inzerce, prodej, prodám, bazar

Houpací lehátko Ingenuity 3v1 Keep Cozy Spruce

Kategorie: Nábytek pro děti

Vibrující houpátko až do 18kg se zabudovaným vibračním motůrkem. Disponuje 3 režimy: jemné kývání, houpání a jako křesílko. Obsahuje novorozeneckou vložku, 5 bodový bezpečnostní pás a odnímatelnou hrazdičku s hračkou. Lehátko lze nastavit do dvou poloh sedu a díky sundavacímu potahu se dá i snadno vyprat.

Osobní odběr Mladá Boleslav nebo Zásilkovna.
Houpací lehátko Ingenuity 3v1 Keep Cozy Spruce
Podobné inzeráty
Houpací lehátko Silvercloud Counting Sheep
Prodám dětské houpací lehátko Silvercloud. Lehátko je ve velmi dobrém stavu. Původní cena 2 100,-Kč. Preferuji kontakt formou SMS, nebo e-mailem: Je možné osobní odběr v Hradci Králové a blízkém okolí. Houpací lehátko vhodné od narození do cca. 6 měsíců nebo dokud dítě nesedí bez opory. Součástí balení je podložka pod hlavičku novorozence a hrazdička s ovečkama. Lehátko má funkci jemné vibrace (má 3 úrovně vibrací), již nehraje. Nosnost lehátka je 9 kg. Houpačku doporučuji, ušetřila mi hodně času, když jsem potřebovala zajistit chod domácnosti, lehátko mezitím bezpečně zabavilo dceru a já ji měla stále na očích.
3v1 houpací koník, jídelní židlička a dětský stoleček
Vypadá jako zcela nový. Prakticky nebyl nikdy používaný. Nový je za 3500Kč. Multifunkční dřevěný Koník 3v1 Originální česká jídelní židlička 3v1 koník NATUR. Tento jedinečný kus dětského nábytku si zamilují Vaše děti i Vy. Koník nabízí celkem 3 funkce - jídelní židlička + houpací kůň + dětský stolek. Vše v jednom :) Koníka  stačí jen otočit a máte ihned k dispozici jinou funkci, a tím i novou zábavu pro děti. To všechno bez jakéhokoli nastavování či instalace. Navíc díky minimalistickému řešení nebudete muset pořizovat 3 různé kusy nábytku pro děti.
Houpací lehátko Hauck
Komfortní dětské houpací lehátko Optimální komfort při ležení již od narození Houpací lehátko je opatřeno snímatelným potahem z polyesteru, praní na 30° Zádová opěrka lze nastavit do 3 poloh v rozmezí 112–142° jednou rukou Součástí jsou popruhy na přenášení S měkkým polstrováním. Lehátko a jeho potah je v krásném stavu,bez fleků a oděrek, konstrukce bez poškození.
3v1 dřevěný houpací koník
3v1 dřevěný houpací koník/jídelní stolička 3v1 Trihorse český výrobek, jídelní stolička, houpací koník a židle se stolkem v jednom produktu, vyrobený ze dřeva a sedáky z koženky, součástí jsou bezpečnostní popruhy pro menší děti. Původní cena 3500,- Lehce opotřebované po jednom dítěti.
houpací lehátko
Nabízím dětské houpací lehátko Chico ve vynikajícím stavu. Má vibrace, 3 melodie, možnost nahrát zprávu. Možnost nastavit polohu pevnou nebo houpací. Několik poloh na ležení a sezení. Má uši pro snadné přenášení. Dítě lze bezpečně připoutat. Vhodné od narození. Všechny látkové části jsou pratelné.
Childhome houpací lehátko
Prodáme houpací lehátko z bukového dřeva v krásném designu zn.Childhome, které umožňuje houpání miminka zepředu dozadu nebo do stran (dle vaší volby při montáži lehátka). Čisté linie lehátka z něj činí skvělý designový doplněk do vašeho interiéru. Bezpečnostní pásy jsou zárukou spolehlivého uchycení dítěte v lehátku. Součástí je polstrovaná podložka s vložkou pro novorozené miminko. Rozměry: 75 x 51 x 48 cm Vhodné pro děti od narození do 9 kg. Uvádim drobné oděrky při používání (viz foto), které nejsou skoro ani vidět, ale jinak plně funkční. Polstr je bez fleku. Osobní převzetí Plzeň Poděbradova. Cena celkem za lehátko + polstrování 2500,- kc.