inzerce, prodej, prodám, bazar

Houpačka - závěsná KAYA

Kategorie: Ostatní

Závěsná houpačka/kolébka pro miminka Kaya je určena pro ty nejmenší. Jištění miminka zabezpečuje 5-ti bodový pás na přezky. Houpačka je ze 100% bavlny. Nosnost do 15kg. Cena: 700,- (+ poštovné nebo osobní odběr).
Houpačka - závěsná KAYA
Podobné inzeráty
vodní dýmka Kaya ELOX ECO Poxy
Kvalitní vodní dýmka Kaya z eloxovaného hliníku v dostupné cenové variantě ECO. Příjemně lehká, poměrně skladná a moderně vyhlížející Kaya ELOX ECO Poxy má vše, co můžete od vodní dýmky očekávat. U modelu Poxy si značka Kaya vyhrála se zpětným ventilem. Uzavřený komorový systém v srdci dýmky a propracovaný design umožňují efektní vyfukování dýmu z vázy ven. Atraktivní design zajišťuje moderní epoxidový návlek na těle dýmky. Spojení těla s vázou zajišťuje systém "Click", tedy bajonetový uzávěr, který usnadňuje manipulaci s dýmkou. Dýmka má také odnimatelný difusor, který vám příjemně ztiší bublání vody. Součástí balení dýmky je také cestovní taška, díky které se Eco Poxy stane skvělým společníkem. Do tašky se snadno vejde všechno potřebné příslušenství a vy tak můžete mít svoji dýmku stále po ruce, ať už vyrážíte na dovolenou, do přírody nebo na oblíbený festival. +pridam , bez par kousku, plne baleni kokosových uhliků. Dýmka je bez korunky a je jen tak dvakrat použitá.a pridam k tomu jeste dava tabaky, z 85 procent plne Hookain znacka. ----pridam k tomu jeste dava tabaky, z 85 procent plne Hookain znacka.
Vodní dýmka Kaya ELOX 630CE Pyramid 4S
Prodám použitou ale plně funkční kvalitní vodní dýmku z eloxovaného hliníku značky Kaya. Vodní dýmka Kaya byla na zakázku sestavováná dle mého výběru nad rámec základu. Na vodní dýmce jsou drobné oděrky z používání (kosmetické vady). Popisek k vodní dýmce Barva - Červeno-černá Materiál těla - Aluminium Barva těla - Černá Tělo - Kompletně rozebíratelné - spodní trubka s oddělitelným difuzorem, srdce, redukce, ventily, horní část, chytač melasy, kužel na korunku Celková výška vodní dýmky bez korunky [cm] - 78 cm Váza [cm] - 30 Materiál hadice - Silikonová Tah hadice (1- nejhorší tah, 5-nejlepší tah) - 5 Počet vývodů celkově / na hadice [ks/ks] - 4/2 Možnost rozšíření na počet hadic [ks/ne] - 4 Samoucpávací mechanismus - ANO Spojení těla s vázou zajišťuje systém "Click", tedy bajonetový uzávěr, který usnadňuje manipulaci s dýmkou. Dýmka má také odnimatelný difusor, který vám příjemně ztiší bublání vody. Tácek má také odnímatelnou kovovou mřížku na lepší cirkulaci vzduchu na odložené uhlíky. Chytač melasy zabraňuje vniknutí melasy přes tělo vodní dýmky do vázy s vodou během kouření. Váza je vhodná jak pro kostky ledu tak i ovoce na chladnější dým a nebo chutnější dým z ovoce. Cena: 4 300 Kč Pouze osobní odběr v okolí Ostravy. Nabídka platí do smazání inzerátu.
Závěsná houpačka/ kolébka (Hačka) pro dvojčata
Prodáme závěsnou houpačkua/kolébku pro dvojčata značky Tiki-Mechulka, viz fotky. Ide o tento model: Houpačka je v dobrém stavu, set obsahuje jednu karabinu, dva samostatné matrace. Houpačka je bez pružiny a nemá prostřední dělící "stuhu".
BABYMOOV dětská houpačka SWOON BUBBLE (modrá)
prodám BABYMOOV dětskou houpačka SWOON BUBBLE. Objevil jsem ji v garáži, při úklidu. Použitá byla jednou, houpačka je zabalená v originální krabici. Nová stojí cca 2800Kč Houpačka určená pro děti od narození do max. 9kg. - měkký, odnímatelný podhlavníček - 5-ti bodové bezpečnostní pásy - odnímatelná hrazdička se 3 závěsnými hračkami - lze polohovat do 2 pozic - 5 rychlostí houpání s možností nastavení doby na 8, 15 a 30 minut - přehrává 8 melodií s možností nastavení hlasitosti - vhodné pro děti od narození do max. 9kg - provoz na baterie (nejsou součástí) nebo síťový adaptér (součástí balení) Pro více informací klidně zavolejte, Možné předání na JE Dukovany.
Dětská houpačka STEP2
Dobrý den, prodám zánovní dětskou houpačku STEP2. Houpačka je po jednom dítěti jako nová. Kompletní specifikace STEP2 Houpačka pro batolata růžová Závěsná houpačka pro děti je vyrobena z kvalitního plastu a splňuje přísné bezpečnostní podmínky pro užívání. Je anatomicky tvarovaná, aby dítě sedělo pohodlně a bezpečně. Provaz je odolný UV záření a vlivu počasí. Snadná údržba a minimální náročnost na montáž. Nosnost: 22,6 kg Všechny hračky amerického výrobce Step2 jsou atestovány dle platných Evropských norem a splňují požadavky dle EN71. Hračky výrobce STEP2 jsou pro Vaše kluky i děvčata hračky, které promění dům i zahradu v jedinečný kouzelný dětský svět plný nekončící radosti a nezapomenutelných zážitků. Většina produktů firmy Step2 se vyrábí technologií "rotačního lití", kterou vynalezl Tom Murdough. Firma Step2 je jedna z největších na světě, co využívá tuto techniku. Parametry produktu: Rozměry výrobku (v. š. h.) 26,4 x 61,2 x 40,9 cm Rozměry balení (v.š.h) 27,9 x 42,5 x 63,5 cm Hmotnost: 2,9 kg
Montessori houpačka
odesíláme IHNED!!! CELOBUKOVÉ PROVEDENÍ !!! kvalitní bukové vrstvené dřevo /žádná bříza nebo smrk/ latky také bukový masiv. Houpačky vyrábíme v malé rodinné truhlářské dílne Barvy a vosky určené na dětské hračky norma EN 71 Precizní zpracování, zaoblené hrany Možnost i jiné barevné kombinace. Barvy si můžete libovolně nakombinovat Nosnost: 120kg vyrábíme i větší houpačky Rozměry L: 80 x 43 x 41 cm /standart/ XL 84 x 44 x 41cm XXL 101 x 48 x 41 cm /zvládne i 2 děti/ ceny: houpačka vel. L /standart/ -2200kč houpačka vel. XL -2400kč houpačka vel.XXL /zvládne i 2 deti/ -2800kč K HOUPAČE LZE DOKOUPIT MATRACI za 599 skluzavka 850kč Houpačku dodávame SMONTOVANOU !!! K nákupu obdržíte doklad/fakturu. Garance kvality a následná záruka samozřejmostí! Dodání kurýr dobírka 199kč Osobný odběr Střelná v nabídce další výrobky ,učící věž" "piklerové/piklerův/ trojuhelník" "4 ramenný Piklerův trojúhelník " prosím kontaktujte mě emailem babydrevo@