inzerce, prodej, prodám, bazar

HOLINKY Demar vel. 32/33

Kategorie: Boty

Dětské holiny, gumáky - nošené na dovolené.
Os.převzetí Čelákovice, Praha 4, po domluvě MB, zaslani Pošta nebo Zásilkovna.
Koukněte i na mé ostatní inzeráty.
HOLINKY Demar vel. 32/33
Podobné inzeráty
Dámské holínky č. 36
Dámské barevné holínky Demar HAWAI LADY PRINT EXCLUSIVE nejsou pouze běžné holínky ale mohou být i originálním doplňkem módní ženy. Design je tvořen tmavě modrou barvou s bílými květy. Holínky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC podšitého příjemnou textilií, díky čemu jsou velice pohodlné a lehké. Vyrobeno v EU - Polsko. Velikost 36, délka vnitřní stély 24 cm výška 345 mm, průměr obvodu na lýtku 17 cm, možnost ohrnout a ponížit o 9,5 cm. Holínky jsou úplně nové - pro štíhlou nohu. Cena 550 Kč + poštovné
Zateplené dívčí holínky DEMAR, vel. 22-23
Prodám zateplené dívčí holínky DEMAR, vel. 22-23
Prodám holiny / holinky / gumáky Demar, vel. 22/23
Prodám holiny / holinky / gumáky Demar, vel. 22/23, málo nošené, uvnitř vložka viz foto (nelze vyndat;-). Osobní předání možné v Novém Městě nad Metují, Dobrušce, jinak není problém zaslat přes balíkovnu/zásilkovnu za 65/ 79Kč. V případě dalších dotazů (dalších fotek) mě prosím kontaktujte a budu také samozřejmě jen ráda, když se podíváte i na mé další inzeráty:-). Cena poštovného se pak bude odvíjet dle velikosti a váhy balíku.
Prodám dětské zateplené holínky demar vel. 32/33
Prodám dětské zateplené holínky Demar mammut-s vel. 32/33 Vyndavací vložka s kožíškem. Super lehoučké. Úplně nové, ani jednou na noze.
Holínky DEMAR HUNTER SPECIAL
Prodám nové, pouze rozbalené, jinak nenošené, zateplené holínky Demar Hunter. Objednána nevhodná velikost. Velikost 43/44, viz štítek. Více info na tel.
Holínky bílé nové
Bílé gumové holínky pro potravinářství, nové, vel. 39 a 41 . - 29.12. - 22:51 Holínky DUNLOP Acifort Classic+ jsou vysoké bez kovových komponentů. Svršek: PVC/nitrilová guma (materiál nabízí až o 50% delší trvanlivost než klasické PVC holínky). Je odolný proti vodě. Podešev: PVC/nitrilová guma. Je antistatický a má protiskluzovou podrážku. Odolnost: Kyselinám, zásadám, dezinfekčním prostředkům, minerálním látkám, živočišným a rostlinným olejům a tukům, krvi, různým chemikáliím. Možný osobní odběr v Praze, v Brně, nebo v Třešti (okres Jihlava). Lze i poslat.