inzerce, prodej, prodám, bazar

Holčičí oblečení pro novorozence

Kategorie: Body, dupačky a overaly

Prodám novorozenecké holčičí oblečení velikosti 50cm-74cm. Včetně rukaviček, čepiček a krásného červeného svetříku (nevyužitý).
Oblečení je vyprané ale nevyžehlené.
Jako dárek přidávám úplně novou panenku (cena v Pepcu 200)
Holčičí oblečení pro novorozence
Podobné inzeráty
Balíček oblečení pro novorozence vel.50,56
Prodám krásný balíček oblečení pro novorozence kluka,vel 50,56,super stav, značky H&M,Lindex,F&F,Pepco, něco mnou šité, spací pytel taky ruční výroba,cena 1300kč
Na holčičku i chlapečka oblečení,overal,čepice,rukavice
Prodám nošené oblečení na holčičku vel 56.souprava- 250,- Chlapecké overal vytepleny 400,- Spací pytel- 100,- Čepičky pro novorozence 20,-/1ks Vytepleny čepice +rukavice - 100,- Vlněná souprava béžová,tmavě šedá -150,-/1 souprava Čepice,bryndacky pro novorozence -50,- /1ks Vánoční souprava s ponožkama -300,- Pouze osobní odběr Uherské Hradiště
Holčičí oblečení 0,5-2 roky
Nabízím k prodeji holčičí oblečení dle fotografií, velikost 68 až 86. Nošené, v dobré stavu. Celek za 200 Kč, jednotlivě 10 Kč/kus. Preferuji osobní předání v Brně.
OBLEČENÍ PRO NOVOROZENCE / KOJENCE 0 - 3 měsíce
Prodám body, trička, dupačky pro novorozence. Velikost na 0 – 3 měsíce. K dispozici mám více kusů než je na fotkách. Cena za kus 20 Kč.
Holčičí polodupačky velikost 62
Nabízím holčičí polodupačky velikost 62, nošené po jednom děcku, růžové 1+1. První jsou na gumu, druhé mají cvoky na přebalování v rozkroku. Cena 40,-Kč + poštovné dle tarifu pošty. Kontakt emailem: domecekprodej@ Na dobírku nezasílám. Možná další domluva, postupně přidávám na prodej další věci, hračky, oblečení, boty apod. Ptejte se emailem. Telefon neakceptuji.
4x Body pro novorozence zn. NEXT
4x dětské body pro novorozence. Přidám jedno navíc má trošku flíčky.