inzerce, prodej, prodám, bazar

Houpací síť + stojan (2 ks)

Kategorie: Ostatní

Stojany mám dva, jeden byl u dětí v pokojíku a druhý je ještě nerozbalený v originální krabici. Přestavba pokojíku a stojan je už složený ve sklepě, použil jsem tedy fotku z webu prodejce.
Stojan se dá složit kdekoliv, doma, na zahradě a zavěsíte houpací síť.
Fotka sítě je pro představu barvy (mám červenou a modrou).

Popis stojanu od výrobce:
- Stojan je určen pro zavěšení houpací sítě
- Je černé barvy a vyroben z oceli, čímž poskytuje dostatečnou pevnost výrobku
- Maximální nosnost po zavěšení sítě je 100 kg
- Rozměry jsou 300 x 72 x 110 cm
- Stojan nelze složit, má stabilní velikost
- Houpací síť je třeba zavěsit na háky, umístěné na obou koncích stojanu

Barva: černá
Nosnost (kg): 100
Materiál: ocel
Rozměry: 300 x 72 x 110 cm

Stojany mám dva, nový seženete za cca 1300 korun, bez houpací sítě.
Jeden kus prodávám za 900 korun, včetně sítě.

POUZE OSOBNÍ PŘEVZETÍ SLANÝ - KLADNO - LOUNY.
Houpací síť + stojan (2 ks)
Podobné inzeráty
Hamak, hamaka, houpací síť
Nabízíme dvojitou houpací síť do nosnosti 220 kg. Sada obsahuje rám-nosnost 220 kg barvený práškovou metodou, dvojitá houpací síť s dřevěnou příčkou Rám GRANDE je vyroben z oceli lakovaného práškovým lakem. Před lakováním je každý prvek pískovaný, díky čemuž je povlak odolnější vůči mechanickému poškození.Ocelový rám a houpací síť je dokonalým řešením pro lidi, kteří mají rádi rekreaci a odpočinek v přírodě. Ideální je na zahradu, terasu nebo byt.Houpací síť ACADIA XL je vyrobena z směsi 70% bavlny a 30% polyesteru. Hmotnost 320 g / m2 se vyznačuje vysokou trvanlivostí . Dřevěné příčníky brání tomu, aby se materiál natočil. Na trhu najdete rámy na tenkých profilech ,které mají nosnost pouze do 120 kg a bývá celkem nestabilní, ale pokud oceníte nejvyšší pohodlí odpočinku, stabilitu a jistotu konstrukce, tento návrh je pro Vás. Sada obsahuje: - rám 6 ocelových prvků - Houpací síť ACADIA XL s příčníkem - Prodlužovací řetězy - Pokyny pro montáž - Montážní příslušenství
Nabídka gastro techniky
Nabízím toto gastro vybavení: Stojan LUKR 4x kohout BAROKO 35 000,- Stojan LUKR 2x kohout BAROKO 27 000,- Stojan LUKR 1x kohout BAROKO 23 000,- Stojan CELLI COBRA 2x kohout 4 000,- Stojan CELLI COBRA 3x kohout 5 000,- Stojan CELLI T 3x kohout 5 000,- Stojan CELLI BAROKO KERAMIKA 4x kohout 5 000,- Stojan PLZEŇ T 4x kohout 6 000,- Chlazení DELTON H 120 6x okruh ø10 mm 15 000,- Chlazení Budvar 110 4 x okruh ø7 mm 13 000,- Chlazení 300L/h 6 x okruh ø7 mm 4x okruh ø10 mm 18 000,- Přenosné chlazení LINDR PYGMY 20/K 1x okruh 10 000,- Nové Mrazák ARO truhlový 3 000,- Vinotéka 3 000,- Elektrický dvougril 2 500,- Kávovar 1 000,- V případě mé montáže sleva !!!
Síť EXIT Toys Panna Net 488cm
Prodám novou síť na hříště Panna Field. Orig.zabaleno Síť EXIT Panna Field je vhodná pro Panna Field ø 488 cm. Síť zajišťuje, že míč zůstane během hry v aréně. Díky zipu můžete vchod snadno otevírat a zavírat. Sloupky sítě jsou potaženy kvalitní pěnou, takže se při vzrušujícím zápase Panna nemůžete zranit, když se o síť bouchnete. Podrobnosti o produktu: Rozměry (výška): 139 cm Materiál: Pozinkovaný a práškově lakovaný Vhodné pro pole Panna ø 488 cm Věk: od 3 let Součástí standardní výbavy je: Vysoce kvalitní síť se zipem pro pole Panna ø 488 cm
Akátová houpací lavice, šířka 150 cm, nátěr mlhově šedá
Chcete své blízké obdarovat něčím, co skutečně stojí skutečně zato? Něčím, co bude přinášet radost v každém okamžiku? Něčím, co bude moci využívat celá rodina? Něčím, co vydrží? Houpací lavice je v takovém případě skvělou volbou. Nabízeme vám poslední dva kousky z naší dílny. Zatímco první lavice je bez povrchové úpravy (viz samostatná nabídka), tato houpací lavice je ošetřena dvojitým nátěrem TOP terasového oleje v odstínu mlhově šedá. Tento nátěr nechává vyniknout akátovému dřevu a navíc zajímavým způsobem podtrhuje přirozenou barvu akátu. Lavici dodáme včetně řetězu, karabinek. Rádi vám poradíme s ukotvením Technická specifikace: • Délka sedáku: 150 cm • Hloubka sedáku: 460 mm • Výška opěradla: 330 mm • Tloušťka: 27 mm • 2x nátěr: TOP terasový olej Remmers, odstín mlhově šedá (v příípadě zájmu není problém dodat k lavici i olej na budoucí přetěry). POZOR - UPOZORNĚNÍ PRO DOPRAVU: Ideální je osobní převzetí houpací lavice (Moravský kras), zaslání lavice dopravce samozřejmě také není problém, ale v tom případě je potřeba k ceně lavice připočíst dopravné - lavici vzhledem k rozměrům a váze zasíláme TOPTRANSEM, který cenu vypočítává s ohledem na doručovací adresu. Pokud byste o zaslání lavice měli zájem, napište nám prosím předem a my vám dle adresy sdělíme cenu dopravného.
Akátová houpací lavice, šířka 120 cm, bez povrchové úpravy
Chcete své blízké obdarovat něčím, co skutečně stojí skutečně zato? Něčím, co bude přinášet radost v každém okamžiku? Něčím, co bude moci využívat celá rodina? Něčím, co vydrží? Houpací lavice je v takovém případě skvělou volbou. Nabízeme vám poslední dva kousky z naší dílny. Tato houpací lavice je bez povrchové úpravy (nátěru), v případě zájmu vám rádi poradíme, čím lavici ošetřit. Lavici dodáme včetně řetězu, karabinek. Rádi vám poradíme s ukotvením Technická specifikace: - Délky sedáku: 120 cm - Hloubka sedáku: 460 mm - Výška opěradla: 330 mm - Tloušťka: 27 mm - Bez povrchové úpravy POZOR - UPOZORNĚNÍ PRO DOPRAVU: Ideální je osobní převzetí houpací lavice (Moravský kras), zaslání lavice dopravce samozřejmě také není problém, ale v tom případě je potřeba k ceně lavice připočíst dopravné - lavici vzhledem k rozměrům a váze zasíláme TOPTRANSEM, který cenu vypočítává s ohledem na doručovací adresu. Pokud byste o zaslání lavice měli zájem, napište nám prosím předem a my vám dle adresy sdělíme cenu dopravného.
MIX PRO HOLČIČKU OD 0-18 MĚSÍCŮ
Prodám oblečení na holčičku od 0-18 měsíců. Je toho opravdu hodně. Hrací deka, houpací lehátko, hrací kolotoč nad postýlku, hračky, chrastítka, houpací slon, hnízdečko, odsávačku na MM, kojenecké láhve, vyvařovač na kojenecké láhve, přebalovací pult, Hrací deka-390,- Houpací lehátko-200,- Hrací kolotoč nad postýlku-90,- Hračky chrastítka 100,- Houpací sloník 390,- Hnízdečko pro miminko 90,- Odsávačku na mateřské mléko 200,- Lahvičky+vyvařovač na lahvičky a dudlíky. 200,- Přebalovací pult (dělaná na zakázku) + podložka na přebalování 1400,- OBLEČENÍ: -body krátkým rukávem -body s dlouhým rukávem -tepláčky, kalhoty, legíny, dupačky -trička s krátkým rukávem , trička s dlouhým rukávem - šatičky, sukýnky - čepičky, kloboučky, látkové čelenky -ponožky -overaly -boty, capáčky -punčochy -vestičky -bundy, kabátky -mikiny, svetry -zimní oteplováky -zimní kombinéza -podzimní kombinéza -rukavičky Oblečení od 0-18 měsíců CENA ZA CELEK 1300,- (ČTYŘI VELKÉ TAŠKY) PORŘÍPADĚ, FOTKY POŠLU MAILEM NEBO NA WHATSAPP.