inzerce, prodej, prodám, bazar

Hostinská činnost - garant

Kategorie: Ostatní

Nabízím své služby garanta pro obor hostinská činnost (odpovědný vedoucí, odpovědný zástupce). Disponuji patřičným živnostenským oprávněním i koncesí. Pokud by byl z Vaší strany zájem, ozvete se mi a probereme podrobnosti. Připravil bych případně smlouvu, která by zaručovala určitou míru právní jistoty pro obě strany. Pohybuji se v Ústeckém kraji, Praze i Středočeském kraji. Do jiných koutů ČR mohu případně dojet.
Hostinská činnost - garant
Podobné inzeráty
Garant - Hostinská činnost
Odpovědný zástupce neboli Garant pro hostinskou činnost. k otevření: Restaurace, Bistra, Kavárny, Jídelny, Hospody, Baru, apod.. Poslední dvě místa! Cena: 7000Kč/rok
Odpovědný zástupce-hostinská činnost
Nabízím službu odpovědného zástupce hostinská činnost.(provozování restauraci, občerstvení)
Odpovědný zástupce (garant) - hostinská činnost
Pokud se chystáte otevřít restauraci, pohostinství, zmrzlinový stánek nebo bufet a chybí vám garant / odpovědný zástupce, pro provozování této živnosti, nabízím Vám její zajištění. Smlouva samozřejmostí. Rychlé jednání.
GARANT - Odpovědný zástupce - hostinská činnost
Chcete si otevřít restauraci, kavárnu či bistro a nemáte potřebné vzdělání pro získání živnostenského listu? Nabízím službu odpovědného zástupce pro gastronomii, živnostenské oprávnění na hostinskou činnost mám. Rychlé vyřízení do jednoho dne + smlouva. Pro více informací mě kontaktujte.
Odpovědný zástupce GARANT
Dobrý den, nabízím poskytnutí Garanta - odpovědného zástupce pro Vaši podnikatelskou činnost ve všech odvětvích potravinářství: Mlékarenství Pekařství a mlynářství, Řeznictví a uzenářství Pivovarnictví Lihovarnictví Cukrářství Hostinská činnost Vše v jedné osobě včetně poradenství s legislativou a informací o daných činnostech. Celá ČR
Odpovědný zástupce / garant  pro vázané živnosti
Nabízíme zprostředkování odpovědných zástupců / garantů pro následující vázané živnosti: Realitní zprostředkování Zednictví Hostinská činnost Zámečnictví, nástrojářství Holičství, kadeřnictví Činnosti, při kterých je porušována integrita lidské kůže Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Opravy silničních vozidel Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Za poplatek 1000 Kč Vás můžeme zastupovat na živnostenském úřadě při ustanovení odpovědného zástupce do funkce a nemusíte se tedy vůbec o nic starat, ani chodit na úřady. Stačí nám od vás pouze neověřená plná moc. Cena je od 10 000 Kč/rok, dle konkrétní živnosti. Více informací a jednotlivé ceny na vyžádání emailem nebo na telefonu +420 .