniny z Vysokých Tater](https://www.inzeraty-bazar.cz/images/no-photo.png)
Tradiční, poctivé uzeniny zpod Tater, vyráběné podle rodinných receptu, bez chemických přísad, úzené na studeném dýmě z bukového dřeva. Z Vysokých Tater přímo na Váš stůl, rodinná tradice od roku 1919.
Nabízíme: foto 1 - Telgártska sušená klobása:vepřové maso 96%,sůl 2%, přírodní kořeniny 1%, česnek 1%.Bez alergenů, bez lepku. Průměrná hmotnost 1ks/180g. Cena 1kg / 400 kč .
Foto 2- Egerská sušená klobása : vepřové maso 76%,hovězí maso 19%, sůl 2%, přírodní kořeniny 2%, česnek 1%. Průměrná hmotnost 1ks/200g. Cena 1kg/430 kč .
Foto 3- Furkotská sušená klobása : Jelení maso 48%, hovězí maso 48%, sůl 2%, přírodní kořeniny 2%. Průměrná hmotnost 1ks/200g. Cena 1kg/550kč .
Foto 4- Oravská sušená slanina: vepřové maso 92%, sůl 8%, přírodní kořeniny. masitá, prorostlá, sušená slanina , s jemně slanou až máslovou chutí, vhodná na studenou i teplou kuchyni. Průměrná hmotnost 1ks/500g. Cena 1ks/ 250kč .
Trvanlivost výrobků je 30 dnů a teplota skladování je NEOMEZENÁ.
Doprava : objednané výrobky zasíláme kurýrem SK-CZ , cena dopravy : do 5kg - 210kč , do 10kg - 310kč, nad 10kg je doprava ZDARMA. Objednávky přijímáme na mailu : objednávky.ugazdy@ nebo WhatsApp +421911924076.
Minimální objednávka : 1kg.
V případě zájmu, kompletní nabídka výrobků mailem.
Děkujeme za Vaši objednávku, budeme se těšit na Vaši zpětnou vazbu mailem :).
![hovězí maso směsný balíček 10kg](https://www.inzeraty-bazar.cz/images/no-photo.png)
Prodám hovězí maso z mladé jalovice plemene Limousine. Jedná se směsný balíček o váze cca 10kg. Složení přední , zadní, žebra, kosti, ořez. Odběr po objednání (2-3/2023).
![Sušené jelení maso](https://www.inzeraty-bazar.cz/images/no-photo.png)
Sušené maso, je z jelení kýty.
Jedná se o zvěřinu, žijící ve volné přírodě.
Dá se říct, že takové maso je v biokvalitě.
Balení obsahuje 40g (110kč) nebo 100g(265kč)
Příchuť Argentina, cayenský pepř, pečené maso, adamova žebra, sůl.
Při objednání 3 balení po 100g je pošta ZDARMA.
![Hovězí Hereford Premium](https://www.inzeraty-bazar.cz/images/no-photo.png)
Nabídka Hereford hovězího masa.Prémium Hereford maso, býci poražení na jatkách, veterinárně prohlédnuto, stařeno, dodání možné v půlkách , čtvrtích,nebo rozbourané a vystařené 4 týdny dle dohody.Maso vykostěné, vyzrálé, vakuované v kuchyňské úpravě.